PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
doniro spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Mada si fetele, pai asta inseamna sa aveti disponibile 2 dormitoare numai pt bebei, nu? Ca ma gandeam daca sunt fata si baiat si mai fac si fitze la dormit, cum faceti?
Ca daca sunt copii ok ca ai lu'Babee e super, dar daca ai doi ca Luca ce faci?.....te duci cu capatzana ca subsemnata?
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
In cazul nostru, pana cand Daria nu va mai fi un pericol pt bb2, o sa ii culcam cum ti-am zis, iar dupa aceea, fiind de sexe diferite, o sa luam probabil un pat supraetajat. Nici Daria nu face figuri la somn, nu am dormit cu ea decat cand a fost bolnava. Stii cum e cu invatul care are si dezvat... Ia sa te pui pe treaba, sa il inveti pe dl Lucu sa doarma singurel si dupa aia du-te repejor langa sotz si fa-i o surioara...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor MihaiPOZE
Cristina_Ioana spune:
Doniro, multumesc pentru promptitudine 
E misto situatia asta ideala cu bb1 care doarme cuminte in camera si patutul lui
poate o sa doarma si al meu asa pana o face 18 ani 
Cristina_Ioana spune:
Doniro, crede-ma ca nu din prea mult rasfat am ajuns aici, ca am incercat toate variantele, are camera lui f misto facuta, patutz si multe jucarii, e chiar primitoare...pur si simplu nu doarme singur si am facut atatea drumuri si nopti albe ca am zis sa il lasam asa sa mai creasca si om vedea cum il dezobisnuim...si pediatra a zis sa nu ne mai chinuim si sa il stresam si pe el ca e clar ca momentan nu o sa vrea sa doarma singurel....
Ti-am zis, asta e motivul principal pentru care eu nu sunt momentan pregatita de bb2 ca ma gandesc ca daca o fi cu somnul cum a fost Luca, o iau cu capu' rau 
Piersicutze spune:
Mama ce dezbateri intense aici. Legat de dormit. Aseara pici a fost prima noapte cand a dormit singura in camera ei. Pana acum avea patutul langa patul nostru, pe partea mea, dar noaptea dupa ce ii dadeam sa manace urla ca din gura de sarpe si nu suporta sa ma vada ca pun capul jos. Se ducea si somnul meu si al ei. Cateva nopti ne-am culcat pe canapea in living si ea la noi in camera in patutul ei, mergeam ii dadeam papa si veneam happy la somn si ea dormea in continuare. Insa ma trezeam anchilozata, deh invatata sa ma lafai in pat mare. Drept urmare am zis asa nu se mai poate. Mi-au venit toti dracii si am scos tot din camera ei, pe care o tineam pe post de depozit, din ce motive nu stiu, cred ca asa in virtutea inertiei. I-am pus patutul acolo, am culcat-o si surpriza a dormit neintoarsa pana dimineata la 6. Acum sa vedem mai departe. Camera ei este conceputa cu intrare din camera noastra (gen cum sunt cele de la Ikea) si cu intrare din sufragerie. Eu o vad din pat, ea ma vede pe mine. Aseara a adormit foarte happy, vorbind uc personajele de pe pereti. Conceptul acestei camere e ok si nu e, ok o aud, sunt mai aproape de ea, ea ma vede pe mine, dar nu e ok, de o fi sa vina bb2, sunt prea aproape. Oricum in eventualitatea unui bb 2, el va fi cu patutul langa mine, probabil spre sufragerie si ea va ramane in camera ei. Cand vor creste nu stiu ce facem, ca nu prea e spatiu, des aparent pare.
Noi am avut carut cu landou chicco 3 in 1, care cu exceptia cosuletului, a fost un carut de doi bani. La bb 2 voi lua unul in trepte.
Pici a mea a primit cadou la Mot de la sora-mea un joc Clementoni cu figurine Disney. Figurinele o intereseaza prea putin, dar cutia este deja tocita de atata plimbat cu ea. Azi vine mandra cu cutia sub brat si opune pe joc in fata mea, o intreb ce sa fac cu asta, ea se tranteste pe ea si zice "uta, uta". Drept urmare am facut 2 ture cu ea si am obosit, ea suparata cand i-am spus ca am obosit a dat din cap ca nu si sa continuam. In final am negociat si am castigat eu. Sa vedem data viitoare.
Acum isi face somnul tot in camera ei. Sa vedem ce o mai fi diseara.
Piersicutze spune:
Pici a mea e in faza de negare. Tot ce ii spun cu mici exceptii este "nu". Ieri dimineata o intreb cu ta-su "vrei la cresa?", la care ea da din cap si zice "da". Am mai intrebat-o asa la un interval de timp, zicea tot da. Seara era clar "nu", nu mai voia la cresa. Nu cred, ca zice constinet sau nu. Desi daca o intreba daca a facut kk ea zice "puha" adica pute. Dar uneori zice ca nu a facut desi a facut. Seara dupa ce se satura de joaca cu noi, zice nani, nani si se cere in patut, dar nu de fiecare data. Mai nou a invatat sa isi ia singura paturica si sa se inveleasca.
Cristina_Ioana spune:
Deci ati obs ca nu e treaba chiar simpla cu dormitul cu bb1 si bb2, da? 
Multumesc, Sabana, uite o dezbatere serioasa pe tema ![]()
mamanati spune:
Buna la livada,
Am gasit si eu ceva timp si am pus niste poze de la mare. Cam tirziu, nu?! Ca mai e putin si vine iarna. Abia am reusit s-o adorm pe pitica ca sa fac si eu ceva treaba, grele cu somnu la noi, grele...
http://www.dropshots.com/mamanati#albums/Cami%20la%20mare
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
mamanati spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
Pici a mea e in faza de negare. Tot ce ii spun cu mici exceptii este "nu". Ieri dimineata o intreb cu ta-su "vrei la cresa?", la care ea da din cap si zice "da". Am mai intrebat-o asa la un interval de timp, zicea tot da. Seara era clar "nu", nu mai voia la cresa. Nu cred, ca zice constinet sau nu. Desi daca o intreba daca a facut kk ea zice "puha" adica pute. Dar uneori zice ca nu a facut desi a facut. Seara dupa ce se satura de joaca cu noi, zice nani, nani si se cere in patut, dar nu de fiecare data. Mai nou a invatat sa isi ia singura paturica si sa se inveleasca.
La noi cam tot asa e . De cate ori o intreb pe Cami unde e bunelu, bunica, unchiu... (enumar persoanele care lipsesc) ea da din umeri, desface palmele si zice : Nii! E dragut... pana la faza cind o intreb: Unde-i mami? Si ea tot cu "Nii" raspunde.
Referitor la dormit ce sa zic. Doarme cu mine...
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea
MissJJ spune:
Piersicutza bravo voua ca ati reusit sa faceti nanitz fiecare in camera lui. 

Noi cand ne-am mutat aici si fata a avut camera ei nu a fost nici o pb sa doarma sg la ea in camera ne gandeam vai va fi dezastru dar nu a fost ok.
Mamanati super pozele Cami e o dulceata iti vine sa o papi.
Ce mai e o scumpa! Ptiu, ptiu sa nu o deochi. Pupici multi de la noi pt printesa mica.
Normal ca pb cu dormitul a doi bebeii e destul de complicata cand nu ai spatius i cand bebeii se cam impotrivesc lui mos ene, dar eu cred ca orice pb are o rezolvare si cand esti confruntat cu situatia nu se poate sa nu gaesti o solutie. Eu de ex daca is amandoua fete am rezolvat pb pat etajat camera cu printese si am scapat, mai greu cand sunt de sexe diferite ca unul vrea cinderella si unul bob the builder. 
Noi da mai avem un dormitor deci avem si posibilitatea sa ii culcam separat in camere diferite dar daca facem asa cand avem musafiri nu avem pe ei unde sa ii cazam, ideal ar fi 4 dormitoare dar na momentan nu avem cum asa ca daca sunt fete le punem impreuna ca se descurca ele cu printesele si etc daca nu despartim ca nu putem face jumate de camera printese si jumate pirati.
Oricum cel putin acuma cand sunt mici camera lor e dormitorul acolo mergem cand facem nani in rest stam in sufragerie pb mai mari or fi cand mai cresc si vrea fiecare spatiul lui.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Aaa am uitat sa ne si laudam oleaca avem si noi prima maselutza. 

Dupa lupte seculare in sf a aparut si ea. Mai sunt vreo 3 in standby.
Deci pana acuma avem 4 dinti sus 4 jos si o maselutza.![]()
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)