Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
dandusa spune:
Danita,sa fii sanatoasa,la fel de fericita,implinita ca acum...
Un brat mare de trandafiri din partea noastra...

si...,hai sa dai de baut ,mamica fericita ce esti...
Marani,
puupici sa nu nu fii suparici...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by marani
Sunt la munte, ploua si nu pot iesi nicaieri. Am citit razletz, scuze, uitatzi ceva fain cu care mi-am trezit copilul din somn :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108583&whichpage=1
Ajutati-o pe Sonia
mamica de bubamara (02.12.2006)

cum naiba sa pui asa nume Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 11

www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

marani spune:
quote:
Originally posted by madaluta
of...citesc pe diagonala..de raspuns nu mai reusesc..dar vin sa va intreb ceva: voi credeti chestii de-astea cu deochiul, sperietura, descantece, alea, alea??? Mie mi se par niste prostii, dar de 3 nopti, darius se trezeste noaptea urland si nu-l pot linisti. Nici nu-l pot trezi din somn macar.Plange dormind. de fapt urla dormind . Niciodata cand plange nu o face in halul asta...In prima seara l-am linistit noi cumva, dar in a doua cred k mai bine de jumatate de ora ne-a luat sa-l trezim si sa-l linistim.aseara n-a mai plans ci doar a suspinat toata noaptea. L-am luat cu noi in pat, il tineam in brate, il mangaiam, ii vorbeam ..el nimic: somn si suspine.da de-alea din toot sufletul...
Femeia care vine la noi spune k e speriat si sa-l duc sa-l descante cineva.Voi ce credeti? ce ma sfatuiti sa fac?
Mi-e nu stiu cum sa merg la babe de-astea cu descantatul mai ales k nu cred in ele.cred in D-zeu si atata tot.
Oare sa merg la medic???dar ziua n-are nimic altceva care sa ma puna pe ganduri....
Madalina8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Mie personal mi se par ineptzii, nu i-am pus bubamarei rosu la mana si nici nu o s-o fac. Fata mea plangea in somn fara s-o pot trezi, dar din cauza dintilor. Cum altfel se mai comporta?
Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
MADALINA, poate frica de abandon, de straini, sau are cosmaruri noaptea ( parca de la 8 luni se poate discuta despre asa ceva ).
BAMBO, oameni si oameni...m-am distrat copios!
Ajutati-o pe Sonia
dandusa spune:
Madaluta,
eu nu cred in deochi ,descintece...,dar in sperieturi,da...,adica se poate ca un copil sa fie speriat de un animal sau de un obiect,de ex. umbrela...,nepotul meu saracul...,este speriat...,cum vede umbrela...,fie ea si strinsa ...,fuge...,cineva,cindva l-a speriat...
dar asta se vede...,adica ar fi trebuit sa observi,daca el s-a speriat de ceva...,daca nu...,inseamna ca este altceva...,dintii de ex...
si Crinuta geme in somn,plinge uneori,dar nu asa tare cum zici tu de Darius...,ceva il deranjeaza cu siguranta...,poate un vis urit...,dar daca se repeta faza...,este ceva ce persista...,ca visul nu cred ca se repeta in fiecare seara...,deci nu ramin decit dintisorii,parerea mea...,asa cum la unii copii nu se simt asa tare durerile de dinti...,asa la altii sint insuportabile...
v-am mai povestit eu batzul de chibrit si cu descintecul...,al naibii batz,daca a vrut sa stea la suprafata...,deci..,eram deochiata...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut
/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dayanara spune:
madaluta - eu cred si nu cred in deochi, dar cu plansul din somn si eu tot de la dinti cred ca e si ivan face asa cateodata si apoi la cateva zile se vede dintele
http://community.webshots.com/user/dayannara
dayanara spune:
ma pun acu sa.i fac piureul si il iau cu mine in carut, ca sa pot sa termin si eu mancarea ii dau o lingura de lemn sa roada ca mai aveam putin, si deodata incepe sa tuseasca ca si cum s.ar fi inecat, cu ce nu stiu ca nu i.am lasat nimic si lingura era intreaga, si.o fi bagat.o pe gat apoi i s,a facut greata , habar n.am dar cum ma sperie inecul asa tare m.a luat cu tremurat eu nu mai pot asa , tre sa.mi iau un pachet de tigari
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dayanara
ma pun acu sa.i fac piureul si il iau cu mine in carut, ca sa pot sa termin si eu mancarea ii dau o lingura de lemn sa roada ca mai aveam putin, si deodata incepe sa tuseasca ca si cum s.ar fi inecat, cu ce nu stiu ca nu i.am lasat nimic si lingura era intreaga, si.o fi bagat.o pe gat apoi i s,a facut greata , habar n.am dar cum ma sperie inecul asa tare m.a luat cu tremurat eu nu mai pot asa , tre sa.mi iau un pachet de tigari
dayanara - se ineaca cu saliva - nu te speria.
Asa face si Kara. Se ineaca- tuseste si apoi da in voma.
De cand ii dau motoclopramis inainte de fiecare masa ... nu mai varsa. Cand uit sa i-o dau ... se intampla iar. (o singura data am uitat, pana acum).
cauta-l in gat - a mea de la rosu in gat mai voma, cauta-l la urechi si incearca un siropel de tuse usurel, daca are rosu - suna medicul sa-ti indice unul.
acum, mai ales cand dau dintii - se va mai inceca din cand in cand - ca au multa saliva. Atentie -si nu te speria!
is la lucru - mama ce chef am
- de duca.Miro
dayanara spune:
mirona - daca as sti ca e saliva nu ma sperii ai dreptate, are multa saliva acum cu iesitul dintilor dar cum eram cu spatele frica mi.a fost ca a bagat ceva in gura
cand e sotul acasa parca nu mi.e asa frica dar cand sunt singura cu el, si vad ca se ineaca ma sperii am tendinta sa sun la urgenta la samur sa ies sa tip pe hol :)
a_deju spune:
LA MULTI ANI FERICITI DANITA!!!! sa traiesti, sa infloresti, sa te bucure muuuuuuulti ani P si ptrecere frumoasa alaturi de familion!! floricele si pupici de la familia pisiceasca!!

Deea, mami de
Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

8+