Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

matiz, bine ai venit printre noi si multa sanatate baietelului tau!!
Stiu cum este cand sunt bolnaviori si noi neputincioase! Eu iti doresc multa tarie si curaj ca o sa treca!Daca febra este doar de 37,5 eu zic ca sunteti pe calea cea buna, dar nu strica sa consulti inca o data medicul sa te mai linistesti!
Sa ne spui cum se mai simte Matei si va doresc insanatosire grabnica!

Fetele, ce mai ziceti voi??A venit Mosu cu zapada?? Noi aseara ne-am plimbat cu sania de la ora 8 pana la ora 10 nu am mai putut sa-l bagam in casa, el era Mos Craciun si tati care tragea de sanie era Renul Ne-am distrat copios si cat a durat plimbarea, pana in centru la Bradul urias nu ia tacut gurita nici o clipa....atatea are de povestit de ma mir ca nu-l doare gurita...

Mos Craciun a fost vineri in vizita la camin, la grupa buburuzelor. Sa va povestesc pe scurt:
"mami, tati, azi, cand am iesit din grupa mea, grupa fluturasilor, si am mers in grupa buburuzelor, a venit si Mos Craciun sa vada ce mai facem, a zis ca vine sa ne aduca cadouri dar nu acuma, ca in alta zi, dar a vrut sa vada daca am invatat poezia! Si, mamiii, are barba mare si haina rosie!Si a zis ca aduce zapada! Si cand iesim afara o sa vina zapada!Mami, a venit zapada??ca a zis Mosu ca ne aduce zapada si clopotei si zurgalai.Si mamiiii ne-a adus Mosu un brad mare, cu tzepi verzi si cu globulete, unul gaaalbenn, unul rooosuuu, unul albastruuu, si cu petealaaaa si cu stelutzeee si am zis ca ne prefacem ca punem cadouri sub el, dar numai ne prefacem ca inca nu ne aduce, si tati, la noi cand vine Mosu sa ne aduca bradul??vine si la noi??" si etc etc...asta fiind o discutie din masina de la camin pana acasa. Asa ca, tare sa mai bucurat cand a nins, ca a adus Mosul cum a promis si zapada, plus ca sambata ne-a adus si braduletul. in schimb na fost prea incantat ca are globuri doar intr-o culoare, albastre, ca asa le-a ales tati, statea fascinat si se uita la el "are mamiii globuri... unul albastru, inca unul albastru, inca unul albastru, are steluta albastra si ingerasi din paie si stelute din paie

Va doresc o zi placuta si multa sanatate tuturor!
Si noi ne-am pricopsit vineri cu o tuse sper sa o dregem cu siropele si sa ne facem bine pana miercuri.

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Matiz, bun venit printre noi si multa sanatate puiului!

Imi pare rau sa aud ca va faceti o asa intrare la noi in gasca, insa se pare ca mai toti sunt ba muciosi, ba cu tuse, ba febra... probabil e si perioada cand intra in colectivitate... sau sunt ei mai sensibili.

Cat priveste situatia in care e Matei (mai avem un Mateias in grupa!) pot sa-ti spun ca cunosc... adica si fiu-meu a facut febra in timp ce lua antibiotic si tot pentru otita! Explicatia mi-a dat-o astfel: atata timp cat e ceva viral, adica diferit fata de otita si bronsita, antibioticul nu face nimic contra febrei... E bine totusi ca s-a stabilizat la voi.

Pacat ca cel mic nu e cooperant, sunt mai cu fundul in sus cand sunt bolnaviori, se stie doar. Eu nu i-am facut nimic in mod deosebit cat facea otite, adica cu vata sau ulei caldut. In afara de tratamentul prescris. Cu timpul cerea el caciula ca ii era frig la urechi, drept urmare si asta vara ii puneam hanorac cu gluga, ca sa nu ma car cu caciula daca se punea vantul...

Ceilalti bolnaviori cum sunt? Meme? Ilincile?! Robert?

Ana, pupici lui Stefanut!

Mirela, spor la invatat, eu iar am intrerupt anul asta... poate voi putea relua de la anu'...

Eu vin de la controlul lunar si m-a avertizat tanti a mea ca bebe e cam jos plasat (mi s-a lasat burta cam tare in ultimele 2 sapt) dar colul e ok (cat de cat) si dupa ea voi naste mai iute. Mi-a zis sa ma odihnesc si sa nu fac deloc efort, ca sa nu nasc prematur, adica sa trec cu bine sarbatorile. Voilà... Adica de ce ti-e frica nu scapi...

Cel mare e bine, a mers la gradi si joi si vineri si azi. E si el un pic mucios ca si la noi s-a pus frigul. Altfel mai nou vorbeste in franceza acasa si e f haios. La gradi tot cu clestele ii scoate cuvintele... asta e.

Altfel il asteapta pe Mos Craciun ca pe painea calda.

