PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 15
Piersicutze spune:
Mamanati ce fetita frumoasa. Sa va traiasca. Mi-a placut mult poza cu costumul de baie. O fetita trendy.
mamanati spune:
Mada, Sabana merci pentru aprecieri, pupam si noi printesele.
Mada, felicitari pentru masaluta! Cami are 4 sus si acum ia mai aparut inca unul, tot sus. Jos are doar 2, si nu prea ar avea semne ca o sa iasa ceva curand. Incep cam sa-mi fac griji. Oare e OK sa iasa asa neuniform?!
Mey piersicuta-Sabana tu ce-ai facut? Ai uitat parola? Sau iti place mai mult sa fii piersicuta. Odata citeam pe aici si credeam ca e noua mamica.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
anasia spune:
somn...
pana adoarme, ori atipesc eu ori ma apuca toti nervii;daca nu se plimba prin pat, n-ar fi nimic da' ma trec toate cele cand se apropie de margine sau se mai tranteste; ta'su nu stiu ce-i face, la el adoarme instantaneu, mie imi face in ciuda; cand nu-i tati acasa doarme cu mine, nu va spun ce-mi face cu picioarele, ma trezesc ca nu mai am loc in ditamai patul;de-acum o s-o pun un patut cand suntem singurele, chit ca la un moment dat noaptea se trezeste si e musai s-o iau langa mine;
acum de exemplu au trecut aprape 2 ore pana a adormit;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
mamanati spune:
Anasia de asta ma plangeam si eu. Pana reusesc s-o adorm imi scuip sufletul. Noaptea e OK, papa lapte, se mai foieste vre-o 10 min prin pat si adoarme. Ziua insa e teroare! O pun de 3-4-5 ori la somn si intr-un final adoarme dupa ce urla. O pun pe picioare pe o perna iar ea se da jos din pat si fuge, ca deh, nu si-a terminat treba.
Chiar ma gandeam sa o consulte un medic, poate e ceva neurologic. Sau e o particularitate a caracterului de leoaica?!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
anasia spune:
mamanati, eu cred ca e caracterul, de ce? pt ca la ta'su nu face asa; iar noaptea...la mine trece o ora, chiar daca papa lapticul;zilele trecute m-am saturat, trecuse o ora, si am imbracat-o la loc in haine de casa+botosei; cam in acelasi timp a venit si tati, nu va spun ca a intrat cu ea in dormitor si iese peste 10 min, zice, cum nu vrea sa doarma, ca era terminata; ei, ziceti si voi, sa nu mi se ridice tensiunea?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
SARILLA spune:
Mada 
Si noi avem o maseluta..si 8 dintzoci..Maseluta i-am descoperit-o intamplator...cand degetul meu facem o verificare de rutina in gurita lui...si acum o sa iasa si a doua..ca se vede clar..
Noi cu somnul nu am avut probleme niciodata...Razvan in patutul lui doarme de la inceputul inceputurilor..iar singur in camera de la 6 luni...asa am vrut sa-l "educam" si asa ne-a iesit..probabil ca am avut si noroc..nu stiu...Acum de multe ori mi-as dori sa mai stea si el cu noi in pat, sa il jumulim..si mabia astept sa creasca sa mai doarma cu noi..sper..macar o noapte, doua acolo...dar..sa vedem..la cat de zvapaiat e...avem de asteptat..
Mai nasol e ca el nu prea se mai odihneste daca nu doarme in patutul lui..asa ca ne caram cu catel cu purcel cand il mai lasam pe la bunici seara...foarte rar, de altfel...
Oooff..am si eu un of...cred ca trebuie sa incep sa ii caut bona curand, ca nu o sa mai pot sa ma ocup de el foarte atent o perioada..cu munca...:((((( Insa vestea buna e ca el si cu bona o sa poata sa stea cu mine la munca...pentru ca ii pot amenaja o camera acolo...si atunci o mai fie mai bine...ma ia ameteala cand ma gandesc sa stau fara el..:((
Cristina_Ioana spune:
Anasia si Mamanati, intru si io in gasca voastra cu somnu' 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
SimonaU spune:
Bulinutza ma bucur ca totul e ok. Da sa vezi ca am patit-o si eu! Ieri a cazut si Mara direct in cap pe ciment! Dar deocamdata nu a aparut nici un semn mai nasol deci sper sa fie ok.
Muuh spune:
Babee ce organizata esti. Am observat asta in general din postarile tale si in acelasi timp emani o caldura extraordinara. Dupa o postare de-a ta zic domne gata ma apuc de bb2 ca nu e chiar asa de greu dar apoi iar ma razgandesc.
Eu ma bucur ca tu si alte viitoare mamici cu doi sau trei copii povestiti cum este si cum veti proceda. E util si pentru zuzele astea ca mine si Cristina.
Cu dormitul la noi este simplu: Alexei doarme singur in patutul lui, in camera lui si adoarme singur atat seara cat si dupa amiaza. Nu l-am leganat, nu l-am adormit in brate iar acum il pun la somn cand pur si simplu se impleticeste si atunci este firesc sa cada lat. Daca da semne ca nu are chef de somn il ridic din pat si il pun la joaca.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Miruna, zuza mea preferata, ca bine zici, si eu am acelasi feeling vis-a-vis de organizare si caldura...chiar te pune pe ganduri serios pentru bb2 
Culmea e ca eu sunt mega organizata in toate, chiar se facea misto de mine pe tema asta si la birou...nu stiu de ce am impresia tampita ca nu m-as putea organiza suficient de bine cu 2 copii...
sau e ideea ca nu as putea organiza ziua in asa fel incat sa am niscaiva timp si pentru moi
hmmmm....
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1