PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna dimi la gagici!
Ia ca am avut o revelatie ma zapaciti cu discutiile despre bb2 ca deja am ajuns sa ma gandesc serios la asta, da' la intrebarea mea cu somnul celor doi nu mi-a raspuns nimeni pai e frumos, mai fetelor? Deci, cum culcati cei doi copii cele care aveti deja 2 si cum v-ati gandit sa o faceti cele care asteptati bb2?
In alta ordine de idei dar tot p-aproape de subiect, Emilia si Doniro sa stiti ca imi face tare bine sa vb despre toate kestiile astea cu caruturi si cum veti proceda, chestii organizatorice adica mai invatam si noi
Buli, ma bucur ca sunteti bine. Pe mine mereu uiti sa ma pupi azi cre'ca m-am trezit io nitel cu mania persecutiei in sange

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Imi place in mod deosebit cand scriu o gramada si crapa dracia asta inainte sa trimit

Trag aer in piept si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Burtici se pare ca eu am pus cel mai mult pana acu, 5 kile juma.Pana acum 3 saptamani aveam doar 3 kile adunate, restul in Romanica dar stiu si de unde, ca doar si savarinele si torturile si micii si altele aveau unde se pune.Trec ele , sunt ultima mea grija.

Cristina Ioana hai ca iti raspund tie intai ca sa ai tot materialul pus la punct.Dupa ce s-a nascut Rebecca se stia la 7 juma baita, ma ajuta Phillip si spala piciorusele(diferenta de 2 ani juma a fost buna, a inteles multe), apoi hraneam moata si nani nani singurica.Dupa ce terminam cu ea il preluam pe Phillip cu acelasi ritual si nani singurel.In camere separate ca asa e mai bine.El fiind mare n-a fost nevoie sa iau carut dublu , ca sa imi fie mie mai usor i-am luat o placa la carut(se atasa si el statea in picioare pe ea).Acum voi face la fel, Rebecca va fi hop top pe placa, Phillip pe langa.Va fi cred putin mai greu acum pentru ca Rebecca e mult mai mica si nu va intelege atatea, dar facem noi fata
Am fost mereu de parere ca totul tine de organizare, cred ca asta e secretul.Copiii mei nu au adormit niciodata leganati, plimbati sau mai stiu eu cum.Tinuti in brate atat cat trebuie, nu alintar peste masura ca avem o limita.Eu fiind si singura cu ei mai mereu a trebuit sa adopt situatia asta.Ca am mai stat langa ei pana au adormit e altceva.Ei in patul lor, eu in patul meu sau pe canapea ca sa stie ca e cineva acolo, si niciodata cu mine in pat.Au fost rare cazurile cand au dormit cu noi, in situatii extreme(gen boala).

Eu la Phillip nu am avut landou, a trecut repede timpul si n-am avut asa mare nevoie de el.La Rebecca am schimbat carutul, are si landou asa ca il folosim.Ii vad si nu ii vad utilitatea landoului, atata timp cat carutul este bun.

Buli bine ca sunteti bine

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Am lipsit o perioada in care am incercat macar sa va citesc un pic...si in mare am si reusit..
Nu o sa pot acum sa scriu la fiecare ce am de zis..din pacate...dar tin neaparat sa ii transmit lui Bulinel muulta sanatate si sa ma bucur din suflet ca este bine....ca tare m-am mai speriat cand am auzit ce i s-a intamplat.
Noi suntem bine..Razvan s-a facut baiat mare si face tot felul de dragalasenii...intelege tot si a inceput sa si vorbeasca ceva ceva...si nu trece zi sa nu ne miram de el.....
S-a si ingrasat...ceea ce ma bucura si ma intristeaza..ca stam la 4/4 si ajung gafaind ca o locomotiva de fiecare data...cred ca o sa fac un scripete simplu sa il trag de pe balcon...ca nu se mai poate...sunculitele mele se revolta...
Fetele de la Confesiuni, am scris si acolo putin despre stiti voi ce...nu are rost sa scriu si aici...
Va pup pe toate si fug ca mai am de dat telefoane si de injurat..dar nu inainte sa pup niste fete cucuiete in mod special: Consi(cu Lucul ei cu tot), Tweety (sunteti bine, da?), Muuh (si noua ne e dor de voi) si Cristina _Ioana ( ca mi-e draga, na! :))

Mergi la inceput

Babee, saru'mana mult de toate lamuririle, jos palaria! Chiar tine totul de organizare, la asta ma gandeam si eu. Si ai mare noroc ca ti-au dormit copiii ok si adormit singurei. Eu cred ca mai mult din motive de somn ma urnesc greu sa fac bb2, pentru ca Luca nici acum nu doarme ok, nu doarme singur si nu adormit niciodata singur cand era f mic. Numai legat, urlat si tot asa cam toata noaptea. Acum ca alearga toata ziua adoarme in timp ce isi bea laptele, dar tot agitat doarme si numai cu cineva langa el...deci sunt usor traumatizata din pct asta de vedere.

