PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn (ca nu gasesc emoticonul cu ala de beleste ochii) incerci sa ne zici ceva?

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sabana, la noi, dimpotriva, cuge nasul ca o fantana arteziana, i-am data pivalone, acum oftamezone; plus ca tusea e f naspa;
ioana, ma inscriu si eu cu noptile nedormite, sunt zombi; colac peste pupaza, m-a palit si pe mine, asa ca suntem doua mucioase in casa;nu inteleg, desi nu se mai ineca cu muci, totusi n-a dormit noaptea, nici nasul infundat nu-l avea;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Nu sint mey gravi, voiam sa zic ca si eu am asteptat vreo 2 ani pe BB1 si ca acum cind voi incepe "munca" pt. BB2 sint convinsa ca nu voi mai astepta atit, ca voi fi mai relaxata si ca va veni mai repede.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Harnicutze nu gluma.
Hai ca de unde copilul meu dormea f bine azi noapte si-a facut de cap cu toate ca s-a culcat la ora normala pe la 12 fara douazeci s-a trezit am zis clar laptic ca asa face fac eu lapte nici nu vrea sa il vada incerc ceai ia doua guri se linisteste zic gata merg si eu la somn, da de unde s-a tot miorlait si mieunat si apoi a dat in boceala din aia de sarea camasa de pe ea de nu mai stiam ce sa ii facem sa se linisteasca si cu chiu cu vai la 4 dimineata a adormit si ea. Si nu e neaparat de mine ca eu stau acasa dar saracul Flo s-a dus la servici zombi. Si normal fata la 7 dim era fresh as a daisy si eu abia ma taraiam jos din pat. Sigur e de la masele ca de cateva zile numai asa face nu vrea sa doarma la pranz plange dintr-o data si chiar daca o dau cu gel pe gingii ii dau si calprofen de durere degeaba nu se linisteste saracutza. uff mult mai e pana la 2 ani pana cica ies toate.
In leg cu frati surori si bebe 2 eu de ex am fost sg la parinti si am avut de toate nu mi-a lipsit nimic dar cu toate astea toata viata am fost singuratica ca nu am avut si eu cu cine sa ma cert cu cine sa ma joc. De aia vreau ca fata sa aiba pe cineva bine de acuma nu ma apuc de facut echipa de fotbal sau ceva dar macar inca un bebe sa aiba si ea pe cineva ca s-or bate ca s-or certa dar at the end of the day tot se vor ajuta unul pe altul, bine asta sper. Si plus ca aici nu ies copii sa se joace in fata scarii cum era la noi in ro, aici nu ii poti lasa asa liberi sa umble pe unde vor ei ca e periculos. Aici nu ii vezi decat pe aia mai mari adolescenti, 12-16 ani care umbla prin parcuri si tot se grupeaza in gasti si din astea. Urat.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

bunaa fetele, ne-am intors si noi acasa,
am scris cate ceva aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108160&whichpage=3

suntem bine acum, am trecut prin grele incercari, dar multzumita Domnului suntem bine si iarasi acasa, o sa scriu mai mult cand voi avea timp.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Mada sa stii ca si aici e periculos sa iti lasi copilul singur. Eu nu as avea curaj sa o las sa se joace in fata casei asa cum faceam eu in copilarie. Legat de certuri, eu una ma certam cu sora-mea la greu, ne bateam pe haine, chiar si mari fiind. Imi aduc aminte, ca o data ne certam pe o camasa de a lui taica-miu, care era ditai omul de 100 de kg, si mama era intre noi, eu am luat forfeca si am zis ca o tai daca nu mi-o lasa mie. Alta data Silviu a asistat la un mega scandal pe o pereche de blugi. Cand eram mici am dat-o cu capul de calorifer, am pus-o sa bage ea bradul in priza si s-a electrocutat, am facut tot felul de prostii si ea ma strangea de nas, ma batea ca eram mai mototoala, trisa la jocuri. Mama zicea ca noi ne vom intelege, doar cand vom sta despartite si asa a fost. Acum vb si de o suta de ori pe zi la telefon, ne certam rar si atunci urat, nu ne vorbim cu saptamanile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Zuzelor - Miruna si Cristina - it takes 3 to make a club asa ca ma bag si eu. Vreau bebe2 da deocamdata parca e mai bine asa. Oricum nu am timp suficient pentru mine chiar daca pitika sta la bunici asa ca deocamdata m-am gandit eu mai bine sa ma mai bucur de libertate. Peste vreo 2-3 ani adika pe la 30 o sa ii fac Mariukai si un surior sau o fratioara.
Vad ca bantuie virozele - si noi avem muci da deocamdata nimik mai mult si sper sa ramana asa. Altfel cred ca mi-as lua concediu ca nu as rezista sa o stiu bolnavioara si sa nu fiu langa ea. Plus ca e greu pentru bunici cand ea e racita ca se agita si se panicheaza pe cand eu sunt mai calma.

Ma uimiti cu dintii - am citit ca pana la 2 ani ar trebui sa aiba vreo 20 si ea nu are decat 4 - 2 sus 2 jos. O fi problem ? O sa intreb pediatra desi stiu ca nu mi-a zis nimik de asta cand am fost la vaccin. Oricum imi e groaza sa ma gandesc cum ii vor iesi toti odata.

Madyn chiar asa - ai ceva sa ne spui ? E cu ochi?
Mamanati ntz ntz ntz cum zice fiimea - sunteti mumoase rau.
Sabana chiar sunt curioasa cum o sa fii la bb2 ca tare panicoasa mai erai cand erai gravidutza cu Alex. Cred ca la bb2 se va simti prima experienta si vei fi mai relaxata.
Ia uitati aici un pui mic care papa gogosi.
http://www.dropshots.com/iulenca#date/2007-10-09/01:45:20

Pupici multi.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Dariana ma bucur ca sunteti bine. M-am tot gandit la voi. Bine, ca a trecut. Va doresc refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by doniro

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Sarilla nice to have u back!
Referitor la nani si la transport de bebe 1 si 2 Arianna are camera ei si bebe 2 o sa stea cu noi in camera, in patutzul care il are acuma fata, pana pe la 6-7 luni vedem cum ne intelegem si dupa aia creca mutam fata in camera mai mare, ca oricum de la anul vrem sa ii cumparam patutz normal de la 18 luni in sus, si bebe in camera ei care o are acuma. Legat de transport si aici se foloseste f mult the buggy board si acuma au aparut mai multe tipuri. Daca vreti sa vedeti ce si cum intrati www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_63_10751_14604_-114051_14051_10001_14051?rw.cm=Google,PPC,buggy%2Fboard&cm_mmc=Spannerworks-_-Google-_-Ad%20Words-_-buggy%2fboard" target="_blank">aici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mi se pare super ideea asta cu buggy board, dar din pacate la noi nu am vazut asa ceva, nici vorba...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Doniro sunt si la noi am vazut eu la Metro si nu stiam e si m-a lamurit barbatimiu dupa ce s-a uitat pe cutie cum se monteaza, parca era vreo 2 milioane si erau de la firma Litaf, uite ma duc eu azi sa cumpar ceva de acolo si ma uit special ca nu e rea ideea cu suportul ala.
Mada pupici ptr. idei.

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute si piersicute. Pupici pentru o buna regasire

am aparut si noi de mult din vacanta dar apoi au fost la noi sora, cumnatul si nepotelul asa ca am stat departe de net. Duce ce au plecat am tot dereticat pe aici ca iar mi s-a pus pata pe toate, iar parca nu sta nimic la locul lui

Intru si eu in clubul aspirantelor la bb2. M-am hotarat gata, simt c-a venit momentul. Si mai ales cand vad ce am la haine prin casa simt ca la anul trebuie sa vina un bb2 care sa foloseasca si el totul si apoi sa dam totul cui are nevoie Acum ne rugam lui Dumnezeu sa se prinda ceva Vom anunta cand va fi cazul, deocamdata nimic, nimic, luna trecuta am pierdut trenul.

Eu tocmai aranjez ceva flori pe balcon asa ca fug ca mintenasi se trezeste Robert. Este deja la faza cand nu sta deloc, la mers s-a specializat, parca alearga deja si o clipa nu sta. pasiunea lui este sa se catere, sa se ascunda prin te miri ce colturi, sa intre sub masa, sa imprastie totul. Am vazut ca i-a iesit un colt la un premolar dreapta jos si din cauza dintisorilor si el este cam marait si atre plangacios de ma termina uneori. dar asta este , rabdare si iar rabdare ca si noi am fost mici si altii au avut rabdare cu noi.

Pupicei si revenim si cu ceva poze-

Monica si Robertel cel istetel

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput