*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 17
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Vin si eu la cafea, daca mai este...
Cristina, Beatrix, am fost la stomatolog, am pus la loc ce-am scos ![]()
Pufy, pupam pufisorii, ce simpatic e Nicolas cu cipica! Mi-au placut si torturile, sunt superbe, le-ai facut tu?
Lexi, sunt extraordinare fotografiile, mi-au placut foarte mult! Sanatate Mariei!
Sandra, bine ai revenit! O pupam pe Ruxandra si-i uram multa sanatate si fericire!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Liduta spune:
Aseara am ajuns si noi acasa si surpriza...
nici nu ne-am instalat bine ca Davidutz a inceput sa friga, asa ca noi am luat-o iar de coada cu raceala sau ce-o mai fi ea.
Noi am avut un weekend prelungit la Galati, la parinti, unde am luat si motul lui David si totul a fost foarte frumos. Cel putin ziua de sambata cand am avut petrecerea de motz a fost nemaipomenita iar David a fost superincantat de musafirii veniti la el. De pe tavita a ales:
1.pix
2.bani
3.chei masina
Deci prima petrecerea s-a terminat, mai avem doua: una de ziua lui david pe 17.10 cand o petrecem doar in familie si inca o petrecere pe 20.10 cand ne intalnim cu toata gasca de pitici la un super gratar, fiind sambata (sper sa avem si vreme buna).
Sper ca in seara asta sa pot citi si eu cate ceva din ce ati scris zilele astea. fug ca s-a trezit si maraie...

pentru pitici si mamici
xandrutza_76 spune:
La multi ani Ruxandra si Andrei!

La multi ani, Andra2005!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna ziua fetele si d ela noi!!!
Acum am cateva minutele de pauza
...ca e oarecum mai linistit...cred ca deja si-a fixat doar o singura repriza de somn pe zi..
- in rest debordeaza de energie....face pasi singur pe distante mici, dar ma bucur ca si-a recapata iar increderea pierduta logic in urma unor desprinderi fara sa aproximeze bine distantele...
RUXANDRA
- sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe parinti!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI RUXANDRA SI ANDREI!!!
Liduta - sanatate multa lui David! Sa fie fresh pe cand vin musafirii!
Xandrutza - sper ca nu te-au chinuit mult acolo.
Alexutza - si noi, de ceva vreme incoace, de cele mai multe ori tot o singura repriza de somn avem. Macar bine ca e mini 2 ore. Inainte nici nu puteam visa la atata pauza de somn, acum e bine 
Mira - saru'mana de
! Ce mai face David? Cum mai ii cu alergia?
MamiLili - n-ai sortat inca nici o poza pentru noi? ![]()
Mami
13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Lexi - am vazut acum pozele - su-per-beee - peisaje faine tare...astea sunt facute din elicopter sau cum???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
alinamoro spune:
La multi ani Maria-Diana!
La multi ani Ruxandra!
La multi ani Andrei!
Sa cresteti mari si cuminti bucuriilor!
N-am nici un chef sa scriu, Adelina e bolnavioara, de duminica mi-a facut febra, are gatul f rosu si de azi noapte tuseste si e ragusita.
Mi-a asa mila de ea, nu vrea sa pape, e maraita si vrea doar la mine in brate.
Duminica seara abia i-am scazut febra cu comprese si impachetari, nu scadea nicicum sub 39.
Dr. mi-a prescris Ospamox pentru gat (ea nu mai luase antibiotic pana acum) si a mers destul de bine, nasol e ca a inceput tusea si raguseala.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
[size=4]Mira - saru'mana de! Ce mai face David? Cum mai ii cu alergia?
Mami13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
[b]Multumim Cristina, suntem bine, facem tratament cu hidrocortizon
, era prea mare puseul. Ieri i-am cumparat un ulei care se pune in apa de baie Oilatum se numeste, sa speram ca nu va mai avea pielicica asa de uscata. Testele le vom face peste vreo luna din cauza de vaccin.*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
alexutza_26 spune:
Alina - imi pare rau sa aud ca Adelina e bolnavioara...oooff, e greu sa-i vezi ca sufere...dar poate cu Ospamoxul va trece mai repede 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
lakioana spune:
OFFF!!!!
Ce de copii bolnaviori!
Noi nici acum nu am scapat de raceala...suntem inca in toiul ei...cred...
Suntem mucoaaaaase de nici nu mai putem dormi. Am dat cam 1 mil. pe diferite pompe de nas....cred ca am luat tot ce exista in farmacii... Nu aveam altceva ce sa facem...nu putea nicicum adormi...au fost nopti in care nu a adormit decat pe la 4-5...GROAZNIC!!!...si pana atunci doar plans si iarasi plans!
Asa ca am ajuns si la mult controversata batista bebelusului. E superbuna...doar ca parca Reby are robinetul deschis si non-stop se umple nasucul iar de mucozitati. Cat e treaza rasufla doar pe gura...cand doarme...daca doarme...horcaie mai rau ca tata
.
Stiu ca e mai bine sa nu prea scoti mucisorii...dar in cazuri din astea...eu zic...ca decat sufocare...mai bine scosi. Nu stiu cand trec...sper sa fie bine...ca avem deja o saptamana.
Multumim din suflet pentru urarile de bine...si de refacere...sunteti niste scumpe!!!
Va doresc si eu din tot sufletul numai sanatate pentru copilashii vostri...
Va pupam cu drag
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)