Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Buna seara mamici minunate!
Cam rarut pe aici,dar numai asa pot intra cu al meu bebel,mai ales ca m-am simtit si eu cam rau....in fine.....ma roade ceva si unde altundeva sa ma lamuresc daca nu aici ,la mamicile mele care stiu tot ce misca,asadar o mica mare:ai vostrii bebei mai au mese noaptea? ca al meu mai mananca 2 mese inca si am auzit ca nu e bine ,ca ii dor stomacelul s.a.m.d.
Am fugit la somnic ca baiatul meu se trezeste cu noaptea in cap,va urez o noapte linistita!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Hai sa-mi dau si eu cu parerea. Tudor al meu nu mai mananca noaptea. Decat foarte rar. Mai are uneori cate-o crizuta. Se trezeste urland. Si cu toate incercarile mele de-al calma... tot la tzatzica ajung. Ca sa nu trezeasca tot cartierul ca blocul e deja in picioare...
Deci te-am lamurit, da?
Si eu stiam ca stomacelele lor mici au nevoie si de repaus, dar mai multe lucruri nu pot sa zic... ca nu stiu...

Pupici!

Mergi la inceput

A_deju, pot sa-ndraznesc sa te add la messenger list?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ehhh.. shoshika, io am incercat :)) da la zid nu zice ca nu te duceai, ca nu te cred :)) toate ca toate, da' pana la asta :)))

dandusa... n-am sunat bre... ca mi-era mila de meganu' din parcare.. abia ce-am gasit si noi masina sa-ncapa si mama carucioarelor, si tu vrei sa-mi pun etnia-n cap... :))))) iar cu ailalti.. din pacate.. nu prea am ce sa le fac.. in afara de mici scapari (vreo 2-3 zile in care au busit si trantit de la 7 dimineata pana la 11 noaptea...) si-au cam facut treaba la orele normale... adica au pastrat orele alea de odihna (nu ca m-ar fi ajutat la ceva, ca taman la orele alea era motanu' alive&kickin'...).
si sa zicem ca mai e o problema: sa mor daca stiu unde sa sun. adica, bine, la politie, da' unde anume?? la 112??? se incadreaza asta ca fiind urgenta? imi face legatura cu vreo sectie de politie?? acuma.. sa nu ma pui sa sun la informatii sa cer numar de la sectia de politie de care apartin... :)))))))))))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoshika

pai.. dac-am dat-o pe public... ce zici, poti?? :))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Buna seara mamici minunate!
Cam rarut pe aici,dar numai asa pot intra cu al meu bebel,mai ales ca m-am simtit si eu cam rau....in fine.....ma roade ceva si unde altundeva sa ma lamuresc daca nu aici ,la mamicile mele care stiu tot ce misca,asadar o mica mare:ai vostrii bebei mai au mese noaptea? ca al meu mai mananca 2 mese inca si am auzit ca nu e bine ,ca ii dor stomacelul s.a.m.d.
Am fugit la somnic ca baiatul meu se trezeste cu noaptea in cap,va urez o noapte linistita!

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

m-ai nimerit... si nici n-ai cautat mult...
pai noi de citeva saptamini mincam in stilul ora-n ora...,asta cu aproximatie...,ca nu ma uit non-stop la ceas...
in perioada asta se trezeste foarte des din cauza dintilor...,dar in general se trezeste de cel putin 3 ori pe noapte si de cel mult 5-6-7-8...,serios...,nu-i gluma...
maninca,pentru ca fara titza nu adorme la loc...,n-am cum sa stiu cit suge exact...,adica daca o masa de-a lui David al tau ,este cantitativ egala cu o masa sau doua de-alea Crinutei...
eu zic ca cele doua mese ale lui David ,echivaleaza cu cele nspe mii de mese ale Crinutei...,deci,da ,mai sint copii care maninca noaptea...,iar eu zic ca este ok,n-are de ce sa nu fie ok...,ca doar el singur se trezeste pentru papa...,daca il trezeai tu,era o problema...,dar asa...,inseamna ca astea sint necesitatile lui si trebuiesc respectate...,desi ,te inteleg ca este super greu...,mai ales ca te trezesti,te duci sa pregatesti,vii,ii tii bibe...etc,offf,te cred...
poate curind,va realiza ca-i super faina sa dormiiiii,sa dormiiii si se vor da batuti,dar pina atunci...,n-avem decit sa ne supunem
in cazul tau,mai fa schimb cu tati,ca poate si el sa pregateasca bibe,doar,nu? si te mai odihnesti si tu...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by shoshika

pai.. dac-am dat-o pe public... ce zici, poti?? :))))

bineinteles ca mergeam la zid. dar eu n-am prins perioada misto. da'-ti dai seama ca pierdeam si eu ore pe-acolo... ca era la moda!
of, mi s-a facut dor de perioadele alea! si numai din cauza ta! glumesc...

ok, am retinut. add.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Da,la 112 ,am sunat...si dupa ce le pove toata treaba te transfera mai departe...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

ok dandusa, la prima abatere dau telefon :) m-ai convins :))

Mergi la inceput

Da, Dandusa, si eu tot acolo am sunat intr-o seara. Isi batea un vecin nevasta. Si n-am rezistat. M-au directionat la politia din cartierul meu. Eu auzeam scandalul dar habar n-aveam la ce apartament e (cum ai patit tu). S-au linistit pana la urma, dar politia tot a venit. Nu stiu ce-or fi facut, dar am tras o spaima!
Barbatii astia...

Mergi la inceput

Doamne, Mirona, ce tare e Kara! E superba! M-am indragostit!
Cum reusiti sa-i faceti sa rada asa de frumos? Eu am cel mai serios copil?! Deja ma complexati!

Mergi la inceput