PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mada-mxm, bysko sunteti niste dulci ce mai. Si eu va

Mergi la inceput

Si ca mi-am amintit de un subiect mult discutat de Cristina_Ioana, Sabana, Geliza, etc. as vrea sa-mi spun si eu parerea dupa experienta cu baiatul cel mare: eu abia astept ca Nour sa aiba varsta de cresa/gradi/scoala orice forma de colectivitate sa ii dau drumul "sa zboare".

Imi amintesc ca Sabana tinea f tare sa o creasca in "maini" cunoscute": bunica or bona, neavand incredere in gradinitele din Bucuresti.
Hai sa va zic despre noi: pe Ali din diverse motive nu l-am dat decat la 4 ani direct in KG1. Initial a fost foarte bine ingrijit de bunica, matusi (doua- profe de engleza), in apropiere fiind verisoare ori vecinii drept "copii de joaca", apoi am aparut eu si ii daruiam nu numai toata dragostea si rabdarea, dar il si invatam o multime de lucruri, zi de zi.
Cand am decis sa il dam la o gradi de vara sa simta si el "colectiv", am fost eu in tara mai mult de o luna si...am amanat. Apoi ne era teama ca nu va trece testele de acceptare, ce mai m-am lungit destul...Rezultatul? Acum e in prim. 2 si inca ne mai luptam cu timiditatea/ lipsa de interes/ neatentie, etc. multe chestii copilaresti le face acum deoarece nu le-a fcaut la timpul lor. Asadar, dincolo de caracterul copilului (care si asta conteaza) am costatat pe pielea mea cat de importanta este socializarea si mi-am promis sa nu mai repetam greseala....asta e parea mea...
Apropos, daca Geliza mai are timp sa ne citeasca: cum s-a acomodat cea mica la cresa? Parca asa intelesesem ca ai solutionat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Norocuta, mercic mult de tot!
Sa stii ca si eu am vrut sa-ti raspund legat de interfon dar pur si simplu am uitat. Asadar, eu il folosesc la greu, am unul pe care l-am primit de la cineva, nu e nou adica a mai fost folosit inainte iar marca este MAWS. E super ok, eu ma impac bine cu el. Cum fii-mea nu doarme decat in patutul ei imi e foarte util ca pot sa imi vad de treaba mea fara sa stau cu urechile chiulite.
Febra era 39 cu 2 la ora 18. I-am dat nurofen si am culcat-o. A dormit azi de trei ori cate o jumatate de ora. Sper sa am o noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Un nou capitol aici.

Mergi la inceput

genie si eu sunt la fel cu nevii incordati si imi ciulesc urechile la maxim. Intre dormitor si bucatarie avem un coridor luuung, iar in living de multe ori refuz sa fac ceva cat el doarme tocmai din motivul asta, ca nu il aud.

O data l-am gasit pe marginea patului mare si a cazut in fata mea, noroc ca nu a avut nimic, ca pisicile...nici macar nu a plans.

Pe timp de noapte acum nu-i bai ca e cu mine in camera, dar intentionez sa il invat sa doarma in camera lui, nu curand curand...dar va fi si ziua aceea!

Sotul meu face misto de mine ca voi pune si camere video in camera baietilor si eu tot nu voi dormi linistita. Asa am fost si cu Ali, exagerata uneori, insa paza buna trece primejdia rea .

Mergi la inceput