Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria, e chiar f citibila cartea. E pe baza unor emisiuni radiofonice, raspunsuri pt ascultatori asa ca e usor de citit si cu exprimari "terestre".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

fetelor, am sa produc o mega-placinta de mesaj, sper sa aiba cineva rabdare sa si citeasca.

In primul si in primul rand uram multa sanatate bolnaviorilor nostrii, lasa k se fac ei bine si recupereaza.

Nu pot sa ma abtin sa nu-mi dau shi eu cu parerea la discutiile din ultimele zile, pt ca recunosc probleme pe care le-am avut (si inca le mai am uneori) cu jupan Razvan.
Somnul si tipatul... am trecut si eu prin faza cu refuzat sa adoarma in patul lui si l-am adormit cu succes in patul meu dupa care l-am pus in al lui. Asta a fost faza 1. In faza 2 l-am tinut un pic cu mine in patul mare si aproape adormit l-am pus in patul lui, dar am stat cocosata pe patut, cu mana pe el, mangaindu-l si mormaind (k ala numai cantat nu era )un cantecel. In faza 3 am desfiintat patul lui si a ramas numai cu pat mare in dormitor, si acum stau langa el pana adoarme si gata. Mda, sa nu uitam si modelul de adormit nr.4, cum e acum, eu dau la clape si jupanul nu doarme, drept pt care eu mai zbier din camera asta: Culcateee! urmeaza 30 sec.liniste, chicoteli si zdupanit in pat, alt zbierat, alte 30 sec...
Pampersii si pipi pe langa.De cand am renuntat la aia cu arici si am trecut la chiloti nu mai am probleme. Libero, up&go, super buni.
Anda,, cate kile ziceai ca are Nichitutul? Pey al meu ca bradu' are 11 kg. Intr-un an mi-a luat cca 500 gr, mananca de sparge si alearga ca nebunu...Plus ca este clar, daca ia in inaltime nu va lua in greutate.

Dintele ala spart al lui fi-miu...se pare ca va muri nervul-chestie care se intampla fara dureri si asta e, dupa 3 ani daca o sa-l fac sa stea cu gura deschisa la dintzar o sa-i fac o reconstiture, daca nu, mai tarziu.Dintele definitiv care va creste nu va fi afectat in nici un fel. Mai nasol e de mine pt ca nici acum nu m-am obisnuit cu privelistea.

Gata, va las, in dormitor vad ca se da bairam fara mine, ma duc sa culc maimutzul.

Poop u all.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02
...
Camelia nu exagera nici tu cu complimentele, toate ne educam bine copiii!

........

Lavi, n-am vrut sa exagerez, desi ma gandeam ca asa ar suna ... insa suntem firi diferite, asta am vrut sa spun! Eu una sunt "mai slaba de inger"!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lavi, la voi a fost fain, noi n-am apucat sa plecam cu Bogdan peste noapte, ca sa fie deja pbisnuit, sa nu ne dea dureri de cap. Asa, ati mai avut de integrat doar cel mai nou membrui al familiei.

Despre joaca, sa nu credeti ca ma joc cu ei doar separat. Stefania sta deja in fundulet, am uitat sa va zic, e la fel de "precoce" ca Bogdan din punctul asta de vedere. Asa ca stam pe jos cu totii, ea intre picioarele mele, in fata lui Bogdan, cica eu ma joc cu el, de fapt il atrag pe el sa se joace cu ea. Se joaca unul cu altul si fara mine, doar ca ii supraveghez de la distanta. Daca plec din camera, Bogdan e fuguta dupa mine. Ea, saraca ramane singura. De dormit la pranz, dorm aproape odata. Ea mai tarziu cu vreo juma de ora-o ora decat el. El se scoala inainte ei. Asta este timpul pe care li-l acord complet separat. Stefania ma are pentru ea dupa ce se culca Bogdan, el ma are doar pentru el pana se trezeste Stefania.
Sa va zic cu impartitul jucariilor, poate mai noteaza Maria-alexia ceva pentru mai tarziu. Apropos, ai fost o draguta. Greu l-am facut sa-i lase si ei o jucarie in mana, pe toate i le smulge cu o incruntatura! Acum i le mai da si ei, dar nu pe cele pe care le iubeste. Nici NU I-O CER! Insa i le lua si pe ale ei! Asa ca am inceput sa le delimitez: astea sunt ale tale, i le dai si ti le da inapoi. Astea sunt ale ei, pe astea le tine ea si daca le iei, i le dai inapoi! Ma credeti ca ce-i al ei ii pune langa ea? Imi dau lacrimile. So... nu o sa le imparta, dar o sa le puna la gramada, iar pe cele dragi nu o sa le dea din mana! Amintiri din copilarie: eu si sora-mea aveam jucarii la fel, eu nu le luam pe ale ei, ea nu le lua pe ale mele (aveau semne distinctive), in schimb ne jucam cu toate gramada pe covor sau in curte, deci numar dublu de jucarii, placere dubla!

Sa ma culc, sa nu ma culc...? Hai, ca ma duc sa ma intind. Pupici. pe maine.

P.S. Iar uitam sa-ti spun, Anda: nu-l tine atat la masa pe Nic, ca nu va mai suporta ora mesei! Lasa-l doar 15 minute, max 20. Nu vrea sa pape, fa-te ca nu-ti pasa. Jucati-va, alergati-va. Cand vine ora urmatoarei mese, la fel. Nu incerca din nou dupa o ora, pastreaza orarul ca si cum ar fi mancat la masa anterioara! Va manca din ce in ce mai bine, daca ai rabdare si te faci ca nu-i nimic.O sa fierbi inauntru, totul e sa razi si sa te joci cu el, sa nu-i zici cuvantul mancare decat la masa si il vindeci. Daca nu, vezi ca macar e mai fericit. Si va lua in greutate, chiar daca va manca precum vrabiuta. Bogdan are 13 kg acum, desi mamanca mai putin decat Stefania! Macar nu ma mai stresez, iar el e fericit! Ca la noi mesele riscau sa devina camp de bataie! Doar ca m-am trezit rapid si am castigat batalia amandoi! Situatia asta dureaza din februrie, ca sa stii... nu m-am plans in perioada de apogeu de criza, iar acum nu mai am de ce, ca m-am impacat cu situatia. Are zile in care chiar papa binisor, cam o zi pe luna, ai grija ca risti sa te entuziasmezi si apot iar sa te depresezi daca nu mananca. Ramai vesela, indiferent cate luni nu va manca, in viziunea ta! Tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Na, super ce a scris Lavi despre mancat. Exact asa zic si eu. Pacat ca nu prea ne facem timp sa mancam cu ei la masa. Eu doar dimineata mananc cu el. Si in w/e, cand mergem la mese "organizate". De fapt, atunci papa cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello ,hello!!

Am citit in fuga si n-am timp sa stau ,am mincarea pe foc ,vreau doar sa-i zic Andei 2 vorbe:
Orlando are 12.500 kg de o gramada de timp desi pare grasutz doar atit are dar nu mi-am facut griji vreodata ,arata bine copilul de altfel ca si Nichita ,asa ca n-ai nici un motiv sa te ingrijorezi ,eu ce sa mai zic ca al meu plod maninca de citeva luni doar 3 feluri de mincare ,nimic altceva

Noi sintem bine , trecut gitu' cu antibiotic ,nu mai varsa ,febra nu mai face ,a inceput sa pape cite putin ,continuam tratamentul homeopat ,poate ne ,,imunizam'' pina la iarna.

Sanatate copilasilor bolnaviori ,va pup1

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, Ana are 91cm inaltime si 11 kg greutate, hai poate 11,300 sa zicem. E slaba tzar si io nu-mi fac griji. Stii cum e, dc tu esti stresata, ti-a prins punctu cel mai sensibil si se ambitioneaza negativ. Cum a zis si Nicoleta, nu peste 15-20 de min o masa, dc vrei sa ai succes. In 2-3 zile de program si reguli schimbate nu are nimic de la putina flamanzeala, dc nu merge nici asa, te intorci la timpul de masa cu prelungiri.

Gandacico, tare echilibrata esti tu

Cami, bine ai revenit.

Este vreun emoticon cu o poponeatza si juma de morcov cu tufa de frunze iesind din el? Daca nu, asa sunt io acuma

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumim pentru urarile de sanatate,sanatate care s-o dus dracului,ca la noi nu s-o oprit.Am fost la pneumoftizio...cu T ca nu mi se parea bine.Desigur am stat aproape 4 ore.Se prelingea copilul meu pe acolo.De plictiseala si de somn.Si impielitata de drita dupa 2 copii consultati iesea si disparea cite 10 min.Am descoperit-o.Stiti ce facea? Se ducea la o alta usa a spitalului si tragea cite o tigara.Sta-i-ar in git asa cum mi-o stat si mie plinsul copilului rupt de somn pe holuri.In fine,s-a procopsit cu o adeno faringo bronsita.Desigur nu gasesc nimic despre asta pe net.Decit pt fiecare termen in parte si nu inteleg mare lucru.Continuam cu antibiotic-doza crescuta,ventolin si eurespal.Gradi...mai astepata o vreme.Indelungata sau nu,nu mai stiu.
Anda sint perfect de acord cu sfaturile fetelor, LAVI si GINDACEL,dar in aceeasi situatie cu tine fiind,le trec la capitolul teorie,caci in practica nici de-al naibii nu pot sa le pun.Ma apuca spumele cind vad ca nu maninca.Vreo 30-40 de min ma chinui si io,dupa care capitulez.Ceea ce e clar,e ca maninca mai bine daca sint mai multe feluri de mincare.Ia cite putin din fiecare si se adun ceva ceva.De greutate io nu ma plig,are 14 kg,da zau ca nu stiu de unde.Cu putza cum e?
Cami bine ca ai mai trecut p-aci.Ai gasit ceva de lucru sau tot cauti?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

meyyyyy inca nu am avut cand sa ma joc cu vlad separat, pt ca acum dorm amandoi de la 11.45!!!!!!!!!

alex a si mancat intre timp....
am fugit

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley ! Tinem pumnii si facem ! Nastere usoara si bebe Iris sanatoasa, papacioasa si voioasa ! Fruntea sus!

Leea, , nu am gasit inca ceva sa-mi convina, da' mai caut! Deja am inceput sa iau in calcul si ideea mutatului la Bucuresti ... sa vedem, facem un consiliu de familie si hotaram !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput