Colectia de toamna-iarna 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 17
lavi02 spune:
Apropo de triplul test:
http://www.topsanatate.ro/articol/utilitatea-efectuarii-triplului-test-in-sarcina-20681.html
Oricum nu detecteaza si boala fetitei respective. ![]()
Leea trist rau! Eu zic sa duci niste prajituri mamicii si eventual o jucarie de plus fetitei. O rochie cred ca ar intrista-o si mai mult pe mamica. ![]()
Ina eu sunt de aceeasi parere ca si Gandacel! Nu zic ca e perfecta cresa, dar nu mi se pare grav ca fata a fost luata cu forta de unde incerca sa se urce si nici ca a ridicat tonul la ea. Nu a umilit-o, nu a jignit-o, i-a spus doar ce doreste de la ea.
Inca ceva: am vazut ca tu spui ca adesea cedezi la plansetele ei; vezi ca e foarte riscant, multi copii ai caror parinti cedeaza la tipete tind sa creada ca asa obtin tot ceea ce vor.
Eu stiu ca tu o iubesti mai mult decat orice pe lume; gandeste-te la binele ei pe termen lung, nu doar zambetul de moment. Copiii nostri vor trai in societate, nu vor fi mereu in sanul familiei iubitoare si ocrotitoare. Asa ca trebuie sa stie ca nu tot ce vrei se poate, nu tot ce zboara se mananca samd, samd, stii tu. 
Gandacel probabil ai dreptate, da' eu asa am citit/inteles. 
Anda vindecare rapida lui Nic!
Noki si eu as zice sa o dai deocamdata la gradi si daca nu-ti convine sa cauti alta bona, pe indelete.
Nu ne-ai spus cum e cu operatia bunicii, sau am pierdut eu.
madau spune:
Lavi e adevarat ca testul triplu nu detecta si anomalia fetitei in cauza, dar de regula, copii care au anumite malformatii cromozomiale au mai multe adunate, nu doar una. Asa ca e posibil sa ii fi iesit vreun risc si la TT.
Eu am facut triplu test, si i-am multumit lui D-zeu ca l-am facut ptr ca Miruna avea la 22 sapt niste chisturi de plex coroid (sunt niste chisturi in cutia craniana) pe care le au de regula copii cu SD, sau pot aparea ca urmare a modificarilor hormonale, acestea din urma disparand pana la 28 sapt, asa cum a fost cazul Mirunei. Va dati seama ca innebuneam direct daca nu aveam TT facut.
. Asa am stat linistita.
Anda vindecare usoara d-lui Nic "balanopostit"..mama ce denumire alambicata
Ma duc sa-mi mai pierd nitel timpul pe triburi
, maimutza doarme..eu mi-am facut un hot dog si abia astept sa-l infulec. Maine imi vine barbatul acasa....abia astept, sper sa nu-l prinda ploile pe drum
Noapte buna colectie!
Edit :Miri am zis de unde am luat jucaria...am dat si linkul aici. De pe crazytoys.ro
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
madau eu cred ca maladia cromozomiala e una singura per bolnav, manifestarile ei sunt mai multe (defectele in organism).
Triplul test oricum e doar asa, o estimare a riscului, nicidecum nu e un rezultat sigur - alba sau neagra. Exista cazuri cu tt bun si copil bolnav din pacate ![]()
Noapte buna!
monet spune:
voi ce faceti aici, fete dragi, la miezul vostru de noapte? simbata, pe deasupra.... ![]()
io-s aici sa va mai bat la cap cu pozele noastre (linku' de octombrie, mai jos): de data asta, apar si eu in vreo doua pe la mijlocu' setului - sint de azi-dimineata. am venit acasa joi seara cu geanta incarcata cu teme de casa. am lucrat ieri ca nebuna si-am zis ca azi ma destrabalez, nu mai deschid nici o carte si ma joc cu copiii. sean ne-a dus la MGM studios, unul din parcurile disney.
o sa ma duc sa vad ce-ati mai scris.
va pup, tare!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
catutza spune:
buna!
Mada , a prins peste Marius? Sa inteleg ca se lasa cu o saramura ?
Ina , nu gasesti tu o fata/femeie sa vina cateva ore la voi sa aiba grija de Rachel? Cred ca ar fi mai bine asa, o stii mai in siguranta, o poti supraveghea mai bine.. Eu una nu as trece cu vederea nici faptul ca au tinut-o neschimbat, nica ca ii lasa nesupravegheati la baie, te
sa iei cea mai buna decizie pentru binele vostru (stiu ca nu o sa ii putem tine mereu langa noi si nu avem cum sa ii ferim de greutatile vietii, dar macar incercam) Sa faci poze multe sa-mi clatesc si eu ochii, inca odata
si distractie placuta
Leea , offf, ma rog pentru fetita prietenei tale
, iar voua multa sanatate (il mai duci la cresa pe T ?)
Noki , ce faci de luni, incepi munca?
Feli , nu mai spui nimic, cum e la munca, ce face Ilinca?
Camy , cu voi ce e? Parca ai rarit-o cu forumul, va
si sper ca sunteti bine
Noi suntem binisor, Bia e cam racita, tuse si putini muci, dar e pe drumul cel bun acum speram noi.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
miri__b spune:
Madau vazui site, am crezut ca se mai comercializeaza pe undeva, Be fiind aproape ca timp, ma gandeam ca ai luat de acolo jucaria.
