Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ripley il combin cu ceaiul pe care il bea de obicei 50-50 si il bea.reteta ptr ceai-tre sa se trezeasca mamica care l-a facut si o sa o scriu.
Anda cum adica deslipesti marginile interioare?

noi folosim pampers nru 4 sau 4+ dar se uda fi-miu peste noapte, uneori se uda bluza dc face prea mult, alteori curge ca sta pe laterala cand face pipi si e ud pana la axila.am schimbat cu alte firme, aceeasi problema, ba chiar in plus ptr ca face dermatita de la lipiciul ala.am zis ca bea mult ceai si de-aia face pipi mult.folosim vreo 6 ptr pipi, dc abia l-am schimbat si a facut kk, creste numarul.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Madau tot n-ai zis de unde luasi laptopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Joy, sunt perfect de acord cu Gandacel.

Pe fte. scurt, cu riscul sa te supar, poate, pe moment, eu iti spun atat: MAMA RELAXATA = COPIL RELAXAT. Atat timp cat vei continua sa te stresezi din zeci de motive, starea ta se va transmite si celor mici si vei ajunge la nebuni, nu alta.
Gandeste pozitiv: ai 2 copii sanatosi si frumosi, un sot care e langa tine acum cand ai nevoie de el, ai si laptic, ti-ai revenit ok dupa operatie. Restul sunt kkt-uri, scuze de exprimare.
Capul sus si mergi inainte cu optimist, ai toate motivele din lume sa fii fericita, nu-ti umbri cu nimicuri starea de bucurie care ar trebui sa o ai in ciuda oboselii si a greutatilor.

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

dragi mamici de baieti: am sunat pediatrul si i-am explicat ca-i rosu ca focul pe dinauntru si il supara cand umblu pe-acolo si a zis ca a facut balanopostita...(!) ce-o fi aia...m-a intrebat cum sta pielita, i-am zis ca e super, noi suntem decalotati pana la gat, nu avem problema asta si a zis ca daca balano..asta nu e combinata cu vreun soi de forma de fimoza, mergem cu unguent si gata, trece. sa-l sun daca nu trece. cica tratamentul este asa: baneocin unguent dupa spalare, dat pe dinauntru si deasupra infasurata putza:))) intr-o conpresa cu rivanol. noa, diseara o sa-l supar putin pe domnul sensibilos, dar asta e...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

aaa, am uitat sa spun, se face in principiu de la igiena precara:)))) traiasca gradinita!
miri, stii marginile elastice ale pampersului, alea de vin pe sub picioruse? e, alea se continua pana la capetele fata si spate ale pampersului, dar, daca intre picioare sun dezlipite de pampers si au elastic, la margini nu mai au elastic si se lipesc de pampersul propriu-zis. acolo unde se lipesc, tu le deslipesti, sa arate in final pampersul ca un always cu aripioare:))
m-a nvatat cand am nascut o prietenea cu copil mai mare care invatatse de la o prietena de-a ei cu copil si mai mare si io tocmai mi-am invatat 2 prietene cu copii mai mici. deci este o traditie din mosi stramosi! asa va iesi mai putin sau deloc din "umputura " pampersului.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

ina, cuscra, vezi ce se potrivesc copii astia: se imbolnavira amandoi in acelasi "loc", in acelasi timp si din aceeasi cauza pe deasupra...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Anda nu cred ca am inteles. tre sa faci un filmulet.sau sa ne intalnim.
ceaiul de tuse:4 nuci intregi cu o ceapa cu foi. se pune o cana si jumate de apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca se pun nucile si ceapa.se lasa la fiert 15 mil, dupa care se acopera si se lasa 3 min, se strecoara.poti sa pui si miere dc vrei.dar parca am citit intr-o revista de luna asta ca mierea se da dupa 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Nu mai,nu si-a facut triplul test.Nici eu nu l-am facut.Nu degeaba ziceam eu ca pe la noi e in floare cretacicul.Nu se face asa ceva aici.Voi l-ati facut toate??
Anda fetita nu are chiar toate manifestarile alea enumerate de mine.De aia ziceam ca la ea tabloul clinic nu-i complet.Dar e clar ca are boala asta,caci s-a evidentiat in urma testului genetic.

Miri foarte multumesc.Cu miere nici nu e prea rau la gust.E chiar interesant.Ceva-ceva a baut.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by mirib
dupa postari Lavi mi se parea mai batrana, poate de aia te simti si tu, ai acumulat prea multe cunostinte pana la 29 ani,si culmeeea e ca nu uiti din alea vechi sa faci loc noutatilor.

Deci nicio noutate in capul meu, numai vechituri!
Buna treaba!

----------
N-am citit decat pana la postul asta!
Multa sanatate, Leea, Madutza Miri, Meems la puisori!

Revin eu cand apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Uite ca merge netul in continuare...

Va pupic si de noapte buna.

Lavi, fata a vrut sa spuna ca nu le uiti pe alea vechi, ca le pui pe astea noi peste celelalte cunostinte, cam asa ca un calculator cu capacitate mare...

Leea, nu e vorba de cretacic, e vorba de medicul fiecareia si de dorinta noastra. Eu am avut 34 de ani la Bogdan si ceva peste 35 la Stefania si nu am facut triplul test. Pur si simplu. Mi-a zis ca nu e cazul si sincer nici nu l-as fi facut. Pentru ca m-as fi gandit la prea multe tampenii. Imi pare ingrozitor de rau pentru fata asta, am tot citit ce ai scris si zau ca nici macar nu incerc sa ma pun in pielea ei sa imi dau seama ce ar putea simti. groaznic! Fii si tu tare, pentru tine si pentru ea.

Va pup pe toate, ca am terminat inghetata cu care m-am asezat la PC si fac loc unor activitati mai... linistita si sforaitoare.

Noapte buna!

Mergi la inceput