Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Buna seara mamici minunate!
Cam rarut pe aici,dar numai asa pot intra cu al meu bebel,mai ales ca m-am simtit si eu cam rau....in fine.....ma roade ceva si unde altundeva sa ma lamuresc daca nu aici ,la mamicile mele care stiu tot ce misca,asadar o mica mare:ai vostrii bebei mai au mese noaptea? ca al meu mai mananca 2 mese inca si am auzit ca nu e bine ,ca ii dor stomacelul s.a.m.d.
Am fugit la somnic ca baiatul meu se trezeste cu noaptea in cap,va urez o noapte linistita!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Ada mai are mese noaptea: 1 sau 2; saptamana asta la inceput am reusit sa nu ma duc la ea cand s-a trezit prima data pe la 2, ci doar pe la 4-5 cand i-am dat si papa, insa de 2 nopti iar i-am dat de 2 ori.
Eu imi zic, ca pana la urma va renunta ea singura la mese. Ca si de exemplu suptul degetului. Ada era mare amatoare de deget cu cateva luni in urma; nu i-am interzis niciodata degetul, asa ca acum, parca nici nu mai exista, decat pentru scarpinat gingiile.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dianocica

nu vreau sa fac pe lupul moralist, dar asta cu abuzul de medicamente mi se pare f nasoala. nu vreau nici sa fiu inteleasa gresit, desiree multumesc pt bunele intentii , dar, nici prin cap nu mi trece sa dau o doza mai mare decat cea recomandata.
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

stai linistita, nu sunt medic si nici prin cap nu imi trece sa te sfatuiesc sa dai copilului o doza mai mare de nurofen decat cea recomandata

la ultimul control, asa ne-a prescris pediatra de la urgente Budimex unde noi suntem clienti fideli... ne-a zis sa facem alternativ cu panadol: m-a intrebat mai intai cate kg are ( de vreo 2 ori ca sa fie sigura ca a auzit bine) 11.300 gr si apoi a prescris doza de 5 ml la 8 ore...dar numai pe durata a 3 zile...nu mai mult

voiam doar sa iti zic ca noi la dureri de dinti ne linistim cu nurofen mai ales noaptea...si nu stiam ca e deja trecut pe nurofen Domnu Maselutza!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ada nu a mai facut febra, dar dupa ce am mai consultat un pediatru azi, am hotarat sa-i dau trei zile Panadol; se pare ca are un inceput de viroza sau ceva de genul asta. Cica se vede in gatut. Ca si stare generala nu sunt multumita, se vede ca nu-i e bine. Se tot scarpina la ochisori.

Teutz, Mirona, ma bucur ca ati scapat de spital si ca fetele sunt bine.

Donia, zici ca Cristinel e mare vorbaret? Sa il punem fata in fata cu Ada, sa vedem care e mai tare. Micuta mea vorbeste intruna. Cristi de multe ori are impresia ca aude cuvinte din gurita ei; Oricum spune ma-ma si ta-ta tata ziua, referindu-se la noi. Ma striga si cand e obosita ma vrea doar pe mine.

Alexandra, sanatate maxima iti doresc!

Dianocica, mucisorii tin cel mai mult dupa o raceala. O sa-i treaca si lui d raceala asta.
La cele 11 kg ale Adei o pediatra mi-a spus sa-i dau 4 ml de Panadol si o alta 5 ml. Pe prospect scrie 7 ml.

Referitor la una din temele trecute: eu ii spun si "te iubesc" si "te iubeste mama"; mi se intampla sa ii spun" mama, ce faci?", dar se pare ca intelege sensul

Dianocica, inca ceva, de cate ori il vad pe David in filmulete ma topesc; imi aduc aminte ca el radea in hohote si eu eram stresata ca Ada nu rade cu voce.

Ce e cu Asiza? Dar cu Dia? Fetelor???