Gandacel
ca m-ai scos din gura
, ma trezeam ![]()
Monet ce sa mai zic de copii ca m-a lasat mami cu gura cascata!felicitari, cine arata bine tot respectul din partea mea, mie tare greu imi e sa renunt la mancare, am inceput cu bauturile gazoase.mai ales dc ai si 2 copii
Leea sa-mi spui dc observi tuse ceva mai rara, sper sa ii prinda bine.
eu tot ii dau diverse chestii lui dvd fara sa le gust, ceaiuri, medicamente si am o afta in gura pe care n-o tratez cu glicerina, dar pe bietul copil il fortez
eu am jucat caniota pana acum, bag un ochi la forum si la 
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
Ripley cum fuse gulasul?al meu a mancat carne de porc si nu a dormit toata noaptea, si eu am stat sa-i masez burtica. tac-su care ii daduse cu toate ca eu ii zisesem sa ni-u dea, si-a luat catrafusele si s-a mutat in sufragerie .
Meems cume e Riana?
Madutza voi cum stati? in afara de T de Leea mai e cineva virusat?
mi-e teama sa deschid subiectul cu infectia urinara ca asta ar fi urmatoarea pe lista bolilor noastre
.nu ma bag sa pup locul cu probleme, se face bine si fara mine.sanatate la puiuti formeaza o viitoare familie sau am inteles gresit?
acu pe bune dc vreti sa nu mai scriu ma abtin, dar ce sa fac dc uit ce citesc? si acu nici nu pot vedea din urma ca am dat edit.
Mirela si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Mneatza...
Io-s bul#537;versata total de fii-mea care mai nou nu mai vrea s amai doarma. Ii este frica, zice clar "nu nani" si vrea mereu sa stau langa ea. Aseara dupa ce am incercat s-o culc in patul ei, ca de obicei, si a urlat 45 de minute ca vrea in patul mare!!! - asta da premiera!!! nu am mai rezistat si am dus-oacolo, unde a adormit i 5 secunde. Pe la 1 noaptea cand ne-am culcat noi am mutat-o in patul ei si a dormit neintoarsa pana dimineata. Ceva nu e in regula cu ea in ultimele saptamani...O sachem doctrul sa vad ce pot face.![]()
Anda77, speram sa treaca repede!
Lavi, slava cerului operatia bunicii a fost o reusita, iar ea, femeie putenica, acum s ereface rapid. A slabit, normal, dar isi va reveni. Mama a stat cu ea inca 2 sapt de la operatie si s-a intors odata cu noi, deci acum e on her own. Multumesc mult de intrebare!

Monet, ai 2 pritese superbe!Si par tare cuminti!Sa va bucurati cutotii de o asa familie superba!
Cu gradinitza..v-am zis, nu am cum s0o dau, nici macar d eproba, pentru ca asta ar insemna sa nu mai ajuns eloc la scoala, ceea ce nu-mi pot permite. Deci Catutza, nu voi incepe jobul luni, ca nu am cu cine s-o las. In schimb incep vineri facultataea si asta sper sa-mi creasca moralul.
Va las, ca fug la papi! Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
TT la noi oricum nu se face si,e drept, nici mie si nici ei nu ne-au indicat medicii.Nu intram niciuna in categoria de risc.Acu nu stiu ce sa mai zic.Totul e facut,nu mai poate fi desfacut.Vor avea grija de fetita pina in ultima zi.Iar noi,cei din jur,ii vom ajuta cit va fi omeneste posibil.
Miri s-ar parea sa-i faca bine ceaiul.A facut in noaptea asta doar 5-6 crize de tuse si nu 20 ca in precedenta.Perseveram.Am inlocuit si bromhexinul cu mucosolvan.
Mada vine cu sacul de peste?Ca noi n-am prins decit citeva stiuci si niste crapi.E drept ca unul avea 7 kile.Insa e puhoooooi de lume.Fug pestii ca dracu.
Noki nu ceda.Sarah va sti ca se poate iar cind nu o sa sa poata va insista.
Anda cum stati cu putza?
Monet tot mai si tot mai frumoase fecioarele-ti.
Joy esti cu mainile goale sau ai vreun bebe pe brate? Iar.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
madau spune:
Neata
Rapid ca-mi vine sotul acasa si n-am nimic de papa
Noki te rog eu NU face greseala s-o mai culci cu voi in pat...garantez ca n-o vei mai da jos de acolo...NICIODATA. Nu spun ca sa te sperii, iti spune asta una care a dormit cu mama pana cand s-a maritat
. Tot asa faceam si eu, si mama de mila m-a luat cu ei in pat, si cam asta a fost, totul s-a terminat cu mutarea lui tata in alt dormitor si asa a ramas. E greu, la fel a facut si Miruna, si mai are si acum nopti cand face asa, nu vrea sa doarma decat la noi in pat, tipa, urla...ii explic ca nu se poate, ca fiecare are patul lui, si intr-un final se potoleste. Se mai trezeste noaptea si tipa, chipurile s-o iau de acolo..dar nu ma las
Monet ti-am mai zis si data trecuta...frumoase fete ai!
Catutza tu ce-ai mai facut cu serviciul?
Dordiaaa pe unde esti?
Nici pe Cami n-am mai vazut-o, sau ma insel eu?
Pupici, fug la treaba
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2