Moaaaaaaaaaaa, a aparut Sarilla si ma pupa si pe mineeeee, ole!
Ma bag fuga la confesiuni acush sa citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sarilla nice to have u back!
Referitor la nani si la transport de bebe 1 si 2 Arianna are camera ei si bebe 2 o sa stea cu noi in camera, in patutzul care il are acuma fata, pana pe la 6-7 luni vedem cum ne intelegem si dupa aia creca mutam fata in camera mai mare, ca oricum de la anul vrem sa ii cumparam patutz normal de la 18 luni in sus, si bebe in camera ei care o are acuma. Legat de transport si aici se foloseste f mult the buggy board si acuma au aparut mai multe tipuri. Daca vreti sa vedeti ce si cum intrati www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_63_10751_14604_-114051_14051_10001_14051?rw.cm=Google,PPC,buggy%2Fboard&cm_mmc=Spannerworks-_-Google-_-Ad%20Words-_-buggy%2fboard" target="_blank">aici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Buna dimi la gagici!
Ia ca am avut o revelatie ma zapaciti cu discutiile despre bb2 ca deja am ajuns sa ma gandesc serios la asta, da' la intrebarea mea cu somnul celor doi nu mi-a raspuns nimeni pai e frumos, mai fetelor? Deci, cum culcati cei doi copii cele care aveti deja 2 si cum v-ati gandit sa o faceti cele care asteptati bb2?
In alta ordine de idei dar tot p-aproape de subiect, Emilia si Doniro sa stiti ca imi face tare bine sa vb despre toate kestiile astea cu caruturi si cum veti proceda, chestii organizatorice adica mai invatam si noi
Buli, ma bucur ca sunteti bine. Pe mine mereu uiti sa ma pupi azi cre'ca m-am trezit io nitel cu mania persecutiei in sange

Ba io ti-am raspuns si atunci cand ai intrebat prima dataaaaa! Intentionez sa ii culc asa: Daria va dormi la ea in patut, in camera ei, ca si pana acum, iar pe bb2 il voi culca cu noi in camera, in patutul lui, ca sa fie aproape de mine si departe de Daria care o sa vrea, desigur, sa ii scoata ochisorii.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput

Mada si fetele, pai asta inseamna sa aveti disponibile 2 dormitoare numai pt bebei, nu? Ca ma gandeam daca sunt fata si baiat si mai fac si fitze la dormit, cum faceti?
Ca daca sunt copii ok ca ai lu'Babee e super, dar daca ai doi ca Luca ce faci? .....te duci cu capatzana ca subsemnata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cristinico uite mama draga niste pupici speciali ptr tine
babee si sarilla si ptr voi
bai voi daca mai vorbiti mult de bb2 io o iau pe campiii ...ca si io vreau dar nu se mai poate ...hai lasa ca imi trece mie...voi vorbiti in continuare ca tare imi sunteti dragi
pupici la toata lumea
PS:acu daca tot m-am linistit cu bulinelu meu ce credeti voi ca fac eu? ...caut destinatii de revelion am probleme mari,nu? ...sunt dusa mai nene dar altfel creca nu rezistam ...pupici multipli

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

Sarilla nice to have u back!
Referitor la nani si la transport de bebe 1 si 2 Arianna are camera ei si bebe 2 o sa stea cu noi in camera, in patutzul care il are acuma fata, pana pe la 6-7 luni vedem cum ne intelegem si dupa aia creca mutam fata in camera mai mare, ca oricum de la anul vrem sa ii cumparam patutz normal de la 18 luni in sus, si bebe in camera ei care o are acuma. Legat de transport si aici se foloseste f mult the buggy board si acuma au aparut mai multe tipuri. Daca vreti sa vedeti ce si cum intrati www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydisplay10A_63_10751_14604_-114051_14051_10001_14051?rw.cm=Google,PPC,buggy%2Fboard&cm_mmc=Spannerworks-_-Google-_-Ad%20Words-_-buggy%2fboard" target="_blank">aici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mi se pare super ideea asta cu buggy board, dar din pacate la noi nu am vazut asa ceva, nici vorba...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput