PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Genie
Seara buna tuturor!
Am facut si noi baita, ne pregatim sa papacim. In sfarsit am reusit sa ne punem portite la scara, pot sa stau si eu linistita ca nu o ia copilul la vale pe scara.
Antoniei ii curge nasul, toata dupa masa am stat cu servetelul dupa ea sa o sterg la nasuc, i-am pus sterimar dar curge intr-o veselie. Eu nu am batista bebelusului, poate ar fi cazul sa iau una.
Bulinuto, ma bucur ca sunteti bine! Aveti grija de voi!In legatura cu destinatiile de Revelion si pe mine ma apucase acum vreo 2 saptamani dar mi-a trecut repede, sunt niste scoruri de te doare capul la noi iar in afara parca nu m-as incumeta cu copilul dupa noi. Asa ca vom sta pe acasa.
Andreea, nici eu nu consider ca esti rea, dar cine stie, poate ma incolo te razgandesti
Sarilla, welcome back si bafta cu afacerile!
Si da, si mi imi place sa citesc despre planurile voastre cu BB2 sau 3, e foarte optimist si incurajator!
Genie si Antonia (25.07.2007)
Lamureste-ma si pe mine cu portita la scara ca si la mine deschiderea scarii are o dimensiune atipica.
Nu stiu ca la babyexpo am fost dar nu am vazut sau nu am stiut eu unde sa ma uit.

Apropo cred ca am vazut-o pe acolo pe fetita lui Lucians cu taticul dar nu puteam sa ma duc la el sa il intreb unde e Lucians ca doar nu o cheama asa.
Ma gandeam ca se uita ca la nebuni.Sau poate nu era ea?emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
Muuh spune:
emilia eu am luat de la Praktiker si am vazut la Bricostore si la Ikea. Sunt mai multe dimensiuni si modele
Miruna + Alexei (13.07.2006)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Muuh
emilia eu am luat de la Praktiker si am vazut la Bricostore si la Ikea. Sunt mai multe dimensiuni si modele
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Aha.... merci ptr. raspuns, cand vine sotul il iau pe sus si ma duc sa vad sau cred ca ma duc eu dupa ce ii dau papa de pranz lui Alex ca n-am rabdare si parca vad ca iar vine obosit si cu chef de somn.
emilia
cu
si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
MissJJ spune:
Dariana ma bucur ca v-ati intors acasa. Refacere rapida si pupici la pitic.
Emlia ma bucur ca ti-a fost de folos site-ul.
Map bine ai revenit.
F frumoase pozele si peisajele sunt minunate. Tare scumpel piticutul.
Pupici de la noi. 
Ii place in scaunelul pt bicicleta? ca si noi am vrut sa luam dar nu am mai apucat sa iesim cu bicicletele ca am vazut aici si casute din alea mici care se ataseaza la bicicleta.
Iulenca ce frumos sta ea pe scaunel si papa gogosi.
E o scumpa si jumate. Pupici.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Fetelor cu portita de scari ce faceti luati numai pt partea de sus? Ca fata mea urca f bine scarile da nu mai stie sa se dea jos si mie ca pun eu poarta sus da daca urca si vede poarta si vrea sa coboare inapoi si cade? oare e cazul sa iau si pt partea de jos? ca stau eu si is atenta la ea da nu pot tot timpul mai am si treaba de facut prin casa si e de ajuns sa o scap 2 min din ochi ca ea e in vf scarilor.
Mada si
Genie spune:
Eu am luat portite de la Brevi, dintr-un magazin de pe Bd.Dacia, dar am vazut si pe net. Dimensiunea e 75-79 cm dar se poate adauga o prelungire si iese pana pe la 1 m. La Ikea am fost si eu dar nu mai aveau. De Praktiker nu am stiut ca ma duceam si acolo, cat am cautat. Eu am pus si la urcare si la coborare pentru ca si ea urca scarile rapid dar de coborat inca nu stie. E foarte bine acum, am scapat de o grija.
Cu raceala nu stam bine, a facut si temperatura. Azi noapte a dormit foarte prost, s-a tot foit si a plans. II dau eferalgan sirop si Nurofen la 4 ore, plus medicamete homeopate pentru febra si mucisori. I-am luat si un sirop Imunorezistan care e tot asa homeopat si ajuta la raceala. Si inca o chestie interesanta, un vaccin homeopat(se ia tot pe gura ca un remediu) timp de trei zile, apoi o data pe luna. Sper sa ii fie mai bine. Viborcilul il pastrez pentru diseara ca sa doarma bine. Offf....
Dariana, bine ca ati scapat! Multa sanatate si refacere rapida !
Iulenca, scumpa fii-ta rau!
Ah si eu am inceput sa-i dau ceaiul indulcit cu miere. Voi le dati miere piticilor?
MissJJ spune:
Ei zic in carti ca pana la un an sa nu dai miere dar dupa nu stiu. Eu nu i-am dat niciodata. Nici eu nu sunt mare fan miere si poate de aia nici nu am incercat sa ii dau. E buna mierea dar mie mi se pare prea dulce.
