Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Leea si fi-miu a avut o criza de tuse azinoapte, tusise vreo 5 minute continuu, nu stiam ce sa-i fac. ceaiul se terminase asa ca am stors apa din ceapa si i-am pus miere si inca putina apa si ceai granulat de care bea de obicei, a mai tusit de 2-3 ori si s-a orit pana acum.
Noki sigur a visat urat mai des si de-aia nu vrea la nani.al meu dormea iepureste ca eu ii tot puneam ba pompa la nas, ba supozitor, ba picaturi.

cu dormitul in pat cu copilu-al meu mai doarme cu noi, uneori doarme numai la el in pat, alteori se trezeste peste noapte si se da jos de la el si vine la noi, alteori invers.dc ii e frig, sau e bolnav, nu sta la el in pat.a dormit si o sapt la rand la noi in pat si dupa s-a intors la el fara probleme.

sa recapitulam cine a tras chiulul sapt asta:
Dordia face bagaje, are scuza
Felicia lucreaza-are scuza
Camelia, Hilde,eu pe ele le observasem ca ascriu in fiecare zi si acum au pauza.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

Vreau sa le transmit un gand bun si un pupic de la alexia copilasilor bolnaviori: rianna sper ca au trecut mucisorii si tusea meems;
leea, cand am citit de 42 mi s-a facut rau....ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa dovediti cat mai repde tusea, pentru tine leea.
anda, multa sanatate ..sper sa se rezolve repede, mamica ingrjorata.
ina, decizia iti apartine cauta sa faci asa cum simti tu ca este cel mai bine pentru tine si copilul tau.noi v-om fi aici ca sa te sustinem .Multa sanatate printesei...a trecut roseata?
miri si voua sanatate multa sa va refaceti cat mai curand.Nu am avut timp sa notez reteta de ceai si treaba cu ridichea, o sa te solicit curand.
catalina, cum este bia s-a obisnuit cu mama ta? cand incepi serviciul?
madau, eu in locul tau l-as pune sa ma scoata in oras la cina...ca tot a lipsit atatea zile
noki, scumpa mea, tie am sa iti raspund la mai multe intrebari- 1- cu gradi vs/bona, sa alegi asa cum ti-e tie mai bine..daca tu esti linistita si sarah va fi bine
2- pamapers- folosim aceeasi marca,acelasi numar, schimbam cam la fel numarul lor insa nu se uda si sigur fii-ta este mai slabuta ca alexia.Asta mi se intampla cand foloseam pampers si de aceea l-am schimbat cu chilotii libero.Ii bagi maieu in chilotei, ii tragi bine chiloteii?
3-nani cu mami!!! si noua ni se intampla ..dar asta nu inseamna ca devine obicei.verifica daca in camera ei nu este prea rece/cald..lasa-i o lumina de veghe sau stai langa ea si citeste-i o poveste pana adoarme.
succes in noul an , pe baricade si yo.
monet, sunteti o familie superba si ai doua minuni...scumpe foc
lavi, succes in noul an, eu una iti tin pumnii sa apara in gara ta trenul schimbarii
gandacel ce face frumoasa stefania? ma bucur ca te mai citesc.
alina mi-e dor de tine, sper sa ne mai dai un semn de viata.pupici frumoasei tale, sa ne povestesti cum e la noua cresa...cum te mai descurci cu olandeza...ai mai jucat tenis?

pe curand!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by madau

Neata

Noki te rog eu NU face greseala s-o mai culci cu voi in pat...garantez ca n-o vei mai da jos de acolo...NICIODATA. Nu spun ca sa te sperii, iti spune asta una care a dormit cu mama pana cand s-a maritat. Tot asa faceam si eu, si mama de mila m-a luat cu ei in pat, si cam asta a fost, totul s-a terminat cu mutarea lui tata in alt dormitor si asa a ramas. E greu, la fel a facut si Miruna, si mai are si acum nopti cand face asa, nu vrea sa doarma decat la noi in pat, tipa, urla...ii explic ca nu se poate, ca fiecare are patul lui, si intr-un final se potoleste. Se mai trezeste noaptea si tipa, chipurile s-o iau de acolo..dar nu ma las

