*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata mamici

Noi am avut o noapte plinaaa - am schimbat la pampersi - pe banda rulanta...ca fi-miu s-a gandit mai bine si a zis ca nu e bun somnu de noapte...dar dupa cate vad in ultimele 3 zile, nici ala de ziua nu mai e buun

Monique - imi pare rau sa aud ca si voi tot cu mucii va luptati - noua in prima faza ne-a dat Sinupret 10 pic/3 ori pe zi...apoi ne-a dat 15 pic/3 ori pe zi combinat cu Ketof seara...vad ca a dat roade..deocamdata nu mai e mucios!

Mirabela - dar ce ordonat este David!!!al meu inca mai are de invata cu pusul la loc la pantofilor sau al hainutelor, dar in schimb daca Doamne fereste gaseste o firimitura de paine sau o scama..se duce tacticos si i-o baga pe gat catelei

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Cristina - nici tu nu ai dormit azi-noapte???

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Oare-am dormit azi noapte? Nu mai stiu...

Ca sa nu facem nota discordanta, ne inscriem si noi in randul Bucuriilor racite. M are de dimineata nasucul semi-infundat. I-am dat deja Panadol 5 ml si Sinupret 10 pic (pentru cine intreba, Sinupretul se da 10 pic de 3 ori pe zi). Tot pentru nasuc infundat ii pun Karvol pe un servetel, la culcare. Ca un tip, eu pun in aceeasi seringa Panadol si Sinupret si nu i se mai simte gustul dezagreabil. Fac in felul urmator: pun 10 pic Sinupret intr-o lingurita, trag 5 ml Panadol din flacon si apoi volumul de Sinupret din lingurita.

In rest...sunt super prinsa intr-un proiect la care mi-am autoimpus un deadline (care a expirat ieri ). Dupa ce termin, revin in forta langa voi.

Multa multa sanatate tuturor Bucuriilor!

Sa nu uit: am admirat toate pozele de la petrecerea lui Alesio - preferata mea: cea cu 2 bebeloi - si peisajele lui Lexi.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mira, ce noroc pe tine ca ai un baiat ordonat. In urma lui M ramane totul ravasit. Am ras tare de ce pozne a facut.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

MamiLili - spor la terminat proiectul!!si sanatate si cat mai putini muci lui Mathias!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Monique, 10 picaturi de Sinupret ii dadeam cand nu avea 1 an, acum ii dau 15 pic.si le amestec cu putina miere ca e groaznic de amar
iau si eu cate 50 pic.....mi-e o sila
sunt super racita, ma doare spatele de MOOOOR

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOLUL 86

Mergi la inceput