Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Ah, TDI, si eu care intru cu mozilla si nu vad nici un glow... ![]()
Gabi, eu i-am luat in primavara lui Andrei de la BabyExpo un puzzle din acesta cu piese de lemn, tot format A4. O sa ma uit acasa cine e producatorul sau importatorul. Sa nu-ti imaginezi ca sunt bucati mai solide de lemn. Grosimea lor e doar putin mai mare decat la puzzel-urile de carton. Sunt dintr-un fel de placaj subtirel.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
crisdun- dar bronhovaxonul e vaccin? eu stiam ca sunt sub forma de prafuri si capsule( ori pastile). Stiu ca acum sigur cel putin 4 ani era o emisiune la unguri cum ca bronho... ar tb. interzis, ok atunci eu am aruncat toate dozele desi cristi luase deja pentru o luna. Acum pot spune ca se gasesc in continuare si la ei.
ChrisDun spune:
Mercedes, uite ce am gasit pe farmaline.ro:
BRONCHO-VAXOM®, adulti/copii , capsule
vaccinuri
Actiune terapeutica: Imunobioterapia polivalenta a sistemului respirator.
Compozitie: Broncho-Vaxom adulti contine 7 mg dintr-un lizat bacterian liofilizat din Haemophilus influenzae, Diplococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae si ozanae, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes si viridans, Neisseria catarrhalis. Broncho-Vaxom copii contine 3,5 mg din acelasi lizat liofilizat.
Proprietati: Broncho-Vaxom stimuleaza mecanismele de aparare naturala a organismului si mareste rezistenta fata de infectiile cailor respiratorii. Aceste efecte au fost demonstrate prin teste de protectie activa de stimulare a macrofagelor si prin cresterea numarului limfocitelor T circulante si al imunoglobulinelor secretate de mucoasele cailor respiratorii.
Indicatii: Terapie adjuvanta in toate starile infectioase ale sistemului respirator si din sfera ORL. Prevenirea recidivelor si a cronicizarii lor. Broncho-Vaxom este in special recomandat ca adjuvant in cazurile: bronsite acute si cronice; angina, amigdalite, faringite si laringite; rinite, sinuzite si otite; infectii rezistente la antibioterapia curenta; complicatiile bacteriene ale infectiilor virale ale sistemului respirator mai cu seama la copii si persoanele in varsta.
Toleranta: Toleranta este excelenta; nu au fost semnalat contraindicatii si nici reactii alergice.
Posologie: Pentru tratamentul starilor acute: 1 capsula zilnic luata pe nemancate (cel putin 10 zile) pana la aparitia simptomelor. In cazurile care necesita un tratament cu antibiotice, asocierea cu Broncho-Vaxom se recomanda chiar de la inceputul tratamentului. Pentru tratamentul de consolidare: 1 capsula pe zi timp de 10 zile consecutive lunar timp de trei luni. Atentie: Pentru copii indicatiile si posologia sunt identice ca mai sus, capsulele continand jumatate din doza adultului, respectiv 3,5 mg substanta activa. Pentru a usura administrarea medicamentului la copiii mici, continutul capsulelor poate fi introdus in lichide ca sucuri de fructe, lapte, ceai etc.
Forma de prezentare: Cutii cu 30 capsule.
Mercedes spune:
chrisdun- am priceput de fapt capsulele sun vaccinuri dar exista si sub forma de praf ( probabil in ro inca nu o fi aparut) care se dizolva in lichide.
Probabil lui cristi nu si au facut efectul deoarece a luat doar o luna.
Eu ii iau lui acum chiar nu stiu daca pot da si biei baraka si minimartieni pentru imunizare.
gusta spune:
Neatza.
Fran azi ma gandesc la voi sa fie totul bine si sa ne aduci numai vesti bune
Tdi esti tare.Iar culoarea te prinde super.
Omustata si Mara a facut la fel febra fara alt simptom.Vezi sa nu ii mai iasa vreo maseluta,ca se poate.
Nelia si Dana ,pe noi Mara ne omoara cu tv dar nu cu orice.La fel ca si Adriana ne uitam la thomas locomotiva si la multe desene cu masini si la teletumbies si la bambi si la ce vrea ea ,la ce vrem noi e un categorig nee de ne aud si vecini.
Olga parca ai spune de Mara mea.Ne omoara de cateva zile la ora 4 vine in pat cu noi si dai tataie cantec si joaca si plus mai aduce si jucarii si perna si o plapuma si cine mai stie ce si asa ajung eu sa stau pe muchia patului si poate chiar sa ceara si lapte sa bea si uite asa eu de la ora 4 umbla ca nebuna prin casa.
Mercedes bravo pentru vorbareata.
Danieluta asteptam povestiri.
Gata ma duc ca deja ma cheama ca iepuroaica nu sta la pieptanat .
Marilena si Mara Augusta
Mercedes spune:
gabi- asa ceva ai cumparat? http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3659
pretul este de 55 lei pt un puzzle de 12 buc de lemn ori nu inteleg eu bine?
Androix spune:
Deci urati-mi voi la multi ani si alea alea ca sotul meu a uitat cu desavarsire daca nu ii aduceam eu aminte...
Azi sunt 5 ani de cand ne-am casatorit, suma rotunda care va ramane nesarbatorita 
Va ofer voua un pahar de sampanie
si o felie de tort 
Si cu valtoarea evenimentelor am si uitat sa va spun ca Filip nu mai are nici noaptea pampers. La un timp dupa ce a inceput sa ceara la olita a inceput sa ceara si inainte de culcare, desi ii puneam pampers, si de cateva ori si in timpul noptii. De cateva saptamani bune se trezea cu el uscat asa ca de 2-3 nopti de lene sa nu-i mai tot dau pampersul jos ca sa faca la olita, si apoi sa-l pun iar, l-am lasat in chiloti ca e mai usor. Ha! SI tocmai ce ma veseleam ca a inceput si fi-mea sa se trezeasca la ore mai normale ca a inceput Filip sa se trezeasca sa ceara pipi. ![]()
Acum s-a umplut iar de muci si tuseste cu spor. Bronhovaxomul asta merge si la ei? I-as da si eu, sau voi ce altceva dati pentru imunizare?
Si Georgia ma clantzane cu iepurasul ala de ma face sa tip de cateva ori cand o alaptez. Isi exerseaza muscatura, ori o durea-o gingia ca ii mai apare vreunul, ori nu stiu ce are ca deja inteapa binisor. Are o mare placere sa ma stranga in timp ce se screme sa faca kk sau doar se joaca pur si simplu, dar mie imi ies okii din cap ca la melc.
Va pup, sa aveti o zi frumoasa ca a mea e din cale afara de frumoasa...![]()
Andreea
gabitzam spune:
Androix, casa de piatra si la multi ani inainte! 

Sa fiti fericiti cu totii, parintii si piticii ![]()
gabitzam spune:
Gabi, nu, arata ca si un puzzle normal, din cel cu piese de carton.
Ii fac o poza acasa :)
Edit: gata, l-am gasit pe net, www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=8010001&brid=6" target="_blank">uite-l.