Mada,mi-ai dat de gandit cu acest mesaj, idem e situatia la noi ,dorme mai mult cu noi in pat ,noaptea se trezeste la ia in patut si urla de nu-i adevarat ,daca o iau cu noi in pat adoarme instant .
Cum reusesti sa o calmezi ,cum procedezi???

pup intreaga colectie si copilasii bolnaviori!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Soanso n-am vrut sa sperii pe nimeni...am descris exact situatia mea, ma rog ca la restul sa nu se intample la fel. Cand Miruna face asa ma dau jos din pat, ma duc langa ea, ii spun incet si calm ca ala e patutul ei, e frumos, ii arat ursuletii de pe cearceaf care fac nani cu ea si cu mami nu, ii spun ca fiecare are patul lui si asa cum tati nu doarme in patul ei, nici ea nu doarme in patul lui. O mangai, ii spun ca sunt langa ea, trebuie doar sa strige, apoi o inveles la loc si gata. De obicei adoarme. Se mai intampla sa mai protesteze din nou dupa ceva ore, dar refac traseul si asta e. Mai are perioade, de obicei cand o mai guguleshte mama si o lasa sa doarma cu ea in pat la pranz, isi aduce aminte ca ne poate santaja si cu somnul de seara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut!
A venit azi de la munte, ca a fost tati la o conferinta la Poiana Brasov. Am stat la un hotel super, cu gradinita (slava Domnului, ca altfel nu stiam ce faceam cand ploua). Si avem si poze Va pup si diseara incerc sa citesc ce ati scris. Din pacate la hotel nu am avut net ca a picat nu stiu ce releu din Poiana (asta a fost explicatia celor de la hotel), ca altfel pana acum eram cu stirile la zi.
Va pup!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hehehehe..ma asteapta vremuri grele. Azi la pranz a dormit 40 d eminute dupa care s-a trezit urland "patul mare".

Stiti care e culmea? Ca ea mai dmeult daca ne era ff somn ateriza in patul mare, dar in ultima vreme nu. Si NICIODATA nu a cerut ea expres. Am luat-o ca nu eram in stare s-o adorm la ea in camera si am preferat varianta cm usoara.

Dar ceva este ciudat la ea. I s-a intamplat ceva sau are ceva cosmaruri ca e asa de bulversata si nu mai vrea sa doarma. In orice caz, e dezastru, pentru ca si eu sunt tota contra dormitului cu parintii si la fel de bine stiu si ce grad de dependenta da chestia asta si ca nu scapi de ea pana la scoala in cm fericit caz. Deci cand ma gandesc ca vine somnul si noaptea, deja ma apuca si pe mine frica de ce va urma...

Madau, ehehe, la voi e floare la ureche, deci! Pai Sarah a urlat ieri seara 45 de minute dupa ceas, dar nu plansete, crize de nervi cu transpiratie totala, sughituri etc pana cand m-am induplecat s-o duc totusi in patul mare. Daca erau numai niste scalambaieli, nu era mare filozofie, io-s foarte ferma de felul meu, insa aseara efectiv m-am speriat. Nu cred ca ar fi cedat nici daca o mai lasam o ora sa se isterizeze. Si cine ne cunoaste live, stie cam ce sonor si volum are fii-mea.