Mada si
Bysko spune:
Busra nu e fan dulciuri, ba din contra prefera sa manance chestii mai sarate si condimentate gen...saramura de peste
. Eram intr-o zi cu totii la masa si in loc sa-si manace mancarica ea vroia saramura. I-am dat sa guste ca sa vada ca nu e buna pentru ea, dar de unde!statea cu gurita deschisa sa-i mai dam, si asa cu lingurita. Mi-a fost frica sa nu pateasca ceva, dar nu a avut nimic.
In timpul sarcinii am mancat foarte condimentat, desi eu nu prea suport iutele in general. Cred ca asa se explica pofta mea de atunci![]()
zuzunaki spune:
Buna ziua,albinutelor!
Recunosc,nu am citit decat pe diagonala.Imi pare rau,nu pot tine pasul cu voi.
Sabana si restul fetelor,
eu am ramas insarcinata cu Sofia cands Bubu avea 8 luni.Pur si simplu s-a intamplat,nimic planificat.Am zis mereu ca o sa am doi,dar nu ma gandeam ca se va intampla atat de repede.Vestea m-a socat,bulversat si eram gata-gata sa nu pastrez sarcina
(si acum ma intristez cand imi amintesc).Luasem la Bubu 31kg,mai ramasesem cu vreo 10,eram speriata de bombe,de temeri de toate felurile.Dar nu am putut,Bubu si Sofia au fost singurele sarcini din viata mea,nu ramasesem nicodata gravida inainte.Ii multumesc lui Dumnezeu ca am doi copii sanatosi in primul rand.
Va spun din experienta:nu exista diefrente intre copii.Nu poti,nu ai cum sa le faci.Si pe mine ma obseda chestia asta inainte sa vina pe lume Sofia.Ii adori pe amandoi pur si simplu.
Insa,va spun,sa stiti ce va asteapta:varsta de 2-3 ani e tare grea:crize,tantrumuri,negare,ce mai,iti vine sa-i arunci pe geam cand iti imping limita rabdarii catre maximum.La mine,diferenta dintre copii fiind f mica(16 luni)este foarte greu:Bubu e foarte gelos(desi avem toti grija sa le aratam afectiune in mod egal)si Sofia,mititica a suferit de pe urma lui,chiar a avut o perioada cand tipa daca se apropia Bubu de ea.Si acum o mai impinge,o mai altoieste,dar a mai crescut si ea si a icneput sa riposteze nerfoasa![]()
Cred ca un mare plus este pe de alta parte diferenta mica de varsta pt ca atunci cand vor mai creste vor avea preocupari comune,se vor juca impreuna.Intre mine si sora mea e o diferenta de 5 ani si se simte.Abia de cand am pelcat la facultate ne-am apropiat mai mult,cand mai crescuse si ea si nu mai era asa sifonara(cat era mica gasea orice motiv de pāra).Acum ne intelegem excelent si imi plange sufletul ca nu o am aproape.Dar tocmai ce mi-a dat vestea ca vine o saptamana de mos Nicolae.
Pe de alta parte,cu 2 pitici(micuti)nu ai frate timp de nimic,nu ai timp de tine.Eu sunt o fire mai meticuloasa,am si spiritul organizatoric f dezvoltat si abia reusesc sa fac fata.Singura bucurie ca-mi sunt socrii in zona e ca ii mai pot lasa cu ei,mai putem iesi,1-2h/zi ii duc la plimbare(nu zilnic,evdient)sa-mi mai trag si eu sufletul.E lucru mare.Cat am muncit 6 luni ,va spun cu mana pe inima ca fost fff greu:dormeam maxim 5 h/noapte,veneam dupa 8h de munca si o luam de la capat cu copiii.
Cam astea sunt aspectele care-mi vin acum in minte sa vi le enumerez.Nu vreau nici sa va descurajez,dar vreau sa va spun ca nu e deloc usor fara un ajutr cat de mic:bunici,bona,etc.
Noi am fost duminica intr-un parc natural,cu animalute si aer curat:munte,paduri,iar copiii s-au simtit excelent.Desi am zis ca nu mai pun poze pe forum,cand am timp sa le incarc ,le voi pune si aici.
Monica(map),
daca in urmatoarea luna(parcul e deschis pana pe 4 nov)aveti drum inspre Stuttgart,va recomand cu caldura sa mergeti acolo.E superb!Vb pe mess.Chiar ma gandeam la voi daca sunteti bie ca am vazut o stire urata din Mallorca.
norocuta,
daca tin bine minte tu intrebai de babyphone.Noi avem doua:de la Maxi-Cosi si de la Fisher Price.Primul a fost scump,e vechi de 2 ani jumate ,e carpit,dar mai functioneaza,insanu mai are acuratetea de la inceput.In orice caz recomand Fisher Price-ul in comparatie cu maci-cosi.E mult mai" accurate".
mada,
am sa-ti dau un pm zilele astea.Eu voi sta in zona Kensington.
Pupici tuturor!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
ralucaspm spune:
Genie, Ioanna mai mananca paine cu unt si cu miere la micul dejun si nu a avut niciodata probleme. Cred ca dupa 1 an e ok.
Raluca
14+ si
Ioanna (5.07.2006)