Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

De aia nu ascult eu horoscopuri si alte minuni!
N-am retinut de la ce a vomat Diana ieri!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova pai inseamna ca vb Marco dc repeta...Mario cred ca asteapta primavara la capitolul asta0.
DENISA sanatate lui Alex si pupici Emmei.
BEE deci mai avem de atseptat cu galeria?
Ingrid cum ce comportament e si ala? Joaca...joaca si iar joaca.
Monica lasa-le in colo de bioritmuri...ca sa vezi ce iti revii...auzi sa se apuce sa ii faca si Dianei.
Cata bine faci ...nici eu nu ascuklt ca dc ma luam dupa ele acum stateam in Pipera.Alina cand mai intra?
Noi la munca dupa o zi de rahat de ieri in care nu am mai fost nicaieri. ieri mai era sa il muste si un caine pe Mario de fata...eu ii omor pe aia cu mana mea...nu se mai poate cu dihanii de astea care sunt atat de periculoase...reclamatii peste reclamatii si cica nu ii prind ...lasa ca ii prind eu cu otrava...mama lor...pana nu nenoroces pe cineva nu se iau masuri.
ASTERY te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata si de la mine.
Azi mi-am permis sa vin si eu de la 9 la munca, o am pe tanti si nu mai trebuie sa rup usa la 14.

Cristina, iti jur ca nu am dormit toata noaptea de suparare ca se poate intampla asa ceva. Zic si eu ca celelalte fete, consulta si un alt medic si incearca sa nu te lasi doborata de diagnosticele grele date de medic. Imi amintesc doar de perioada in care medicii o diagnosticasera pe Anastasia cu pubertate precoce la numai 3 luni, diagnostic dovedit ulterior total aberant. Dar doamne, prin ce am mai trecut si eu atunci, eram in pragul depresiei. Hai, fruntea sus asa cum stii tu sa fii otpimista si o sa treaca totul!

Any, ma bucur ca a trecut si ai rezolvat problema, pretul mie mi se pare rezonabil.

Azi trebuie sa lansez un serviciu si mi-e o lene de mor sa organizez toata treaba. Si pe deasupra e si vineri si abia astept weekendul.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Vai de mine...bine ca nu l-a muscat...era caine vagabond?
In alte ordine de idei Bia a strigat ieri "Ayane" ca vorbeam cu Alina si, desigur, "putica"Nu cred ca intra Alina pe DC!

Bia

Mergi la inceput

Normal ca vagabond e o ditamai turma de 8 cainei cred...am vecini car epleaa cu carnatii in mana dimineata la 5 ca sa poata ajunge la coltul strazii si nu putem face nimik ca se pare ca o dementa i-a luat in custodie. Sa vezi ce reclamatii ii trag eula politie. Ma interesez de cine tin si astia cu ecarisajul si unde sa o reclam. Ii vine u de hac si aleia si alora.
Ralu pupici.O sa fie bine Razvan o sa vedeti. E o papusa de copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Irino, cum naiba sa-l muste de fatza? Era un caine vagabond? Mai, grija mare cu astia...ca cine stie ce boli mai au. Of..
Rali, te mai simti vinovata? Lasa ca e bine, ai si tu timp liber pt tine .
Cata, ii duce dorul lui Ayan , zici? Dar de ce nu mai vrea Alina sa scrie?
Ma pun sa-i fac papica.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Oribil..eu cind ma duceam la scoala ocoleam ca aveam un traseu unde te facea franjuri o haita de caini...am crezut ca acum nu mai sunt decit citiva izolati, dar bag seama ca mai sunt o gramada!
E...Ingrid, e alegerea ei...poate totusi cindva va mai scrie...eu tare as vrea sa reactualizeze Daniela Ene siteul copiiilor..nu m-am mai uitat demult, dar eram topita dupa siteul ala!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hmm, Ingrid, ma simt un pic vinovata, dar si super fresh. Pana acum nici nu intram bine pe usa de la servici si ma lua strumfa la calareala. Acum am si eu o ora inc are pot sa mananc linistita si etc.
Valeu, Irina, ce faza urata cu cainii. Si MArio se duce la toate an umalele? Fiica-mea nu are frica de nimeni si de nimic, baga mana in gura la toti cainii, mai putin la a lui soacra-mea de care ii este frica, dar e si un animal obraznic si rasfatat.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si ca sa nu radeti de mine cu zilele "critice" sa va povestesc ceva.
Cat am stat la socrii era o vecina,mai batrana ca maica-mea la vreo 60 de ani care toata ziua buna ziua dadea buzna pe la soacra-mea,chiar cand voia sa doarma,il trimita pe socru-meu care abia se misca sa ii cumpere de toate - desi ei aveau masina si noi nu etc. si fraiera o suporta,ba il mai si obliga pe socru-meu sa ii faca aleia toate comisioanele.Dupa ce a murit soacra-mea ,eu am inchis poarta la strada.Ea suna.Continua sa vina."Ce faci,inveti?" "Da" "Nu stau mult" . Sa stea doar 10 minute cat sa imi strice cheful si asta de 10 ori pe zi.Si povestea telenovele plus intamplari din vecini pe care nu-i cunosteam Ba imi mai si scotea ochii ca "aici nu s-a inchis niciodata poarta".Eu am zis ca cine are treaba suna.Da' aia era, ca ea n-avea treaba.Statea si te urmarea ca FBI ce cum cine... Socru-meu nu o suporta exact ca mine,cum aparea ea,disparea el si mi-o lasa pe cap.
Eu ce puteam sa ii spun,nu mai suna aici? Cand stia ca am de invatat pentru facultate si tot venea? Ca am musafiri si aparea sa vada cine a venit? De multe ori ma facam ca ploua si nu deschideam,dar ma urmarea si ma vedea prin curte,sau pe la ferestre.
Totul pana intr-o zi cand am renovat,am pus mocheta noua si in momentul cand au iesit aia cu montatul pe usa ,a sunat ea.Eu deja turbasem.Am deschis cu o mutraaaa si ea senina: AM VENIT SA VAD MOCHETA! IN MOMENTUL ALA N-AM MAI REZISTAT si mi-a scapat un NU V-O ARAT Aia daduse sa lesine ,asa ca am continuat "in gluma " spunand ca pana nu e aranjat tot nu i-o arat,ca acum nu se poate intra de mobila - era inghesuita pe hol,sunt imprastiate toate etc. Rezultatul???? Vreo 3 luni n-a mai calcat pe acolo,nu mi-a mai vorbit (vaai ce plngeam ) dar ii pandea pe Ghitza si pe mami si tati cand veneau ca sa li se planga de mine ... Pe urma si-a revenit.Acum e tot pe capul socrului,eu sunt fericita ca am plecat de acolo ... Deci oamenii astia nu se schimba.
Ce voiam sa sublniez e ca m-am uitat in bioritm din urma zilele urmatoare si in ziua aia avusesem TRIPLA ZI CRITICA la bioritm - DE AIA AM IZBUCNIT,de obicei eu suport,strang din dinti

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Bienusre ca merge la toate dihaniile.Pe cainele lui socramea l-a muscat de bot...a ramas ala socat...a fugit mancand pamantul...nu stiu dc mai pupa saracul o asemnea experienta...auzi sa te muste un bebe de bot.Tre sa vedeti cu ce tupeu se duce le da cu picorul ii trage de limba...insa ieri se fugarea cu o fetita dupa masini si i-au iesit aia in fata si s-au si repezit...norc cu Maran si cu viteza lui...si era in doi metri Marian

Mergi la inceput