Chestia nasola e ca nu stiu cum sa procedez la treaba asta - pe de-o parte mi se pare intr-o pasa taaare proasta si disperata Sarah, ii e frica de ceva, e stresata la maxim de ceva, caz in care as zice ca i-ar trebui afectiune suplimentara si atentie din partea mea, dar pe de alta parte mi-e frica sa nu fie doar niste crize de nervi in scop de impresionare si impunere a vointei ei proprii, caz in care clar m-as tine tare pe pozitie. Problema e de unde stiu ce poate fi cu adevarat? Oricum, o sa chem si doctorul sa discut cu el niste strategii, ca deja ma simt depasita!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, m-am tot gandit la voi ca pe unde umblatzi! Suuuper pozele, Ili e schimbata mult, s-a inaltat, e mult mai matura si mi se pare mie cminte. La ce hotel ati stat? Era camera aia cu statut de gradinitza de copii? Adica cu educatoare, tot? Coool! Si cum te-ai putut fofila de la serviciu?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Hello ,hello ,nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi ,caci am stat si noi pe aici o perioada ,dar nu am mai intrat din cauza ca am activat pe alt forum si din lipsa de timp ,nu puteam tien pasul si colo si colo ,acum avem mare nevoie de ajutorul vostru ,daca sunteti dragute ca intotdeauna si ne puteti ajuta cu un raspuns .
1.Puiul nostru de aproximativ o luna de zile e pe antibiotice ,acum suntem la al 3 lea din cauza ca are otita ,dar nimeni la nici un doctor la care am fost nu sa gandit sa ii dea ceva pentru stomacel si cred ca si-a stricat flora stomacala caci si aseara si astazi am vazut ca a facut kk mai moale spre diaree si foarte verde ,aproape spre negru ........dar nu miorase.
Va rog ajutatine ,daca a mai patiti cineva asa ceva spunetine si noua ce i-ati dat?
2. Transpira foarte mult cand doarme ,uneori il trezesc sa il schimb si de 2 ori atat ziua cat si noaptea ,voi ati patit asa ceva?Sa fie cumva si din cauza medicamentelor ?
3.Stie cineva unde as putea sa ii fac toate analizele lui Rares (are 1 an si 10 luni ) cu plata sau fara plata ?Mentionez ca pana acum nu am facut asa ceva si de cate ori ii spun mediclului de fam .ca vreau sa le facem ,ne zice ca nu avem nevoie ...........dar noi vrem sa le facem pentru linistea noastra.
Asteptam raspunsurile voastre!

stefi si rares-andrei(08.12.2005)
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki nu stiu ce sa zic...si Miruna mai urla si da din picioare noaptea, dar nu face chiar atat de rau. Cheama dr si vezi ce zice, eu i-am dat si a mers foarte bine cand o vad agitata asa ceai de tei, seara inainte de culcare, ii fac o cana cu ceai caldut si s-a vazut diferenta clar. Poate ii da ceva siropel de calmare sau de somn, cateva zile pana intra in ritm la loc. Nu-i poti muta patutul ei la voi in camera, de ex? Sa fie aproape dar sa doarma in patul ei?

Steffy bine ati reaparut! Analizele i le poti face oriunde, la orice clinica, nu ai nevoie de programare, te duci dimineata, spui ce vrei si gata. Iti recomand Centrul Medical Matei Basarab, nu e nimeni la coada, scapi rapid si-s foarte dragute fetele, Medicover - aici e cam balamuc, Medsana - iar nu e nimeni. Cu kk nu stiu ce sa-ti zic, n-am avut problema asta. Transpiratia abundenta din cate stie eu poate fi si semn de rahitism, ai vb cu dr?

Am terminat si eu de curatat pestele...noroc ca n-a fost foarte mult, si era curatat de mate si alte alea....jumatate il ducem nasilor, asa ca se "bucure" si nasa noastra..nu numai eu

Feli de aia trageati voi chiulul...sa va fie de bine plimbarea! La ce hotel ati stat? Aia de pe Chiti e geaca redoutista? :)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, si pentru ingrijorari si pentru urarile de sanatate. Noi suntem cam tot asa, am avut cate o zi in care mi se parea ca Rianna e mai bine, ca apoi s-o ia de la capat. Ii curge in continuare nasul si inca tuseste (mai ales noaptea), dar e o tuse seaca... Am sunat ieri la spital si am lasat mesaj la pediatra, astept sa ma sune maine inapoi sa-mi confirme daca e vorba de sinus infection sau nu... Chiar nu vreau sa ajung la antibiotice cu Rianna, dar deja starea asta a ei persista de mai bine de 10 zile.

Imi cer scuze ca n-am mai reusit sa postez, dar citesc si ma gandesc mereu la voi si la copii. Pupici si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput