*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Poftiti o tareeeeee .

Nu mai pot nu am dormit toata noaptea din cauza MUCILOOORRRRR. Inebunesc abia am scapat de bronsita acum sintem mucioase.Vad ca se poarta. Nu puteam sa ratam. Toti copii sint bolnaviori. Mama lor de virusi sa vina frigul odata poate ingheata si ei.

Fetelor vreau si eu un site unde sa citesc prospectul de la Sinupret ca nu resesc sa il gasesc.

Uram cu intirziere La multi ani ! sanatate si numai bucurii sa le aduca parintiilor tuturor celor pe care nu am apucat sa-i felicitam.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Gata am cumparat SINUPRET. Intrebarea este cite picaturi sa-i dau ? 10 pic /3ori pe zi sau 15 pic cum scrie pe prospect la copii mici.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, Monique, buna cafeaua!

Pufy si Lexi am vazut pozele voastre, sunt superbe!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, vad ca sunt destui loviti de raceli, va pup pe toti sa treaca cat mai repede.

Sephora eu ii dau lapte de 3.5 dar si de 1.8 uneori. Acuma tu faci cum crezi, unii medici recomanda integral, altii semidegresat. Pediatra mea, de ex, mi-a zis sa-i dau de 1.5-1.8.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza si de la noi!

Monigue, saru'mana de cafea si insanatosire grabnica va dorim! de medicament nu stiu sa-ti spun!
Raportam si noi o noapte grea tot din cauza mucilor si o dam inainte cu ser fiziologic!
anangel_lexi, superbe pozele!
sephora, asa cum a zis si Mirabela, exista controverse si cu laptele asta! eu i-am dat cu 3.5 ca asa mi-a zis aici! eu cred ca si asta e relativa! daca e un copil mai plinut parerea mea este ca atunci e bun cel cu 1.5-1.8, dar pt un copil slab sau normal eu zic ca ala cu 3.5!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
La multi ani, princess, sa fii fericita alaturi de familia ta!
Monique, noi ii dam Mariei SInupret cate 10 picaturi de 2 ori pe zi. Eu zic ca daca ii dai cate 10 picaturi o data e suficient, mai ales ca are un gust oribil. Din cauza lui Maria a inceput sa refuze orice medicament, cum vede lingurita cum incepe sa urle...
Multa sanatate tuturor puilor bolnaviori!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by GETY

Lexi, frumoase poze. Sunt facute din avion?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Da, Gety[/b], primele 2 sunt facute din avion. Ma bucur ca v-au placut pozele.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

anangel_lexiDa e cam nasol la gust ca l-am testat. Dimineata am pacalit-o cu 10 picaturi. Sa vedem data viitoare.A mea nu prea e cu siropurile dulci asa ca poate vrea.Vitamina C mai cere de exemplu.

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mor!!! De somn!!!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sa va povestesc ce pozne mai face fi-miu: ieri a carat toti pampersii buni la gunoi (in ultimul timp exersam impreuna aruncatul la gunoi a pampersului plin). Tot ieri a umplut papucii socrului cu apa din biberonul lui.

Si inca ceva, am un copil ordonat (nu stiu cu cine seamana), cand gaseste cate un papuc de-al lui il duce la locul unde stau papuceii, intr-un colt de hol. Si hainele daca le gaseste le duce in dulap. Faza este ca toata ziua e ocupat, face cate ceva prin casa, nici nu ne baga in seama pe noi...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scuzati intarzierea!

La multi ani mamicilor

Fusca
Andra2005
Princess

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput