Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
quote:
Originally posted by desiree
apropo de asta, suntem intr-un impas: nu mai vrea sa adoarma cu tz..adica suge ce suge si nu mai adoarme...si se chinuie, se foieste pe o parte si pe alta si sfarseste prin a se tangui, epuizat...el nu stie sa adoarma...altfel decat la tz..incearca, dar fara succes...ziua e mai simplu ca il pun in carutz, dau muzica la maxim si adoarme sin maxim 5 minute dar noaptea in pat nu pot sa fac asta ca trezesc vecinii..si ma reclama a_deju si dandusa ca dau discoteca noaptea
exact la fel patesc si eu...,nu mai vrea sa adoarma la tizta...si nu inteleg de ce...,probabil si-a propus sa devina independenta...
ziua ,precum spui...,ii dau tzita si apoi o legan in carut,DOAR asa adparme...,dar noaptea,ii dau titza si apoi o pun in pat aproape adormita...,o mai mingii putin,ii mai dau putina titza...,adoarme intr-un sfirsit...
marfa ca voi dormiti cu zgomote...,Crinuta nu ...si la cel mai mic zgomot se trezeste...,o readorm daca mai pot...,daca nu,injur masinile,ciini si ce-au mai deranjat-o...
Faceti ceva...orice/oricit

Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Yagmur spune:
Neatza din inima Transilvaniei.....
Ce veselie pe mine, desi sint la job... dar m-am trezit super odihnita, Luca a dormit neintors... adica s-a intors el ca in fiecare noapte, dar nu am auzit nimic
Donia, asa citeam si eu... terminam o carte intr-un weekend, ma dadeam jos din pat doar ptr toilet break si eventual ceva papa... ce vremuri!!!
Teutz, toate se vor rezolva; ma bucur sa te vad optimista...
Danutz, imi pare rau ptr pierderea suferita...
Aka, pupici de la Cluj.. abia astept sa ne cunoastem si live...
Miro, mersi de raspuns; poate comand si eu mingile, desi nu stiu unde sa le mai pun; deja e plina mansarda noastra.. am dat si eu comanda ptr masa/premergator de la Quelle.. ma bucur ca nu e vorba de reflux... pup cu drag mamica si frumoasa Kara
Roxanica, ok.. daca gasesti mingiutze... trimite.... si ii dau banii fratelui tau (dupa ce il scot la bere
)
Dandusa, sa inteleg ca faci pregatiri pentru noi?
Sau mai bine mergem in grup la Raluca... daca mai are camara plina ![]()
Alexandra, ma bucur sa mai aud de voi... ai grija mare cu afurisita asta de sciatica....cand veniti la Cluj????
Shoshika, uite ca am avut rabdare sa citesc.... si Luca e total coleric la imbracat/dezbracat; acum plange si cand plecam din parc.. aseara la 20.30 asta faceam... ne dadeam in hinta
Canada; distractie maxima la betiveala!!!!!! Eu inca sper ca maine nu ne trezeste Cristinel...macar de a veni si cu o bere de dimineatza 
Dayanara, multa sanatate lui Ivan
DeeA, bine ai revenit; ti-am trimis acumc cateva sapt. PM? A ajuns???? Luca papa la 20.30 si apoi pe la 7.30
Bebinuta, pupici Adei.. sa treaca repede raceala
Marani, nu fi suparata.... vine si bb2... ai rabdare!!
Danita, LA MULTI ANI!!!!!! Astept bautura...

Flore, merci de comment la poze...
Aoleu, trece ziua pe langa mine si nu-mi termin treaba... ma duc sa-i alerg pe astia de la calitate, ca neuronu' meu obosit nu a priceput tot...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
dayanara spune:
danutz - pai ieri pe la 2-3 dupa amiaza a inceput sa vomite, am zis ca nah o data e normal i.o fi picat ceva rau, apoi era nervos i.am dat ceva pt dinti pe care l.a vomat , seara iar a vomat dar asa in jeturi si cu presiune gen filmul exorcistul :), am fugit la urgenta pt ca parea moale datea sa adoarma, m.am speriat rau de tot, la urgenta am intrat in 10 minute (foarte multumita de doctori si spital, sala de urgenta pediatrie cu mergatoare casute si jucarii si pereti colorati cu desene) doctorul m.a linistit si mi.a zis ca e o epidemie ca vin multi copii; asa mi.am adus aminte ca acum cateva zile mi.a fost mie rau, exact aceleasi manifestari am avut si am facut legatura
am mai fost eu la urgenta dar pt colici...ca nu mananca de la reflux dar sa vomite asa si sa fie moale si adormit niciodata, m.am speriat ca ma luase plansul pe acolo.
http://community.webshots.com/user/dayannara
flore26 spune:
YAGMUR citesc ca ai mansarda
. Poti sa pui niste poze? Cati metri are? Noi asteptam actele pentru mansarda, avem in jur de 33m jos, unde va fi living, bucatarie, baie, si sus, unde va fi mansarda, vreo 40m. Si sincer, eu nu am fost niciodata intr/o mansarda, deci nu am vazut...
. Merci mult! 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Yagmur spune:
Flore, e o garsoniera de vreo 40 mp.... intri direct in camera, doar baia are usa separata... in rest, totul la gramada.. pozele sint mai vechi, dar daca vrei mai fac
mansarda
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
bamboletta spune:
Neata 
Of ce vreme urata
tocmai azi cand era programata intalnirea cu fulguletii 
Danita
Dandusa-ce nesimtiti pot fi unii oameni
asa m-am saturat sa stau la bloc
vreau la casa
fetele
numarai bani??? ![]()

Mirona-off prin ce horror ati mai trecut si voi
fereasca d-zeu sa ajungi prin spitale 
fetele
Alexandra-multa sanatate 
Shoshika-
eu am citit
Antonia la fel face
e deja un copil care se trenteste pe jos daca nu-i dau ce vrea
si la fel cu tati e iubire mare ![]()
Deea-antonia mananca pe la 4-5-6 dim
Bebinuta-multa sanatate 
Marani-
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
restante...
1.noile distractii:
in timp ce eu pregatesc baia...,o las dezbracata ,sprijinindu-se de exteriorul cazii ,in picioare ...,ea priveste apa curgind...,da din picoare bucuroasa...
,apoi eu ii asez pe marginea cazii toate jucariile cu care ne jucam in apa...si ii spun "arunca ratzusca" si o arunca in apa...,facem mac,mac ...,apoi ii pun broscuta...si o arunca...,facem oac,oac...si tot asa pina le epuizam pe toate...,vreo 12 la numar...,apoi "o arunca pe Crinuta in apa"...si chiuim de bucurie ca incepe distractia mare...
asta este un ritual deja cunoscut si tare indragit de amindoua...,in timp ce ea arunca jucariile eu ii urmaresc miscarile corpului...de-mi vine s-o maninc...,curisorul ei micut si piciorusele ei firave...,mi se par delicioase...,ii mai pun o ratzusca la aruncat...,ii mai pup o bucuzta...![]()
distractia este abia la mijloc...
in cada...,sapuniera este pe post de barcuta...,asa ca toate jucariile pe rind...(care incap),sint puse de Crinuta in barcuta...,eu i le dau in minutza,ii spun sa le pun in barcuta si tot asa...
alergatul cu "stai ca te prind" ,ne place si noua foarte mult...,se intinde pe pat si asteapta...sa vin sa o prind...,ride de moare...
desenele animate o distreaza enorm...,ride cu placere si se bucura dind capul pe spate de-mi vine s-o maninc...
intr-o seara ma ne uitam pe prima tv la "camera ascunsa",eu si mama ne tavaleam pe jos...,Crinuta in picioare in canapea...,ridea...,chiuia si batea din palme...,nu-mi venea sa cred ca ea constientizeaza ca noi ne distram si trebuie sa ni se alature...,deci rideam toate trei de mama focului...,super tare faza...
ne jucam cu "uite catelul...,catelul face ham,ham...",dar nu imitam nici un animal...,ii place se uita cu inters...,da paginile...,ma asculta dar ,atit...
muzica in schimb este viata ei...,incepem de fiecare data cu Cleopatra Stratan,continuam lu Lidia,Sandy Bell...,terminam cu Holograf,Abba,dar daca-i cu bunica,asculta Gica Petrescu,Gabi Lunca...
toate ii sint pe plac...,dansam amindoua si tare mult ii place...
2.tot timpul ii spun "te iubesc" dar si "mami te iubeste si tati te iubeste...sau mami o iubeste pe Crinuta ,tati o iubeste pe Crinuta...,in toate combinatiile "te iubesc",posibile...
,o laud foarte mult...,cea mai cuminte...,cea mai frumoasa...
3.nu simt ca-mi lipseste nimic din viata mea de dinainte...,chiar nu simt...,mi-am dorit asa de mult viata actuala..,incit nu pot decit sa o traiesc cu intensitate...![]()
toate au vremea lor...,in schimbul unui "imi lipseste...",as spune..."mi-ar mai place...",asa cum sint anii de liceeu sau copilaria la tara...sau primul sarut...sau,sau...
mi-ar placea sa mai fiu copil o data...,sa ma joc cu papusile...,mi-ar placea sa fiu liceeana si sa chiulesc la ora de mate...,mi-ar placea sa mai fiu la prima intilnire cu Claudiu...,mi-ar placea sa mai merg intr-un club...,dar nu-mi lipsesc toate astea...,pentru ca ...,daca ma stradui putin,as putea sa le am oricind doresc...,poate intr-o alta forma si culoare...,dar as putea sa le am...
nimic nu se compara cu ce a fost cindva...
daca inainte mergeam la munte, petreceri,cluburi si o faceam lata
...,acum n-as mai putea...,pentru ca as sta cu gindul numai la ea...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
marani spune:
DANITA
, multa sanatate, sa fii iubita si vesnic fericita! ce dai de baut ca vreau sa ma matolesc!
DANUTZ, YAGMUR,
, vroiam sa fiu...nu-i tragedie mare, ne punem pe "lucrat" in iarna....e vina sotului care deja isi facu planuri, ii spunea bubamarei ca mai vine un bb..si m-a tras si pe mine in capcana.
MIRO, TEUTZ, ma bucur ca nu-i grav, ca se poate rezolva. Multa rabdare si sanatate.
Sunt la munte, ploua si nu pot iesi nicaieri. Am citit razletz, scuze, uitatzi ceva fain cu care mi-am trezit copilul din somn :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108583&whichpage=1
Ajutati-o pe Sonia
madaluta spune:
of...citesc pe diagonala..de raspuns nu mai reusesc..dar vin sa va intreb ceva: voi credeti chestii de-astea cu deochiul, sperietura, descantece, alea, alea??? Mie mi se par niste prostii, dar de 3 nopti, darius se trezeste noaptea urland si nu-l pot linisti. Nici nu-l pot trezi din somn macar.Plange dormind. de fapt urla dormind . Niciodata cand plange nu o face in halul asta...In prima seara l-am linistit noi cumva, dar in a doua cred k mai bine de jumatate de ora ne-a luat sa-l trezim si sa-l linistim.aseara n-a mai plans ci doar a suspinat toata noaptea. L-am luat cu noi in pat, il tineam in brate, il mangaiam, ii vorbeam ..el nimic: somn si suspine.da de-alea din toot sufletul...
Femeia care vine la noi spune k e speriat si sa-l duc sa-l descante cineva.Voi ce credeti? ce ma sfatuiti sa fac?
Mi-e nu stiu cum sa merg la babe de-astea cu descantatul mai ales k nu cred in ele.cred in D-zeu si atata tot.
Oare sa merg la medic???dar ziua n-are nimic altceva care sa ma puna pe ganduri....
Madalina
8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,