Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Vaaai, Beatrice, e mortal Pifosul cum doarme pe scaun cu plapumioara si perna ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Ca de obicei Bea ne surprinde cu bunatati iar Pifosul cu pozitii de somn.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gusta spune:
Neatza.
Ieri mi-ati lipsit ca nu v-am citit.
Bea super Pifosul si cu mancarea numai zic.
Androix si la tine Filip e tare.
La noi nu exista somn de asta pe unde apuca.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Numai Andrei trage la aghioase ziua cate 2-3 ore? Doarme de rupe. Seara se culca pe la 10, pina dimineata n-avem treaba. Se scoala la 7 fara 10, cu mine odata.
Mercedes spune:
Programul biei
dimi se scoala intre orele 6.30-8 dar de regula pana la 7.30.
pranz in cursul saptamanii doarme de pe la 13-15 iar cu noi maxim o ora si aia cu circ.
seara se culca in jur de 22.30-23 spre disperarea mea.
gabitzam spune:
O fetita se duce la un magazin de animale si întreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi? Inima vânzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine lânga fetita, si o întreaba: - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se înroseste, se leagana putin pe calcâie, îsi pune mânutele pe genunchi, se apleaca în fata si raspunde în soapta: Cled ca pe pitonul meu îl doale în cul de culoale.....
Mercedes spune:
I am luat biei de cateva zile o chestie din aia care se pune wc sa stea si copiii in siguranta. De cand i am luato si cand viziteaza wc ma trimite cu manutele de acolo si imi arata/spune ca pot pleca din acel loc ca... probabil sunt in plus pe acolo.
Asta o fi retinuto de cand era micuta venea tot timpul dupa mine si ii spuneam sa plece din acel loc sa ma lase macar acolo in pace...
Ce liniste pe aici... laura mai poti?
elisor, fetele????
gabitzam spune:
Gabi, te referi la colacul acela reductor pentru WC?
Danelutza spune:
... am aparut din meleagurile romanesti la casuta mea linistita.
Va
pe toate