Va pup si mai apar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si copilasi,

Matiz, sanatate multa puiului tau! La 37,5 nu se poate vorbi inca de febra, deci nu ar fi inca motiv de ingrijorare. Sper sa i se trateze otita cat de repede! Nici eu nu as folosi altceva decat antibiotic lichid de ureche, in orice caz ce mi-ar fi prescris de medic (nu ulei sau vata; eu nu cred in toate practicile babesti).
Ana, ce frumos povesteste Stefan de Mos! Alma e cam derutata ca aici se sarbatoreste Mos Nicolae mult mai festiv, iar in majoritatea caselor olandeze nici nu vine Mos Craciun...si acolo unde vine, aduce doar ceva minuscul sub bradut. Eu ii tot vorbesc de Mos Craciun, insa ei i se pare inca ciudat pt ca era singura de la gradi care vorbea cu educatoarea despre Mosul asta. Chiar mi-a spus cu gurita ei ca alti copii nu au auzit de Mos Craciun. Am dres-o eu cumva ca Mosul asta nu vine decat la copiii mai speciali, foarte cuminti si ascultatori si ca probabil de aia nu stiu colegii ei de el (de parca ea ar fi cea mai ascultatoare).
Lorena, iti tin pumnii sa duci sarcina la termen si sa ai parte de o nastere cat mai usoara! Incearca sa te odihnesti din plin acum!
Si noi am fost bolnaviori, iar in grup organizat. Cu Alma am ajuns si la spital intr-o seara ca facuse febra 40, dar nu a fost decat o nesimtita de viroza.In rest..noi suntem bine, sanatosi si obositi(a se citi sotul si cu mine ca Alma oricum nu are astampar). Abia asteptam sarbatorile, dar mai ales mini-vacanta la Madrid, unde o sa petrecem revelionul.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Matiz bine ai venit printre noi!Imi pare rau de problemele de sanatate ale puiului tau....!Sa se faca bine repede!

Lorena ai grija de tine!Stai cumintica in pat cat mai poti ....

Ana sanatate multa lui stefan!

Daniela Madrid zici?Te invidiez!

Noi...nimic nou...il asteptam pe Mosul si serbarea de maine de la gradi...!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Sunteti niste dragutze fetelor!!si va multumesc mult pt raspunsuri!!Slava Domnului nu a mai facut febra.e mai bine.nu mai sta la pat,si-a reluat activitatea,insa tot mai acuza durere la urekiusa.maine mai facem o tura la medic!!ii e dor de gradi si ma tot intreaba daca de dimineta ne imbracam si plecam la gradi...au serbare pe 20 si abia astepta..ce sa-i faci,cu pacatoasele astea de boli.dar,cu rabdare le trecem pe toate...e si perioada asta aiurea tare ,toata lumea e racita.noi suntem toti 3 bolnavi.matei a desckis 'calea' a urmat sotul meu apoi eu.

ca noua ocupatie si-a gasit tema ce sa-i aduca aduca mos craciun.la inceput a fost spiderman mare,a urmat shrek tot mare acum s-a orientat catre o pista de masini...sa mai vedem cemai gaseste...partea mai proasta e ca daca il pun sa-si aleaga una din astea 3 variante ...le alege pe toate!!

si la voi e cam tot asa?
va pup! aveti grija de voi si de bubulici!

Iza & Matei 21-09-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Iza bine ati venit
Si noi o tinem langa cu racelile... pt. ca Elena merge l gradi si aduce acasa, le da mai departe baietilor... si tot asa... se creeaza un cerc.
Cel mai bolnavicios este Andrei, care a tinut-o din rosu in gat in otita, apoi conjunctivita... Asta este... asa se fac mari...

Mada ce faceti???

Lorena tinem pumnii sa rezistati i nformatia asta macar pana la 37 de sapt. Ai grija de tine Stiu ca e greu, dar incearca sa stai cat mai mult in pat.

Despre Elena... i-au cazut aproape toate cojile. Au ramas la bubele mai mari... alea care au fcut primele coji... dar fiind mai mari, cred ca de-asta se desprin mai greu...
Am mai primit o veste "buna"... un baietel de la ea din grupa are scarlatina ... asta imi lipsea... sper sa nu se lipseasca de ea... mai ales ca a fost acasa cand baietelul ala era contagios... dar acu' sa nu fi luat alt copil din grupa si sa fie contagios.... hai ca sunt ca-n povestea cu drobul de sare
'om trai si 'om vedea...
Maine are serbarea... abia astept sa vad ce face...

Despre craciun, mos etc. am luat brad duminica... am gasit repede... si frumos si mic (cum a dat ordin Elena) si am luat si cadourile la teroristi.
Elenei o tabla cu 2 fete, pe o parte se pirnd harti, pe cealalta e magnetica si poti scrie cu maker sau lipi litere, cifre. Si un telefon de la Fisher Price, cu litere,cifre si melodii... ii ochise de mult, dar era in plan... si imi dadea tema de cercetare ce sa-i mai iau, asa ca nu l-am luat atunci chiar daca a facut un pic de scandal...
Baietilor le-am luat... catelul de la Fisher Price care vb. in lb. romana... si un bb broscoi care vb. in lb. engleza.
Evident ca se va juca Elena cu toate... dar decat sa dau explicatii de ce ea a primit si ei nu... mai bine cadouri pt. toata luuumea... cu biletele pe ele
Sunt tare curioasa daca afal ca's pt. bb-ei le lasa si nu le acapareaza ea..

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut mamici!!

Eliana, scarlatina zici???Off...asta imi aduce aminte de prietena mea la care baietelul ia facut varicela dupa care a facut tot asa de la gradi scarlatina si oreon offf ei au sistemul imunitar foarte scazut dupa varicela asta, eu am avut noroc cu al meu ca a facut varicela in ultima zi de camin, dupa care a intrat in vacanta din iulie pana in septembrie, a avut destul timp de convalescenta acasa.

De cateva zile, verisorul lui Stefan care are 5 ani il suna pe al meu pe telefonul fix. Intr-o seara raspund la telefon si aud: "sunt Victor, vreau sa vorbesc cu Stefan" Il chem pe Stefan, asta ia receptorul, se aseaza pe scaun si incepe a povesti foarte afectat si important vreo 15 minute dupa care inchide si pleaca inapoi la joaca. De atunci mai toata seara Victor il suna si te miri ce povesti au... noroc ca este astral-astral si este gratuit. Stau si ma uit la el, este o jumatate de om care are si el atata treaba toata ziua

Va doresc o zi buna si multa sanatate!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am intrat repede sa ma laud... baietii au luat si ei varicela... si, se pare ca am luat si eu... am doar cateva bube, una singura seamana cu ale Elenei, dar e doar inceputul... si am febra, si ma dor toate cele, zici ca's batuta
O sa sun dr. sa vedem ce zice...

Iar Elena si-a rupt coaja de la o buba de pe fata... ce mai amre, evident... si printre putinele ramase... asta este... sa nu mai aiba dubii cand o fi gravida daca a avut sau nu...

Azi este serebarea... si n-o sa merg ... se duce cu ma'sa mare si cu tac'su...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eliana, sanatate multa si tie si la flacai! Sper sa fiti relativ OK de Craciun, sa puteti petrece cu bine. Nu stiu daca te consoleaza sau nu, dar nici eu nu am putut participa ieri la "ziua parintilor" (nu neaparat serbare, desi copilasii au pregatit un programel, mai degraba activitati cu copilasi si parinti) si asta pt ca tocmai ieri s-a trezit seful sa ma declare indispensabila la anumite activitati de sfarsit de an. Mda, azi am primit cica o sampanie cadou, dar inca imi vine sa-l strang de gat pe sef. A reusit sa ajunga sotul mai devreme, dar Alma tot mie mi-a reprosat ca "alte mamici ii tineau pe copii in brate".

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare mai rarut si de la noi...
Elyanne sa aveti o forma usoara de varicela care sa treaca repedeeeee de tot! Pup pt fiecare!
Danyce of... nu mai comentez...
Matiz bun venit! Si noi suntem la fel cu cadoul de Craciun, a tot vrut-o pe Alba ca Zapada mare pana s-a razgandit si a vrut o caleasca mare cu print si printesa, acum cand i-am luat deja caleasca o vrea iar pe A-ca-Z si mai vrea si Bestia din Frumoasa si Bestia, pe care nu o gasesc ....
Ana, fix asa radeam de muream de gogoasa care vorbea cu varu-sau de 3 ani jumate la telefon, ii povestea foarte afectata si serioasa ca ea are rochite nu stiu ce culori si il chestiona de care mingi are samd. iar la sf cica "ei, discutam si eu putin".... Tu ce faci, cum mai e burticuta?
Lorema sa stai cuminte si tu si bebe si sa vina toate la vremea lor

Eu n-am mai intrat pe aici ca am cam avut emotii, imi gasisera hepatita B in sange si a trebuit sa stau intr=-un stres nebun sa-mi fac analize amanuntite ca sa vada altii ca de fapt nu am absolut nimic si ala era un tester calitativ eronat. Deja gasisem imunoglobina in Romania pt injectat bebe mic si ma vedeam canceroasa Acum m-am mai calmat, o sa fac eco morfo in ian, sper ca va fi ok.

Va tin pumnii la serbari, noi am avut-o vineri dupa care nu stiam cum sa-i mai raspund gogoasei ca ma tot intreba cine era mos craciun, eu ziceam ca insusi mosul, ea nu ca cine era imbracat in mos craciun . Noroc ca a uitat si de atunci nici nu mai maraie dimineata cand o duc...

Va pupacesc pe toti si va doresc zile minunate in ajun de Craciun, ami ales spor la treaba si copii sanatosi! fara scarlatine si otite va rog! Ca noi ne tot jucam cu o conjuctivita... aveti grija de voi!

Mergi la inceput