Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

va pun un filmulet cu Pifos sa vedeti ce copil gospodar am: Freaca scaunele cu buretele si l-am intrebat si cum il cheama si imi zice AEX si ca are 2 ani...

http://piticii2003.multiply.com/video/item/5/sunt_gospodar_ma_cheama_Aex_si_am_2_ani.AVI

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eram stresata (cu temele pentru scoala), ma simteam rau (nu stiu ce s-a intimplat ieri, ca am simtit ca o ruptura in burta si de atunci ma tot doare), nervoasa (hormonii, bata-i vina), obosita (fizic si psihic - sint pe moment depasita de cite sint de facut in cele 18 ore cit are ziua mea)... dar viata mi-a demonstrat astazi ca intotdeauna se poate si mai rau sau chiar foarte rau. Am aflat ca unul dintre cumnatii mei are cancer laringian... cuvintele sint de prisos.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

nelia- mai ai un pic si vei naste. Eu zic sa ti canalizezi gandurile astfel incat sa nu te supere nimic. Stiu ca ai multe pe cap dar... ai grija si de tine si de cel mic.

fran- sanatate ii doresc tatalui tau, tinem pumnii.

L am incris pe cristi in continuare la inot martea si joia si lunea la engleza astea toate de la 17. Zbor de la lucru la 16 in capatul celalalt al orasului sa ajunga pe ora 17 inapoi. Pot spune ca sunt obosita. Bia ma inebuneste cu calculatorul mai nou cu bambi, daca s ar putea dupa caputul ei s ar uita toata ziua la filme. II place f mult sa se joace si cu cuburile si sa deseneze a se citi fircali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo pentru iepurasul Georgia! Mami, pazeste tzitzi bine acum

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Androix felicitari pentru dinte.

Nelia chiar ca cuvintele sunt de prisos.

Tdi cum mai sunteti?

Loreen lasa ca ai sa te odihnesti tu si sa vezi atunci ce frumoasa o sa ti se para viata.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

hehehe sa vedem cum o sa-mi pazesc laptariile, ca nu ma slabeste deloc! Multumim pentru felicitari!
In sfarsit am reusit sa incarc filmuletul cu Filip dormind. Uitati si voi copil rapus

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

androix- ce frumos doarme puiul tau. Nu o data am gasito si eu pe bia in fazele astea. Vedeam ca ii este somn dar nu ceda sa mearga sa doarma in patut ci vroia in continuare filmulete.

Mergi la inceput

Andreea, ce tare-i frate cum doarme el cu capul pe masa... Belea cum adoarme. Fi-miu adoarme in timpul filmului pe scaunul de la calculator... Isi pune si perna, sa-i fie mai confortabil vorba aceea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Fran-putere si curaj! Sunt sigura ca va fi bine. Ti-am mai spus, cancerul de prostata, mai ales in faza incipienta este tratabil.

Nelia-imi pare tare rau pentru cumnatul tau. Stiu ca tatal meu a avut un coleg de servici care a trait vreo 20 de ani dupa un astfel de cancer si de murit cred ca a murit la batranete din alte cauze. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa se refaca rapid.

Androix-felicitari pentru dintisorul Georgiei. Sa stii ca pe mine nu m-a muscat niciodata Maya cand o alaptam si am alaptat-o pana la 14 luni. Ma musca acum in schimb cand se enerveaza pe mine .
L-am vazut si pe Filip dormind. Mie nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Si nu se trezetse daca il duci in pat? Ca Maya la cea mai mica miscare se trezeste.

babygirl-noi nu am avut nici o zi fara somn la pranz de cand s-a nascut. Am avut multe zile cu doar o jumatate de ora de somn, dar fara somn nu ar rezista toata ziua. Daca doarme putin este extrem de irascibila toata ziua. Emma nu-i obosita, daca nu doarme la pranz? Am citit undeva ca incepand de la varsta asta multi copii renunta la somnul de pranz.

Vad ca zic ca sunt probleme cu functionarea forumului. Sper sa nu pierd mesajul asta.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Eu am fost la plimbare cu Pifos, ne-am intors si am scos varza din cuptor, ca o inchisesem cand am plecat, asa ca va invit la o varza calita cu cremvusti.

Portia lui Pifos:
http://img103.mytextgraphics.com/photolava/2007/10/03/img1622-481beo50z.jpg

Si dupa ce a papat a adormit uitandu-se la Thomas si prietenii, exact ca al tau Andreea, numai ca Pifosul isi ia perna, plapuma, ehehehe.... jmecher. Asa incat uite ca ii facui poza:

http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/10/03/img1623-481beo553.jpg

http://img106.mytextgraphics.com/photolava/2007/10/03/img1624-481beo58l.jpg

Mergi la inceput