PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
crissa71 spune:
Ceau gagici!
Va sarut pe toate!!
N-am mai avut timp de nimic!!!
N-am mai scris de secole...nu stiu ce ati mai facut, cum mai sunteti...eu chiar nu stiu cand mai aveti voi timp sa mai stati pe-aici!!Mie nu-mi ajunge timpul...si sunt franta de oboseala!
Sa nu va suparati pe mine, nici sa nu dati cu rosii...ca am lipsit atat...
Sper sa fiti bine cu totii!!!!!
Sarut piersicutele!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Am prins ceva pe ultima pagina...Sabana e graviduta?!!Oau....Super fain!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
dariana spune:
sabana, mada, genie, multzumim, da, suntem bine acum, mai are ceva dieri din cand in cand, dar ne revenim noi.
vad ca vorbiti de mancare, al meu abia ia cateva lingurite de papa, in rest prefera sa suga, imi scoate peri albi cu asta, in nov ma gandesc sa-l intzarc.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
anasia spune:
crissa 

dariana, bine ca s-a terminat cu bine!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
norocuta spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
norocuta,
daca tin bine minte tu intrebai de babyphone.Noi avem doua:de la Maxi-Cosi si de la Fisher Price.Primul a fost scump,e vechi de 2 ani jumate ,e carpit,dar mai functioneaza,insanu mai are acuratetea de la inceput.In orice caz recomand Fisher Price-ul in comparatie cu maci-cosi.E mult mai" accurate".
zuzunaki multumesc mult pentru raspuns
!Sincer chiar m-am simtit aiurea ca nici macar o persoana nu mi-a luat in serios intrebarea (lovita de paranoia ma si gandeam daca mai e cazul sa mai scriu pe aici). E drept e o chestie nu prea des folosita de mamici, dar...cine stie, am folosit eu scrisul prea mic
Mi-am amintit ca in Ro apartamentele nu sunt asa de izolate fonic si poti auzi usor un bebe care doarme alaturi, insa aici si daca usa e intredeschisa 2cm nu mai auzi mare lucru, ce sa mai zic daca e si in timpul noptii cand dorm...
Inca o data merci (chicco ca de obici e dezarmant de scump), mai studiez piata si voi tine seama de ce mi-ai zis.
norocuta spune:
dariana ma bucur enorm ca ati trecut cu bine de partea cea mai grea. Multa sanatate micutului si...cred ca vom intarca nectarinele in acelasi timp 
.
Hai sa-ti spun si partea buna: laptele de-acum e drept nu are valoarea celui din primele luni, insa e bun pentru imunizare: baiatul meu cel mare si eu am fost gripati, iar Nour a facut de fiecare data o forma mult mai usoara.
Nour doarme de cateva saptamani mai bine (fara sa schimb nimic din tabieturi), respectiv cu 2-3 treziri peste noapte. O fi de la mers ca parcurge km. In timpul zilei doarme in patutul lui, si incet incet vreau sa il aduc pe calea cea buna, vorba aia "invatul are si dezvat".
Si el are foarte putini dinti, iar cel care apare acum il chinuie infiorator, astfel ca Emilia
trebuie sa te bucuri ca ati "rezolvat" etapa asta
.
MissJJ spune:
Crissa ma bucur ca mai scrii te mai asteptam cand ai timp, pupici multi tie si la piersicutz. 
Dariana a mea abia acuma de la un an papa efectiv mancare ca pana acuma nu a facut decat sa guste si sa se strambe. Si acuma cu chiu cu vai papa doua mese uneori cam trase de par ca mananca numai trei fire uneori papa tot depinde de toane dar trebuie neaparat completat cu laptic. Nu am reusit sa ii dau 3 mese si 2 gustari cum recomanda in carti la varsta asta.
Eu sunt multumita si ca papa atata cat papa decat ca pana acu 3 fire azi 3 fire maine. Si tot se trezeste noaptea dupa laptic o data sau de doua ori depinde.
acuma e data peste cap din cauza maselelelor.
Zuzunachi cred ca a fost greu cu doi bebeii micuti dar ma gandesc ca si cand sunt mari si ai cu cine te intelege si mergeti impreuna in vacante ca e frumos ca sunt de varste apropiate si au interese comune. Astept pm. Ti-am trimis si eu niste contact numbers.
Norocuta eu am de la BT, care este british telecom, a fost scump 70 de lire dar suntem f multumiti de el. Poti vb inapoi cu bebe poti sa ii pui cantecele sau sa ii aprinzi lumina si unitatea parintilor se incarca si o poti lua dupa tine nu tre sa stea in priza sau ceva. Si poti sa selectezi si nivelul de sensibilitate, bine cu fata noastra care vomita din te miri ce e mereu la maxim si sonorul si sensibilitatea.
Uite www.amazon.co.uk/gp/product/B0002C6GL8?ie=UTF8&tag=pobyph-21&linkCode=as2&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B0002C6GL8" target="_blank">aici cum arata. Bine asta e un model mai vechi acuma au aparut unele mai www.shop.bt.com/productlist.aspx?&NavigationKey=11263&CategorySelectedId=11263&PageMode=2" target="_blank">noi.
Si nu mai fi suparici
ca nu e nimic personal de mlte ori am patit si eu asta chiar nu de mult am intrebat de scaune auto grupele 1,2,3 care se gasesc in ro daca are cineva sa ne zica cum s-a impacat cu el ca tre sa luam si noi la fata pe cand mergem acasa si nu a raspuns nimeni. Pupici de la mine sa treaca supararea.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
map spune:
Am pus fuguta cateva pozici.
Mada da ii place in scaunul de bicicleta, am fost placut surprinsi ca sta cumintel de tot.
Zuzu ne intorsasem deja de-o saptamana si un pic cand a fost furtuna. A plouat un pic si cand am fost noi dar nu asa ca ce-a fost vinerea trecuta. Parcul acela este cel la care mi-ai dat tu reclama aceea mai de mult?
eu is mereu pe fuga
va pupam pe toate si toti
Monica si
Robertel cel istetel
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
Bysko spune:
Norocuta nu te supara
. Daca nu ti se raspunde din prima repeti intrebarea, ca uneori se intampla sa mai citim in diagonala si sa mai uitam sa raspundem(cel putin eu). Da' eu nu am asa ceva ca nu am avut nevoie, de aceea nu ti-am raspuns.
norocuta spune:
quote:
Originally posted by Genie
Ah si eu am inceput sa-i dau ceaiul indulcit cu miere. Voi le dati miere piticilor?
Genie si Antonia
Genie mai intai de toate multa sanatate Antoniei
! Apoi sa iti zic despre miere: inca nu i-am dat, dar cat de curand voi face un ritual din asta cum am facut si pentru cel mare (o lingurita dimineata dupa spalatul dintilor