Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Hei, Danelutza, vine ai revenit! 
Te asteptam cu povesti, impresii si poze ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Ciao fete dragi! ieri n-am scris ca am avut toata ziua mesteri acasa la schimbat centrala termica si n-am avut timp de nimic, am reusit sa calc un morman de rufe in timp ce a dormit pitika.
Si apropo de Aly, e mai bine cu urechile insa a luat-o iar tusea si mucii, din fericire a inceput sa manance cate ceva altfel cred ca imi dadeam demisia!
Azi dimineata a facut iar febra dar, credeti-ma ca nu mai rezist nici psihic nici fizic la asa ceva, deci i-am dat rapid un cortizon si la revedere. Vad ca oricat de mult as avea grija de ea si as proteja-o, oricum aduna tot ce prinde si sarim de la un microb la altul...apai schimb tactica, nu ma mai consum ca ajung urgent la nebuni! Am uitat sa va zic ca i-am luat vitamine si picaturi pentru pofta de mancare!
Danelutza, bine ai revenit! astept sa ne povestesti pe unde ati fost.
Nelia, imi pare rau de cumnatul tau...sa dea D-zeu sa se faca bine! eu am avut un profesor cu problema aia, s-a operat si i-a mers bine multi ani doar ca il cam lasa vocea si uneori nu putea vorbi. Ai grija de bb mic si nu te mai necaji...fiecare are crucea lui de purtat.
ma duc s-o culc pe atomik, va pup pe toate!
nelia spune:
Am intrat doar sa citesc si sa va salut. Ca de spus nu am mare lucru... astept sa treaca nebunia asta, dar inainte de toate astept weekend-ul acesta lung, ca iesim din Montreal, mergem la marea intilnire mare a Sezatorii canadiene. OlgaT, am vazut ca nu esti pe listuta, voi nu vreti sa veniti, ca se intilneste Québec-ul cu Ontario!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
O fetita se duce la un magazin de animale si întreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi? Inima vânzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine lânga fetita, si o întreaba: - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo? Fetita se înroseste, se leagana putin pe calcâie, îsi pune mânutele pe genunchi, se apleaca în fata si raspunde în soapta: Cled ca pe pitonul meu îl doale în cul de culoale.....
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ioi, ce haios a bancul !! LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
monu spune:
Stiti la ce ne uitam de dim pana seara de o sapt?
Barbie cele 12 printese dansatoare. Incep deja sa invat replicile.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by monu
Stiti la ce ne uitam de dim pana seara de o sapt?Barbie cele 12 printese dansatoare. Incep deja sa invat replicile.
Monu, mami de printeseAlexia Ioana si
Iulia Antonia
Ah ce bine inteleg chestia asta....noi ne-am uitat 4 luni la Little Einsteins, acelasi dvd de 3 episoade, 4 luni la Thomas, acelasi dvd, 2 luni la Alvin and the Chipmunks, acelasi dvd si acum am pus piciorul in prag sa ne uitam la programul Playhouse Disney sa mai am diversitate ca dau in damblageala.Partea buna e ca stie aproape toate replicile.....si eu la fel LOL
Chestia e ca avem multe dvd-uri dar lui i se pune pata pe cate unul si atunci numai ala il vedem luni de zile
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
nelia spune:
Tudora nu se uita la desene! S-a uitat un timp la Baby Einstein si urla la Little Einstein numai cind vedea prima secventa (nici acum nu am inteles de ce), mai cere citeodata niau (Pisicile aristocrate) sau telu mic-mic (101 dalamatieni) - si aici face ca Ema Adinei cu minutele, se mai uita cu Agata la desenele ei (Agata s-a intors la povestile clasice, nu-i mai plac alte desene gen Shrek, Raspunzel etc.), dar la toate nu se uita niciodata mai mult de primele 10 minute, spune gata si pleaca sa se joace. Marea ei pasiune ramin cartile, mai ales cele mari si cele cu animale, in care se uita cit se uita, dar mai mult le cara prin casa. Are o placere deosebita sa le care prin casa de colo-colo si nu numai carti, si maimutoi, si jucarii... Nu se uita nici la televizor. Dar Agata a fost asa, intre 3 si 5 ani, se uita la cite un desen si cite o luna!!! Si chiar daca ii aduceam ceva nou, tot nu o atragea, daca desenul lunii era Jungle Book, apoi ala era si gata. Acum face asa cu hainele si cu incaltamintea: ea, care se schimba de 7 ori pe zi, i se pune pata pe cite o combinatie de haine si cu aia vrea sa se imbrace 7 zile din 7, 24 de ore din 24... S-a imbracat si cu ele murdare... Un timp a facut asa si cu mincarea, dar acum i-a trecut. Nu inteleg de unde le vine aceasta fixatie a lor pe ceva anume, la virste atit de mici.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
gtexro spune:
I-am vazut si eu pe "calculatoristi"...ce simpatici sunt! Noi nu am avut experiente de-astea...
Nelia, parca ai descris-o pe Diana mea. Mai mult de 10 minute nu sta in fata televizorului decat daca ii povestesc eu ce se intampla acolo si ii atrag atentia. La calculator nu o las eu deocamdata desi acolo cred ca ar sta mai mult sa se joace cu sagetica pe monitor. Si ei ii plac cartile, le plimba prin casa si le rasfoieste si de cele mai multe ori vine la unul din noi sa coloram sau sa "citim" (am pus intre ghilimele pentru ca o intereseaza mai mult sa ii arat poze si sa-i spun ceva despre ele decat sa-i citesc). Cu cat sunt mai mari si mai colorate, cu atat mai bine. Acum i-am gasit carti cu abtibilduri, alea o tin ocupata cel mai mult.
Ah, imi pare rau de cumnatul tau!
Gabitam, haioasa tare gluma...
Danelutza bine ai revenit!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
omustata spune:
Fetele care aveti copiii la cresa-in ce conditii ii tineti acasa daca sunt bolnavi? Maya a facut aseara 38.7, azi dimineata nu avea deloc febra, dar dupa ce a dormit la pranz a facut 38.2. Nu are nici un alt simptom si eu ii dau un vaccin trimis de soacra-mea, care se ia dupa o anumita schema si ma gandesc sa nu fie de la ala, desi soacra-mea sustine ca febra este prea mare ca sa fie de acolo. Este vioaie, mananca bine, habar nu am ce-i cu febra asta. Azi nu a fost zi de cresa, dar maine este si dimineata sigur nu va avea febra, ca ea face in general dupa pranz la majoritatea bolilor si nu stiu ce sa fac cu ea. Mi-e teama doar ca se va dezvata iar de mersul la cresa daca nu merge o perioada lunga.
Olga si Maya (28.05.2005)
monu spune:
Olga, multa sanatate Mayei. Poate ar trebui totusi sa o lasi acasa pana isi revine.
Fran, multa sanatate tatalui tau sa fie totul bine.
Daniela, bine ati revenit.
Nelia, ai grija de bb.
Feteler am o rugaminte. Am o cunostinta care e gravida in 21 de saptamani. La ultima echo facuta acum i s-a spus ca baietelul are hidronefroza si ca daca se vede din nou chestia asta (repeta sambata echo) s-ar putea sa i se recomande intreruperea sarcinii. Atat mi-au spus. Am citit ca ar fi totusi tratabila. Nu inteleg insa de ce intreruperea sarcinii. Voi ce stiti de hidronefroza fetala?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia