PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_Ioana spune:
...vroiam sa zic ca am acelasi feeling in ceea ce o priveste pe Babee...m-am pierdut si emotionat 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
andreea25 spune:

buli ma bucur ca bulinel e bine 
dariana te asteptam cu vesti
sarilla ne ai lipsit! bafta cu biznisu',tinem pumnii ![]()
anasia cum e in casutza noua?
mai fetelor ,sunt asa rea dc nu mai vreau un bebe 2?
.stiu ca o sa mi para rau,dar numai cand ma gandesc ma apuca frika.nush ,io nu as mai putea trece printr o alta cezariana...poate asa gandesc acu',poate o sa mi treaca in cativa ani.dar acu' clar nu as mai vrea inka un bb
.
asa ca, tot respectul si admiratia ptr gravidutzele noastre
mami si cu Ari(4 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Andreea, eu nu consider ca esti rea. Bine ca stii cum stai si ce iti doresti, eu ma consider lasa pentru ca imi doresc mult inca un bb, dar ma poticnesc de motive ca alea scrise in urma
de-asta ma consider o varza, ca imi doresc dar sunt speriata de bombe...in niciun caz nu ma sperie cezariana, ca m-am refacut repede dupa ea, mai greu mi-a fost cu alaptarea, colicii si nesomnu' ![]()
Deci pan' la urma fiecare isi cunoaste limitele si de-asta eu nu te consider rea
mai bine un copil fericit si o mama asemenea decat 2 kinuiti si o mama frustrata, nu? 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Piersicutze spune:
Si mie mi-e teama intr-un fel de sarcina, de probleme si bb2, dar daca mai stau mult si ma gandesc nu ajung la nici un rezultat, ptr ca si eu imi doresc mult al doilea bb. Mai bine ma arunc cu capul inainte si ce o fi o fi. Pana la urma mama mea ne-a crescut relativ singura pe amandoua, cand eu implineam un an isi ingropa ambii parinti, sora-mea era in burta si toata lumea ii zicea sa o dea afara, numa ca ea a tinut cu dintii de sarcina si a reusit sa duca sarcina la bun sfarsit, numai ea stie cum, avand in vedere prin ce durere a trecut. Ma gandesc ca sunt si situatii tragice, ma gandesc ca sunt mamici care au gemeni ba chiar tripleti, si pana la urma ce este mai frumos decat sa iti vezi copii crescand, pentru ei muncim in final si ne zbatem nu? Eu demult nu ma mai pun pe primul loc, totul este pentru Alexandra si apoi pentru noi, sa ii fie ei bine, sa stiu ca are tot ce ii trebuie.
anasia spune:
andreea, multumesc, e f bine, mai avem putin si terminam cu umplutura
;
bb2? deocamdata nu cred, nu mai vreau sa ma chinui iar singura, si la fel, andreea, amintirile legate de cezariana sunt inca proaspete; dar ma gandesc cu optimism cand va citesc pe voi, cele curajoase care sunteti cu bb2-bb3;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
andreea25 spune:
cristiniko 

sabana asa e tu ai dreptate.si eu gandesc absolut la fel.noi suntem 5 frati.si credema ca nu mai pot dupa fratii mei.nu mi pot imagina viatza fara ei,asa cum sunt ,buni ,rai ,sunt ai mei
.si nu am crescut chiar usor.poate ca asta e o alta cauza ptr care vreau ca Ari sa aibe totul,tot ce e mai bun .poate e egoism,ca io a trebuit mereu sa impart cu fratii,desi acu' le as da si luna de pe cer dc as putea.stiu dragostea de frate e una aparte,si stiu ca voi regreta ca nu vreau sa i fak un frate/sora lui Ari
.
sotul nu a vrut copii,el zicea ca niciodata nu o sa faca.si mereu ii spuneam ,nu mai zice asa ,ca asa gandesti acum,nu poti sti pe viitor ce va fi...acu' s a intors roata
.el zice ca dc ne achitam casa o punem si de un baiat,si io ii arunk o privire daia
...si zic,da, da, cum sa nu ,doar dc esti tu gravid 9 luni si nasti tu,ca io no way ![]()
mami si cu Ari(4 august 2006)
Genie spune:
Seara buna tuturor!
Am facut si noi baita, ne pregatim sa papacim. In sfarsit am reusit sa ne punem portite la scara, pot sa stau si eu linistita ca nu o ia copilul la vale pe scara.
Antoniei ii curge nasul, toata dupa masa am stat cu servetelul dupa ea sa o sterg la nasuc, i-am pus sterimar dar curge intr-o veselie. Eu nu am batista bebelusului, poate ar fi cazul sa iau una.
Bulinuto, ma bucur ca sunteti bine! Aveti grija de voi!In legatura cu destinatiile de Revelion si pe mine ma apucase acum vreo 2 saptamani dar mi-a trecut repede, sunt niste scoruri de te doare capul la noi iar in afara parca nu m-as incumeta cu copilul dupa noi. Asa ca vom sta pe acasa.
Andreea, nici eu nu consider ca esti rea, dar cine stie, poate ma incolo te razgandesti![]()
Sarilla, welcome back si bafta cu afacerile!
Si da, si mi imi place sa citesc despre planurile voastre cu BB2 sau 3, e foarte optimist si incurajator!
(25.07.2007)
anasia spune:
genie, la noi batista e folosita la greu acum, din pacate, ma sperie ce poate sa scoata din nasuc;partea proasta e ca ne chinuim cu ea ca nu-i place si urla, asa ca pana ii scoatem noi mucii stocati, face altii;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Muuh spune:
cristinacu mine o sa fim clubul mamelor egoiste. Eu si cu doamna C ne impingem cu copii pe primul loc
pana ne-or da un shut in fund.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
cristinacu mine o sa fim clubul mamelor egoiste. Eu si cu doamna C ne impingem cu copii pe primul loc
pana ne-or da un shut in fund.
Miruna + Alexei (13.07.2006)