Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (232)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni ma bucur ca nu a mai vomat Dia. noapte buna.
Ma duc si eu la nani, daca tot sunt singura pe aici.

pe maine mamici de spiridusi .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Giova
Numara pana la 10, dupa mine.: unu, doi, tei, patu, tinti, sase, sape, op, noa, tece!!!

Bravooo! Diana nu a numarat niciodata complet dupa mine,pe la sapte ma parasea,sau sarea vreo doua asa in fuga Ce mai ,nu are stare ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Doua blonde discuta:
Ce ai, draga, ca nu arati prea bine? - Pai, aseara am facut 38 cu 1. - Curios, eu am facut 69 cu 2 si ma simt minunat...

Giova...eu i-am spus ce am primit eu si nu am avut dureri. Felicitari ca stiti sa numarati .Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am vazut ca repeta dupa Vlad in drum spre casa. asa ca..in casa...am numart de cateva ori. avea tentative de abandon, sau sarea la 5, se intorcea la 4(preferatul lui. sper sa nu fie nota asta la scoala), dar am reusit.

hai ca am incheiat si eu conversatia pe mess. cu fina, asa ca ma duc la .

_
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am vrut sa va scriu de noi si ce am mai facut,dar mesajul Crsitinei m-a lasat fara glas si inspiratzie oricum suntem bine in mare.
Astery- te rog mergi si la bucuresti si vezi si alta opinie, dar sa stii ca intuitzia de mama nu te va insela,eu cred insa ca de Autism nu se pune inca problema si dc are ceva rzvan cu sigurantza tusi medicii il vetzi ajuta sa ii treaca repede. Ma gandesc la voi si sper sa vii cu vesti bune repede.
Silvi-pupicei lui Alain.
Ma duc la Alex sa ii fac baitza, papa si apoi totzi la nani,Emma e ok si doarme, ea baga in total zilnic cel putzin 12,5h, din care noaptea minim 10, e ok?Alex insa nu cred ca doarme mai mult de max 14 si e mult mai mic

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele...am frunzarit si eu nitel si am vazut mesajul de la Astery...imi pare rau de un asa diagnostic si cred ca imi dau seama cam ce e in sufletelul tau...eu tot sper sa nu stea lucrurile asa si ca alti medici iti vor da vesti bune..trebuie sa te interesezi care e cel mai bun doctor si sa mergi la el...Doamne Doamne va va ajuta si Razvan trebuie sa fie sanatos! Pupici multi!
Denisa Alex are reflux gastroesofagian? Off cit m-am chinuit cu Bia cu refluxul asta...pina la 1 an..Poate se acomodeaza cu lapticul si scapati repede de problema asta...Bia doarme noaptea de la 21:30 la 6:30 si, peste zi, 1 ora jumate maxim 2 !
Azi chiar trebuie sa invat...offf..pup si weekend frumos!

Bia

Mergi la inceput

Buna dimineatza si de la mine.
Noi binisor,adica a dormit bine Diana.In schimb eu cu nasul infundat si cam fara chef.Si tare asa vrea sa fiu cu chef,ca maine plecam la nunta,la tara si de cand astept!
Am insa atatea pe cap de ma apuca groaza ce urmeaza de luni incolo ,cate treburi de rezolvat si aici la birou si acasa Mai bine nu ma gandesc.O sa ma gandesc de luni incolo
Mi se trage de la faptul ca uitaram sa aducem cafea? Tocmai am cersit acum de la o tipa Poate imi revin naibii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Io-s inca un pic chiauna de oboseala. Si nu prea am citit chiar tot, ca ieri n-am deschis PC-ul. De nascut n-am nascut. Sunt ok, bebe ok, ne vedem marti sau miercuri cu doctorul, daca nu nasc intre timp.. Si cum eu nu cred..........Mi-am programat un Botez maine si o intalnire cu colegii de facultate Duminica.
Astery, o sa-ti dau pe PM, numele unei doctorite la care am fost eu cu Anutza. Nici prapastioasa, nici optimista si cam la jumate din vartsa babetei de l-a vazut pe Razvan. Luceraza si la spitalul 9 si la o clinica particulara si e si asistent universitar. Stiu ca sunt si alti doctori mai celebri, dar eu ma cam feresc de astfel de stele.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Astery, am citit mesajul tau si primul lucru ce mi-a sarit in ochi a fost cuvantul autism. Eu zic sa cauti si alte opinii, sincer. Si pe Diana la 6 luni o tot banuia o doctoritza de probleme neuro, pe baza semnului lui Babinski...ceea ce uitase sa-mi spuna era ca acel semn poate apare pana la 2 ani...noroc ca am cerut o alta opinie, iar medicul cu pricina mi-a ras in nas si m-a trimis acasa ca fata e bine. Asa ca eu zic sa stai cuminte, sa nu te consumi si sa mai cauti doctori. dragului de Razvanel!
Mai are febra?
Any, bine ca ai scapat de operatie, chiar nu te-a costat mult interventia. Mai greu cu recuperarea presupun, nu sta cu dureri, ia si tu ce ai mai bun prin farmacie...
Ursu, frumos hotel, frumoasa pozitia lui. M-ai pus pe ganduri, eu tot vroiam sa merg in Bulgaria, dar sunt tot felul de opinii contradictorii, unii zic ca e fain, altii ca nu. Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca i-a placut Raisei.
Denisa, Diana doarme de la 21,30-7,30 iar dupa-masa mai baga 3 ore. Eu zic ca e ok cat doarme Emma. Bine ca s-a rezolvat problema cu Alex, ce sa zic de dormitul la bebelusi, a mea dormea mult, dar nu toti sunt asa.
Giova, pai e bine ca numara Marco dupa tine . Si Diana numara, dar rar are chef sa le zica pe toate. Adika nu, sasele nu-l zice in ruptul capului. Felicitari ca face si pishu la olitza . Dar trebuie pus de multe ori, daca eu as pune-o pe Diana s-ar obisnui, dar mi-e o lene de ma doare. Apropos, a luat sotzul capac pt ea la wc, ce ma bucur, ejectam olitza.
Moni, treaba multa...nas infundat (ia batista bebelusului sa scapi de probleme ), fara chef...sa inteleg ca ai zi critica emotional?
Lasa ca uiti tu de toate la nunta, sa vezi distractie pe tine, ca meriti!
Cata, spor la invatat!
Al meu copil mi-a tras o criza de plans aseara, pt ca i-a cumparat tata-su minge noua si vroia sa se joace cu mine, n-am putut sa mananc de ea, dar ce plans...cum ii spuneam ca gata joaca, plangea de sarea camesa pe ea. Cum a apucat-o, asa i-a trecut, in 10 min s-a plictisit. Ce drac de comportament e si asta, nu stiu.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

INGRID eu n-am zi critica,sunt ok,doar fizic sunt la pamant si simt asta .... in schimb m-am uitat la Diana si duminica va avea zi TRIPLA CRITIC Sper sa nu iasa cu mare circ pe la tzara

Mergi la inceput