Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA nasol cu cainii vagabonzi.Eu am cam incurajat-o pe Diana si ea se apropie de toti astia vagabonzi,dar cel putin noi am dat tot de vagabonzi cuminti,bine nici ea nu e agresiva deloc cu ei,doar ii cheama la ea "ai cutzu mine" etc.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Si Anastasia ii musca de pe unde apuca. Cea mai tare a fost cand a ramas cu gura plina de par. Ea nu ii bate, se rezuma la trasul de coada. Dar in schimb se urca pe ei, ii mangaie, ii pupa, ii strange in brate.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Bia era si ea mai indrazneata cu cateii pina sa descopere ultima achizitie a socrului..un catel mic, dar tupeist, care o cam prindea de minute cu dintisorii lui de lapte, destul de tare. Desigur ca il fugarea cu pliciul de muste, dar de atunci nu se mai duce chiar asa la catei..se uita la ei, ii cearta, le varsa mincarea in cap, dar nu mai indrazneste sa se bage pe linga botul lor!
Ha, ha...tare cu gura plina de par...parca o si vad!

Bia

Mergi la inceput

Am vorbit cu Ghitza si Diana era ok,a mancat ,dar a zis de dimineatza iar ca doale butica Cred ca ne suim in taxi si mergem la pediatra pe la 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Aseara mi-a stins al meu calculatorul si n-am mai intrat.
Moni mii de pupici pentru link-ul ala. Eu aveam acasa ceva DVD cu Mickey, dar cred ca l-am dat la cineva si nu mai stiu la cine.
Cristina tare m-am necajit pentru voi . Sa dea Dumnezeu sa fie un diagnostic gresit ... ma rog sa fie bine Razvanel!
Maraki ce elefant are Angelo pe post de suzeta? E suzeta sau nu?
Eu sunt cam franta ... azi noapte Filip a facut un scanadal monstru si eu prima tura nu m-am prins de ce urla si am strigat si eu la el sa puna capul jos si sa se culce, dar el saracu avea crampe si cand s-a mai linistit mi-a aratat ca il doare burta. Nici nu stiu de la ce, ca n-a mai facut demult asa scandal ... ela a avut pana la un an si ceva crampe de genul asta, dar de cateva luni se linistise. Si tocmai cand incercam si noi sa scapam de suzi
Giova trebuie sa ne vedem, poate pe saptamana viitoare sunt un pic mai libera ... si poate vine si Ingrid cu Diana, ca sa fim in formatie completa
Irino, ti-a picat bine rata?

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

CANDA cand mergi la Bihor? Si unde? Tare as veni si eu la Timisoara,dar vor urma niste saptamani super incarcate la mine.In plus, saptamana viitoare oricum nu pot sa merg, ca vine Anda et. comp. pana in 13 au concediu doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor!
Ioana ma bucur ca ai avut dreptate si ca e toata lumea prin zona si e admosfera frumoasa, chiar imi era dor de asta, pupiic de la noi.
Giova felicitari si pupicei frumosului Marcolino, e tare cumintel si atent daca repeta dupa tine, eu cu Alain destul de greu reusesc sa fac ceva ca nu are rabdare e tarerepezit.
Moni pupicei si voua si felicitari si pt Dia ca si ea e cumintica si vorbareata.Multumim de ganduri.
Denisa ma bucur sa te vad prin zona, cum mai esti cum va descurcati? Scuze ca nu sunt ca curent cu noutatile, nu prea am putut sa citesc din urma.
Ursulina ma bucur ca v-ati distrat am auzit si eu ca litoralul lor e tare fain, eu am trecut prin Bulgaria cand am fost in Grecia si tara lor tare nu mi-a placut.
Eu o sa intru numai o data pe zi ca tare mult trafic imi ia logarea la forum desi o iau eu pe scurtatura direct la subiect, e tare aiurea cu limitarea de un giga ca nu prea pot sa fac mare lucru, dar o sa mai fiu pe mess si poate ma mai vad cu voi si pe acolo. Ce sa va mai zic de Alain, nu am ajuns inca sa-l cantaresc dar sigur nu a crescut mare lucru ca nu mananca prea bine. Dincolo de faprul ca e prapadit si ca nu pot sa il las din ochi o clipa ca sigur face ceva, e un copil exraordinar de afectuos, chiar vroiam sa va intreb cum sunt spiridusii vostri?
Alain toata ziua vine si ma pupa, ma ia in brate si ma striga mama si ma pupa, sunt topita; si daca se joaca singur ma tot striga si imi rade. Cand vine si Jean daca stam in pat la tv e clar pe noi si ne pupa si ne dragaleste, de cate ori il pup pe Jean rade si vine si el sa il pupam e total.
Am inceput sa coloram in carte, mai mult eu ca el imi aduce cartea si culorile si in rest toata ziua se joaca cu masi, adica masinile, le imprastie peste tot si are o casuta unde le ascunde pe toate. II place tare mult sa mearga pe jos nu in carucior si singur daca se poate, e cu mofturi la mancare si ii place sa fie bagat in seama tot timpul.Cam atat despre noi, o sa va mai scriu ce jocuri facem noi ca mai aplic si eu de prin carticica aceea cu jocurile pt copii a lui Anne Bacus dar alta data ca acum m-am lungut ca o placinta.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Angi, sa nu fie shmecherie de nevoie de suzeta. Iti spun din proprie experienta. Eu ma tot chinui sa nu ii dau suzeta decat la somn si cum o vrea se preface ca ii e somn sau o doare burtica sau gatul.
Moni, tin pumnii sa fie bine si sa fie ceva usor.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

RALI asa a facut Diana cand i-am luat suzeta,striga tot buba gula smechera
SILVI mi-ai dat o idee cu coloratul,de fapt m-am mai gandit eu ,dar inca mi-e mila sa stric cartile pe ce-ar face ea cu ele Deocamdata ii desenez eu pe alea de plastic la care poti sterge si rescrie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Si Bia e cu creioanele colorate si foi...dar ii place sa-i desenez eu un chip si ea sa-l maltrateze cu creioanele ..intai ochii, nasul, gura!

Bia

Mergi la inceput