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

am facut test: negativ... sunt cioporata...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza fetelor,
Marani, n-am inteles...voiai sa fie pozitiv?
Deea, Rares nu a mai mancat noaptea de pe la 5 luni. Daca se trezeste, bag repede un pic de apa , suzi, si adoarme la loc.
Miro, prin ce oribilitati ati trecut si voi!!! Dar bine ca Kara nu are refluxul ala si exact cum spui tu, tre sa dai bataie sa-i schimbi programul sa se adapteze la noile ore de masa!
Dayanara, nu ne spui mai multe? Ce s-a intamplat cu Ivan de ati ajuns la urgenta?
Azi facem chef??? La multi ani Danita!!! sa fii sanatoasa, fericita si numai bucurii iti doresc! Ce bem?pana ne facem ?
Chiraie Rares...revin

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DANITA multa sanatate, si tot ce/ti doresti tu sa devina realitate!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro, teutz, sanatate la bubuline!

deea, octavian suge noaptea mereu

apropo de asta, suntem intr-un impas: nu mai vrea sa adoarma cu tz..adica suge ce suge si nu mai adoarme...si se chinuie, se foieste pe o parte si pe alta si sfarseste prin a se tangui, epuizat...el nu stie sa adoarma...altfel decat la tz..incearca, dar fara succes...ziua e mai simplu ca il pun in carutz, dau muzica la maxim si adoarme sin maxim 5 minute dar noaptea in pat nu pot sa fac asta ca trezesc vecinii..si ma reclama a_deju si dandusa ca dau discoteca noaptea

ce sa fac? cum sa il ajut sa adoarma? caci la tz il vad ca nu mai are rabdare sa stea....

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, Danita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna dimineata ,mamici!
SHOSHIKA si BEBINUTA ,va multumesc pt rasp.
DANUTZ asa am incercat si eu,cu apica,adoarme dar dupa juma de ora max.se trezeste si nu adoarme la loc decat dupa ce da gata bibe!
DANDUSA offff mami..si tu..si de cate ori..bine macar ca se trez doar de 2 ori,papa,apoi adoarme,iar cu facutul biberonului de tati,mai intai tre sa dau cu tunul sa-l trezesc,deci mai bine eu;mersi mult si
TEUTZ si MIRONA bine ca ati scapat de spital si ca sunteti bine!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MIRO scumpa foc printesa ta!

DEEA Alessia nu mai mananca noaptea de cateva luni, dar nu ca nu ar vrea, ci pentru ca nu/i mai dau eu. Adica, daca se trezeste am rabdare sa readoarma, sau o readorm eu cantandu/i sau plimbandu/se tati cu ea prin camera, dar fara sa/i dau tzitzi. Adevarat ca uneori ne tine si o ora pana sa adoarma
TEMELE ZILELOR ( cat imi mai amintesc):
1. Blugi avem si noi, de la H&M, super faini...purtam de la o luna
2. Ii spun tot timpul "te iubesc"; iar in fiecare dimineata si seara, inainte de culcare ne pupam de noapte buna, si ii spun "te iubesc". Asa ii spun si sotului, si el mie, pentru ca asa am fost invatata. Inca dinainte de a ma casatori, cand eram la parinti, eram pupata seara, inainte de culcare, dimineata la trezire, iar tatal meu imi spunea ca ma iubeste ori de cate ori simtea ca am nevoie sa aud.
3. Nu/mi lipseste nimic din viata dinainte de Alessia, poate doar noptile noastre romantice...dar acum sunt in 3 si e mai bine. Timp liber nu prea aveam inainte, pentru ca dadeam foarte multe meditatii la engleza, si ajungeam mai tot timpul spre seara acasa. Iar din cand in cand merg cu sotul la o cafenea ( cand e mama la mine) sa bem o cafea ( de abia astept cu o tigara ), cum obisnuiam sa facem inainte, adica sa o savuram in liniste, povestind...
TEUTZ m/am gandit mult la voi zilele astea
ALEXANDRA chiar ma intrebam pe unde esti
DIA ce faci? Pe unde umblati? Ah, stiu, probati de zor haine, si va jucati cu o sumedenie de jucarii noi...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput