PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Miruna pana de curand ne impingeai de la spate sa facem bb2 si erai tare optimista. Tu ne-ai ajutat mereu si ne-ai fost aproape cu cate un sfat util legat de diverse probleme.

Hahahaha imi place cum suna Doamna C.

Andreea nu esti egoista, eu as zice ca esti mai mult tematoare. Eu o am doar pe sora mea, dar suntem f apropiate. Daca Doamne Fereste se intampla ceva cu parintii mei, ea ramane cu mine, vom fi noi doua. In plus ne ajutam si ne sustinem enorm una pe alta.

La mine Silviu nu prea vrea bb 2, dar eu tot ii zic si ii bat apropouri. Oricum daca se intampla clar nu va zice nu. Numai ca de data asta, eu sunt mai curajoasa, mai tralala. Sa zicem ca nu stiu la ce ma inham. Consider ca e valabil, ca si in cazul bb1, pana nu ai doi copii poti sa filozofezi cate in luna si in stele, ca nu ai de unde sa stii cum este. De regula poti presupune, dar socoteala de acasa nu se compara cu cea din targ.

Mie imi mai este teama de un lucru. Ca as face diferente intre frati, ca nu i-as iubi pe amandoi la fel. Sunt ingrozita sa nu ramanem vreodata fara parale si sa nu le mai putem oferi ce isi doresc, sa nu se uite cu jind la alti copii ca au si ei nu au.

Genie sa stii ca bantuie o viroza. Asa incepe cu muci, stranut , tuse seaca si apoi tuse groasa, de regula fara febra. Eu i-am dat piticei ptr nas vibrocil picaturi, panadol de 3 ori pe zi si ambroxol ptr tuse apoi stodal. Tratamentul asta nu trebuie sa tina mai mult de 3 zile, apoi am dat Marcofen si Stodal. Vb oricum cu pediatra.

Mergi la inceput

Vibrocil picaturi e super. Desfunda nasul imediat si copilul respira mai usor. Eu am renuntat demult la pompita si alte chestii, ne chinuim inutil. Macar asa o tine ta-su si ii nimeresc mai usor, decat sa stau cu pompa.

Mergi la inceput

Hai ca ma intind ca o placinta. Operatiunea camera s-a derulat cu succes. Copilul a adormit singur a doua seara la rand, dar nu inainte de a veni ta-su acasa si de a sta cu ea. Desi nu mai putea de somn, ii picau ochii in gura, pana nu a luat-o ta-su sa se joace amandoi nu s-a culcat si evident pana nu a mancat 2 bibe. De acum sper ca noptile mele si ale ei sa fie mai linistite si incet incet sa dorm si eu. Azi noapte, desi ea nu s-a trezit, eu m-am trezit de o suta de ori, parca imi lipsea ceva, m-am dus la ea, sa vad cum respira, sa o invelesc, sa vad ce face. Ea dormea dusa, eu huhureaza. Poate in noaptea asta is mai normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Aoleu lipseste omu' nitel si voi.......derulati subiectul cu bb2, 3. Pai eu ma inscriu in clubul mamelor nedormite si suparate pe viata. Buna ideea cu culcatul. Pai eu daca as face inca unul l as da afara din camera pe veci pe sot. Altfel nu ma descurc.
Gata in sfarsit suntem bine, dupa o saptamana si juma de muci, vibrocil, i-am dat niste picaturi(cred ca ambroxol-sper sa nu fac vreo gafa) si gata. Ii avea prin gat saracu, se ineca in somn. A fost o saptamana de kk, grea, naspa. Acum e naspa si afara deci tot in casa.
Bulinutzo ma bucur ca Buli e bine. Zau ca m-am speriat cand am citit.
SUnt asa de obosita. Merg sa recuperez din somn!

Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna mamici de piersicute,

pup bulinel care nu are nimic!

pup mamici gravidute! ma apuca plansul cand vad cum se mareste clubul, bravo fetelor!

sun uluita cand aud de gramezi de dintisori pe la puiuti, a mea are doar 7 si aia cam peste rand, adica 4 jos si 3 sus. se pare ca se pregateste o maseluta pt ca se cam scoala noaptea plangand

voi va pregatiti cumva de iarna, o imunizare ceva? eu am luat imuno baby dar nu am inceput

am nevoie mare de ajutor pt o chestie ciudata rau careia nu-i dau de cap: bebelina mea e constipata dimineata, destul de rau ca miorlaie cand face, ba chiar am vazut o umflatura la fundulet, cam cum a debutat hemoroidul meu de sarcina , asa si dupa aceasta constipatie imi face diaree dupaamiaza-seara. sunt disperata, deja s-au facut 2 saptamani, am incercat tot, scos fructe, bagat cereale, orez, calciu carbonic in lapte. pediatra nu a avut nicio greata, mi-a dat debridat

ati auzit asa ceva?

chiar nu se plimba nimeni in cismigiu?

cand scoateti voi bebeii afara si cum ii imbracati?

iulenca, magazinul? eu sunt tare perseverenta

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sabina nu voi inceta sa va incurajez pentru bb2 si nu voi renunta nici eu la idee. Doar ca asa sunt eu cu misto-ul nu ma pot abtine imi place sa fac inclusiv de mine misto ca altfel viata ma rapune. Si nu iti fie frica, desi nu stiu din experienta pot sa iti spun ca nu vei face diferenta intre copii tai. Parca expresia era ca "dragostea pe care o ai de dat se inmulteste cu doi nu se imparte" dar o sa iti explice mamicile cu doi copii mai bine.
dandana nu stiu ce sa zic despre problema micutzei. ai incredere in remediile homeopate? Daca da incearca sa gasesti un medic homeopat competent si poate rezolvati problema asa. Eu il imbrac pe Alexei cu un body cu maneca scurta o bluza subtire cu maneca lunga si o geaca de toamna (ieri vorbesc) azi luam geaca de ploaie dupa cum este vremea.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Va anunt ca nu sunt . Poate next time. Daca o fi ca la Alex ca raman in 6 ani, imi iau gandul.

Dariana cum a decurs operatia? Sunteti bine?

Dandana incearca cu Bonisan. E natural si regleaza flora intestinala. Sau cum a zis Miruna cauta un medic homeopat competent. Sau mai intreaba alt pediatru. Eu nu prea sunt fan Debridat, din cate stiu e cam toxic pentru cei mici.

Miruna ai dreptate.

Ioana Vibrocil e de nas, ambroxol de tuse. Si noi mai tusim inca. Nu stiu cand se termina o data, ca nu mai suport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dandana poate face asa de la dinti. Noua ne dau caninii - deja au iesit cei de sus - si a avut saracu' niste reactii ... de nu a stiut nici doctorul ce sa-i faca: a plins rau asa ca-n perioada colicilor, a vomitat, era apatic, fara pofta de mincare ca in final sa aibe o usoara diaree.

Sabina next time! Si nu mai fi asa pesimista cu cei 6 ani. De regula BB2 vine mai repede. Cine stie cunoaste !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Mady sa inteleg ca esti .
Multumesc pentru incurajari.

Euiar nu am dormit azi noapte. Alex a revenit la obiceiurile ei proaste de a cere bibe noaptea si la 7 era in picioare. Iar desteapta de soacra-mea vine sa stranga gunoaiele, dar nu o duce capul sa mai stea si ea cu copilul sa mai dormim si noi, mai ales ca stie ca Alex face ca toate alea cand o vede. Uneori imi vine sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mai ce ati fost!
Sabina exact aceeasi problema o am si eu: daca nu o sa-i iubesc pe amandoi la fel?Busra e prima nepotica din familie si toata lumea este topita dupa ea. Daca o sa se simta neiubita dupa ce vine al 2-lea? Ma gandesc ca mai bine asteptam cativa ani ca sa inteleaga si ea cum sta treaba

Mergi la inceput