Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

ANDROIX, casa de piatra, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult ca sunteti o familie tare frumoasa.

Gabitza, titirez am luat de la boribon, garga a mea nu se omoara dupa el, mai incantata sunt eu.
Tdi, imi pare rau pentru patania ta, acum sper ca te-ai lamurit cam ce se intampla pe aici. Macar la noi in "camaruta" e liniste.:)
Fran, iti tinem pumnii pentru tatal tau, sanatate multa.

Ce puzzle-uri faine sa gasesc, Teodora nu se omoara dupa ele, are din lemn si din plastic dar nu le "foloseste" prea des. Avem si din cele clasice dar daca nu sta cineva cu ea la bibilit se lasa pagubasa repede. In schimb i s-a pus iar pata pe literele si cifrele alea de materialul ala expandat, le insira pe jos, prin pat si sta minute in sir cu ele. Are si ea piticii ei:))
I-am facut in office o foaie cu forme geometrice olocrate si i-am printat-o, super incantata de idee. I-am bagat si niste nori, sageti, soare, luna, stele.
Mai confunda ea gri cu bleu dar in prinicpiu stie toate culorile f bine.
La capitolul lucurui noi, a mai invatat o poezie, acum stie patru dar se prosteste cand le spune, isi pitigaiza glasul:))
Sa va zic si voua:
Cine spune ca sunt mica?
Am doi ani si sunt voinica.
De vad pe jos o furnica,
Sar in sus dar nu mi-e frica

Pe asta o stie de la mama, nu stiu ce as putea sa o mai invat pentru ca nu am gasit ceva simplu ca sa fie usor de invatat.....si pentru mine

Sa va zic ce i-am zis astazi unui client.......sunt dusa rau.
M-a intrebat daca poate sa vina sotia in locul lui sa ia ceva si m-a intrebat ce ar trebui sa aiba la ea sau sa faca. A zis ca are buletinul si eu i-am zis sa ne cante "trei iezi cucuieti"

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Androix casa de piatra si poate se lasa pe seara cu o sarbatoreala.Nu se stie niciodata.

Clara este tare cu trei iezi.

Am citit subiectul de la generale a lui Tzuni cu numele de familie si sa mor de ras nu alta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

Fran ma rog pentru voi, pentru tatal tau sa decurga bine operatia, sa se refaca, imi imaginez ca treceti prin clipe de cosmar, asteptam vesti bune...o intrebare am: sanatatea (ma rog, institutiile abilitate) din ro nu v-a compensat nimic din suma pentru operatie?
Androix CASA DE PIATRA! Mie chiar imi prinde bine ceva dulce ca lesin de foame. Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va apreciati unul pe altul! Felicitari pentru dintisor, uau ce repede a rasarit! Felicitari si Filipului ca s-a facut baiat mare, uau, fara pemparsoi noaptea, asta da, e o realizare.
Teddy ma bucur ca ai ramas alaturi de noi ! Mersi pentru pontul cu crema veterinara, mi-am notat dar sper sa nu fie nevoie sa apelez la ea.
OlgutaM sanatate Mayei, si Bianca a facut intr-o zi febra si n-am dus-o la cresa, fara nici un alt simptom, desi mucii ii curg zilnic.
Marilena am scotocit toate adresele pe care le am si nici urma de mailul de la tine, unde mi l-ai trimis?
Laura ti-ai facut papanicolaul?
Mercedes felicitari pentru progresele lingvistice, eu nu mi-as face probleme cu vorbitul, din cate vad progresele exista, chiar daca e un ritm mai lent si sunt convinsa ca in capsorul ei e tot ce trebuie doar ca ii trebuie timp sa le exprime. Sarumana ca ai intrebat de noi !
Dana multumesc de aprecieri la adresa pozelor!
Desi am citit tot si am avut o groaza de raspunsuri in cap pentru multe dintre voi uite ca ma trezesc stand in fata tastaturii si nu mai stiu ce sa scriu, nu-mi mai amintesc, de fapt sunt atat de obosita si nu gasesc putere sa-mi revin.
Nu mai promit ca scriu ca vad ca nu-mi pot onora promisiunea dar tare imi doresc sa pot tine ritmul cu voi nu la citit ca asta o fac zilnic si la birou ci sa fiu mai activa la scris.

Edit: Clara nu pot sa cred , ce reactie o fi avut bietul om? Bravo gargaritei pentru poezioara, Bianca desi vorbeste foarte multe nu stie nici o poezioara cap coada, desi balmajeste ceva la "bate vantul frunzele" si "catelusul cu parul chet"
Gabitza m-am trezit ieri razand in birou cu voce tare si m-au pus sa le spun de ce rad, tare de tot...fetita cu pitonul
Anca am vazut pozele cu Patrick ratoiul, doamne cat e de dragalas in costumul lui Donald...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Meeey, ce e la mine acasa, m-au asaltat pe toate partile

Atarnati de geamuri si pe la balcon sunt unii care fac termoizolatie exterioara cu placi de polistiren.
In casa e nea Nicu de la parter, meseriasu' scarii, care schimba coloana de termoficare. Acum e la bucatarie, dar in curand o sa ma salte pe sus sa mute biroul din loc sa taiem si caloriferul din sufragerie, care e in spatele biroului.
Taci ca a inceput cu flexul...nu mai aud nici ce gandesc...
Pe Andrei l-a dus Dora la ea acasa sa doarma ca s-a isterizat toata dimineata din cauza galagiei si balamucului, saracutul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza chiar de ai balamucul de pe lume sa stii ca merita cu varf si indesat termoizolatia, noi am redus la jumatate consumul de gaz pe timp de iarna...n-am retinut, o faceti la exterior, nu?

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabi- multumesc tare mult da sunt frumoase si culmea ca firma din link e de la mine din oras dupa nr de tel din contact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eu nu stiu ce sa mai fac cu fii-mea. daca doarme la pranz, sare in pat pana la 12 noaptea, daca nu doarme, ne termina pana seara. are doua iesiri in parc pe zi si tot nu oboseste. azi am culcat-o la amiaz pt ca nu mai rezistam eu, dar la noapte ne canta pe la urechi.. o sapt n-a dormit deloc. ieri la 20;00 eram inca in parc si se catara pe topogane fara sa dea vreun semn de oboseala. am luat-o pe sus, ca de obicei, in timp ce ea striga:"nuuu! mai stam un pic. ma mai dau o data! nu plecam acasa!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza frumos la tine acasa.Nu imi doresc asa ceva.

Adina la noi e la fel,daca doarme dupa amiaza nu o culcam pana la 12 noaptea.Iar daca o tin treaza in jur de 8 e in pat cel tarziu 8 si jumatate dar si eu odata cu ea trebuie sa ma intind ca nici cu buletinu in mana nu stiu cum ma cheama.SI avem si noi o iesire pe zi si merge numai pe jos da sa o vezi obosita nu.Ea sare si canta si face numai tampenii si eu sunt franta pe langa ea.

Elisor ti-am mai trimis odata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Fetele interesate de noul meu nr de mobil il gasesc pe contul comun si la adrese dar si ca mail.

De o saptamana nu mai purtam scutec ziua, si mi-e atat de draga in chilotei ca-i mananca intr-una buculitele.
La cresa ii merge foarte bine, dar dimineata ramane in continuare o grea incercare pentru mine. Plange de cum se trezeste si pana intra in clasa, acolo se aseaza pe scaunel si tace ca prin farmec. Imi povesteste una alta de la cresa, doamnele sunt foarte incantate de ea ca e cuminte si cooperanta, vorbareata, volubila, mananca singura, doarme fara probleme, dar pentru asta dimineata tot imi canta melodia preferata cu "mami, cresa nu!!!".
Stiu ca-i merge bine si am incredere in doamne ca le cunosc de pe vremea cand il duceam pe Andreas, iar una din educatoare e mama unui coleg de liceu, deci sunt linistita in privinta asta.
E mai maraita si acasa dar ne-a spus singura de ce: se tot chinuie un coltisor de maseluta sa-i iasa.
Ma tot gandesc s-o duc la tuns ca de luni mami pleaca si cine ii mai face coditele impletite dimineata...trebuie sa v-o arat cu codite impletite ca tare dulce e. Mno, ce ma mai laud si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- so vedem cu codite, e o dsoara in toata regula ce mai

androix- iti doresc sa ai cat mai multi ani de casnicie pana la adanci batraneti

bia - a scapat din vara de scutecele de peste zi dar de cel de noapte inca nu. Bea foarta multa apa.

elisor-unde mergi de luni??

Mergi la inceput