Colectia de toamna-iarna 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 22
miri__b spune:
hello! hello!
so Camelia si Feli facura prezenta, mai lipseste inca Dordia si Hilde.sper ca sunt bine, si Hilde nu intra ca are torturi de facut.
eu ma simt tare naspa ca am uitat ieri sa-mi iau pastila de tiroida, acu zici ca-s batuta, poate ma ia si raceala
azi a venit pediatra la noi, David mai are un pic de rosu in gat, de tusit din 3 in 15,dra la telefon nu-mi zisese de sinupret ci si sinetol.sau p-acolo.
. mi-a spus ca e cam slab, tot se discuta subiectul, dar si eu si Sorin eram bete, aschii,frunze-n vant...cand eram copii. ca dc nu se imbolnaveste des si e activ nu-i bai ca-i slab.m-a surprins placut ca a fost de acord cu ceaiurile de plante, ea baga ditamai reteta fara greturi.
vrusei numa sa va dau vesti, mai scriu pe subiecte si pe langa mai tarziu ca acu imi crapas capul.
aaa si mi-a zis ca lecitina trebuie luata vreo 3-6 luni ca sa se vada rezultatele.
cartea aia eu o am in format pdf de la Ile. dc o vreti, dc nu a pus-o in ct comun sa-mi ziceti.
pup pe toata lumea
Mirela si David - 23.12.2005
meems spune:
Suntem pe drumul cel bun cu boala, cel putin asa mi se pare, sper sa nu ma bucur prea repede. Rianna nu mai muceste, iar de tusit o face foarte rar si parca nu mai e tusea aia seaca de pana acum, parca s-a rupt.
Mai, pe fata mea a apucat-o acum faza aia de scos lucruri de prin sertare, dulapuri, mutat chestii dintr-o camera intr-alta... Eu, care ma bucuram ca ea n-a avut niciodata treaba cu asa ceva, ei bine uite ca acum "la batranete" i-a venit si ei pofta de cotrobait. In plus, are boala de-a inchide usile dupa ea si apoi nu mai stie a le deschide, asa ca urla din spatele usilor inchise. Astea-s noile ei preocupari.
Noki, vroiam sa-ti raspund si tie la faza cu adormitul Sarei. Si noi am trecut prin asa ceva dupa ce am adus-o pe Rianna de la ai mei unde statuse 3 sapt., iar inainte de asta fuseseram 6 sapt. in RO. Nu stiu daca faptul ca am fost atat de mult timp plecati de-acasa a influentat-o, sau poate rasfatul bunicilor, dar cumva ma gandesc ca poate si la voi are de-a face cu faptul ca ati fost recent plecati de-acasa si la intoarcere Sarah face nazuri. La noi a fost jale, am povestit si aici pe forum cum urla Rianna la culcare de am crezut ca veci pururi nu va mai dormi la ea in patut, sau in oricare alt pat, singura. Dar seara stateam cu ea pana isi bea laptele si apoi incepeam sa-i spun ca e vremea de culcare, e noapte afara si toata lumea face nani, si ea trebuie sa doarma in patut ca acolo se odihneste ea cel mai bine iar mami cu tati sunt doar dincolo dar o auzim daca ea are nevoie de noi si ne striga. O asezam in patut si o mangaiam usor cateva minute pana se linistea, ii spuneam ca trebuie sa inchida ochii si sa faca nani ca nu e singura, suntem cu ea si nu se intampla absolut nimic. Ii vorbeam in continuu, nu stiu cate pricepea ea, dar ma gadeam ca o linistesc cumva vorbele mele. La un moment dat ii spuneam noapte buna si ieseam din camera. Au fost seri in care se ridica in picioare in patut cand ma vedea ca ies, ba chiar unele in care incepea sa planga, dar plansul n-a tinut niciodata mai mult de 2 minute. Daca as fi pus-o direct in patut fara sa-i mai spun nimic si as fi iesit din camera imediat, cu siguranta se isteriza. Dar asa, cu mangaieri si povesti, s-a obisnuit cu ritualul asta de seara si acum singura imi spune, dupa ce termina de baut laptele: "patutz, mai bine" (adica in patutz, ca acolo se odihneste mai bine - ceea ce i-am tot repetat eu seara de seara). Vezi ce zice si doctorul; multa putere, stiu cum e sa ti se ridice parul pe tine doar la gandul ca iar e seara si iar urmeaza chinuri la culcare. 
Leea, offf
Sanatate lui T. Infinita sanatate.
Ripley
O asteptam pe Iris
Cami, bafta in cautarea unui nou job. Si... iti impartasesc parerea vis-a-vis de alte mamici, tare stangace ma simt si eu cateodata.
Joy, Gandacel