*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 18
xandrutza_76 spune:
David, Adelina, Reby, va dorim multa sanatate!
Cristina, nu m-au chinuit deloc azi, chiar sunt foarte multumita ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Alexuta si Xandrutza, ma bucur ca v-au placut pozele.
. Primele 2 sunt facute din avion, nu m-am oprit in Elvetia decat cat sa schimb avionul ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
Vad ca toata lumea duce un razboi crancen cu mucii. Offf...multa sanatate puilor! Lakioana, ai incercat sa-i dai lui Reby Sinupret? Mariei i-a facut tare bine data trecuta in 2 zile scapase de muci, si de azi am trecut-o iar pe tratament cu Sinupret.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alexutza_26 spune:
Lakioana - imi pare rau sa aud ca nu e bine Reby, dar cu batista bebelusului, cu Sinupret- 10pic/3ori pe zi, Karvol seara si Ketof 2,5 ml tot seara- noi am reusit sa stopam invazia dinozaurilor in nasul grasului...multa sanatate va dorim si te asteptam cu vesti bune 
Xandrutza - bine ca nu te-au chinuit, azi la 6 am si eu programare...sper sa am parte de tratamente caallmmeee!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
Tre` sa spun inca o data: superbe pozele lui Lexi!!!
Alexutza, eu mai merg odata vineri, pentru o plombita, dar maseaua e cam bolnava si cred ca ma intind cu tratamentul... Acum nici nu mai conteaza daca si cat ma va durea, la ce probleme am avut cu dantura... suport orice, numai sa stiu ca va fi bine.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
GETY spune:
Abia acum am reusit sa intru si ee pe forum.
Maria mi-a tras 2 partide de treaba mare, una dupa alta.
Multumim tuturor pentru urarile de "La multi ani".
In al doilea rand, m-am speriat de numarul de Bucurii bolnaviorae. Multa sanatate tuturor.
Alina, noi tot cu Ospamox ne-a trecut, ne-a scazut si febra, ca a tinut-o in 37 cu 8 vreo 3 zile la rand si ziua si noaptea.
Lakioana, si noi am folosit batista, ti-am mai scris, alta modalitate nu am gasit sa-i scoatem mucii din nas. Azi am folosit-o numai o singura data.
La noi a fost rau ca a si durat mult. Abia azi, dupa 16 zile, incepem sa scapam de muci. De o mie de ori, offf!
Lexi, frumoase poze. Sunt facute din avion?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:

Sandra, La multi ani gargaritzei tale Ruxandra, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.

Multumim inca odata pentru urari, te pupam si te asteptam cu vesti bune.
La multi ani, Andrei!
GETY spune:
Xandrutza si eu am 2 masele lipsa, dar nu le mai pun inapoi. Bafta la dentist!
Sephora spune:
Va pup fetelor
La noi e din ce in ce mai bine,numai ca noaptea adormim la 00,ne sculam la 6 si papam bibe,apoi la 10-11.Sa zicem ca greu a trecut.Zizi la mine nu mai e asa de umflata dar tot mai are.Ieri mi-a fost foarte rau cum ma sculam din pat cum imi venea sa vomit.
Am incercat cu lapte Milli la sticluta vad ca merge,si aseara si in seara asta,numai ca vroiam sa va intreba de care e bine sa-i dau,eu pana acum luam pe cel rosu de 3,5 ar trebui cumva sa iau din cel albastru,mai slab?Astept un raspuns de la cine ma poate ajuta.Multumesc anticipat.
Vazut si eu poze de Pufy.
sunt la curent cu totul dar am doar citit,nu am si notat asa ca va rog sa ma iertati daca nu raspund,dar pur si simplu sunt prastie.
La multi ani Ruxandra si Andrei
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
MamiLili spune:
Scuzati ora tarzie...
La multi ani
Ruxandra
Andrei
Sandra, sa-ti traiasca gargarita!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)