Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Neatza mai la amiaza .daca vreti va dau cafea si acuma ca am pentru toata lumea.
Elisor imi plac la nebunie mesajele tale si adresa cred ca o scriu aici a.adriaanse1@chello.nl .
Ioana dimineata a fost cam agitata si acuma cat se uita copilul la un desen va scriu cate ceva.
Onixone frumoasa blonda.
Tdi ma crezi ca si ma gandesc sa ma mut,dar olandezu nu vrea ca el sta de 20 si ceva de ani aici si acuma la batranete nu ii mai arde de mutat.Poate ma mut la nebuni si scapam unu de altu.
Androix frumos cadou ,lasa ca eu am primit aspirator de ziua mamei aici.Asa ca de la barbati nu ai ce sa le ceri.Astept sa te apuci tu de mesterit si poate imi fac si eu avant.
Loreen un cuvintel ceva.Sau vrei sa-l trimit pe junior la doamna.
Adina mutare placuta.
Clara nasol cu mancatu.
Monu sanatate la bolnaviori.
daniela am vazut pozele chiar ca frumoase si domnisora repede se mai marita.
Gabitza ai vrut sa incerci dimineata vreo noua pozitie ceva
.Ce a zis Costi cand te-a vazut cu picioarle in sus .Sa astepti pana diseara ca dupa se rezolva.Nasol asa cu impedicatul ca si eu patesc la fel.
iar de mine ce sa va zic ca la cate am pe cap nici bine numai stiu cum ma cheama.Socru imi mananca jumatate din viata ,un sfert juniorul si un sfert ramane olandezului,ca de Mara numai zic nimic.Plus ca am auzit discutii in familia olandezului de la celelalte 2 cumnate(sa le zicem asa) ca eu cam sunt un intrus in familie.Asta e viata.Pe 24 noiembrie avem intalnire cu toti,bineinteles ca mi s-a zis ca Mara trebuie sa ramana acasa ca copii nu isi locul la asa intalniri.Cateodata asa imi vine sa imi bag piciorul in toata politetea si sa le zic vreo 2 pe fata ca m-am cam saturat.Gata m-am descarcat la voi ma duc sa ii mai dau ceva de mancare ca e in greva .
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
Ioana hai ca ma bag eu in vorba (ca de fapt cu mine te-ai si conversat
) si dupa asta merg la culcare ca mi-ajunge de 2 notpi tot planton sunt, ma forjeaza ca pe un catar. Am pus-o la culcare dar intai m-a innebunit ca nu vrea pijamaua verde ci pe cea roz, i-am spus ca e pisata si e la spalat, ea nu ca pe aia o vrea. S-a dus domle si a scotocit prin masina de spalat si a venit cu ea, dar cand a simtit duhoarea s-a executat si a pus-o inapoi in masina. Cand ma gandesc ca asta e doar inceputul cu "nu vreau rochita asta"...No, dar sa revin. Nici nu m-am gandit ca ar fi sugerat ceva bona, stiam ca e ideea ta
. Eu asa m-am obisnuit sa le fac pe toate cu ea "printre picioare" ca nici nu-mi imaginez cum ar fi sa stea cineva cu ea, dar norocul meu e ca ma completez cu Dan, adica in momentele de maxima oboseala cand nu vreau sa vad tipenie de om in preajma mea iese cu ea afara sau cand am de facut mancare, etc. Mi s-a parut asa ciudat cand a fost mami la mine mai ca nu m-a dat cu forta afar din casa sa ma relaxez doar eu cu Dan si sa-i las copiii in grija. Asa ca am fost la Covasna, vreo 150 km dus intors sa ne mai relaxam, doar noi doi 
Mai gandeste-te, poate iti incolteste o idee mareata pe care poti s-o si aplici. Dar de ce nu faci Pilates acasa? Ti le dai jos de pe net si nu te mai trambalezi prin traficul enervant. Pe mine a ajuns sa ma exaspereze aglomeratia din trafic si blocajele desi sunt o impatimita a volanului. Te-am innebunit, nu?
Clara sarumana de vizionare, mi-ai pus pe tapet pofta de piscine si tobogane...n-am inteles, de ce nu s-a refacut piciorul tau? Si de ce crezi ca operatia n-ar rezolva ligamentele alea zabauce? Ti-e teama de operatie sau nu e sigur 100% ca se rezolva? Imi pare rau ca suferi si ma ingrozesc ca problema asta te va marca ani buni de-acum incolo.
Marilena ce zici ca faci? Ai primit pozele? Le-am executat in vreo 8 mailuri ca numai asa imi permite operatorul meu de net 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
Pai ce sa va zic? Suntem bine, ne revenim dupa o viroza urata care i-a avut ca protagonisti in special pe cei mici, Dragos nu a scapat fara antibiotic si cel mic are o forma usoara ca inca il alaptez. Nu exclusiv, ca nu s-a putut, dar inainte de fiecare masa papa si san. Dragos e topit dupa Horia, l-ar pupa intr-una. S-a atasat de bona lui care vine si ne ajuta 6 ore pe zi, ceea ce este mare lucru pentru mine. Eu incerc sa imi revin la silueta mea de alta data desi imi dau seama ca e o dorinta nerealista. Ne agitam si noi cum putem, cu totii, sa facem fata cum trebuie si copiilor, si magazinului si stul meu si serviciului si marii lui pasinui, gradinaritul.
Eu va urmaresc cu drag aproape zilnic dar mai greu stau cu scrisul deoarece trebuie sa ma asez pe scaun si sa-mi adun gandurile(grea misiune).Si acum va scriun din picioare...Recunosc ca scriu mai des la grupa lui Horia de pitici, deoarece in ce il priveste pe el sunt mai multe intrebari si probleme de dezbatut, desi aveam impresia ca sunt la curent cu toate!
A, si am uitat sa va zic ca probabil de atata stat acasa m-am tampit si am dat in patima cumparaturilor, mai exact al spart banilor, in special pt copii. CUmpar de toate din toate partile si dupa aceea ma apuca depresia ca nu mai sunt bani
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by elisor
Gabitza cum te mai simti? Poate n-ar fi rau sa te vada totusi si-un medic, si entorsa daca e tot trebuie imobilizat piciorul si pune frunza de varza cand ajungi acasa. L-am vazut pe rasfatatul Andrei la buni Didi in brate (e mama ta? ca prea seamana cu tine), e ca un pisoias lenes...
Inca ma doare piciorul, dar e suportabil, calc bine pe el. Nu s-a umflat deloc. A fostt bine ca am pus gheata de dimineata. Cred ca au fost doar intinse ligamentele. Astept sa plec acasa sa ma dau cu niste Voltaren si sa-mi fac un bandaj elastic.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Elisor - vorba ta, sa ne mai conversam un pic
daca fetele astea nu se incumeta! De ce nu fac pilates acasa? Pentru ca sunt o mare vaca si nu am vointa, de-aia. Si in plus acasa e gratis, de ce sa nu dau 60 Euro pe 8 sedinte, ha? De ce sa-mi rapesc placerea asta? Apropo, parca tu te apucasesi sa faci singura (si Androix sau am visat?), te tii de ele? Eu ma stiu ca sunt delasatoare ca daca as avea un pic de vointa as face macar bicicleta, ca de-aia am luat-o, nu ca sa o folosesc pe post de cuier de umerase.
La capitolul trafic nu ma starni ca ce e in orasul asta nu cred ca mai exista in alta parte
. Dimineata este ceva ororos, mai ales ca trec prin Piata Unirii, unde se sta si cate 20 minute pentru a trece de un semafor; iar dupa 200 m este altul
. Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa sa iau metroul si de multe ori chiar il iau, singura chestie e ca am de mers cale de 5 minute de acasa pana la el si asta ma cam enerveaza
(si ma mai mir ca m-am ingrasat). Dar ce m-a entuziasmat la aceasta sala este ca e aproape de birou si de metrou, deci as putea foarte bine sa merg pe jos, iar acasa plec cu metroul.
Cloreta - pai ce doctor sa o mai vada pe Ana ca aproape a trecut buba (mai are o cojita), au trecut aproape 2 saptmani de atunci si s-a vindecat frumos. Ai grija ce faci cu piciorul ala, poate operatia ar fi totusi indicata!
Andra - multa sanatate la copilasi!
Doamne, nimic nu am facut azi
. Dar nu ma indoiesc ca linistea asta se va razbuna! Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gusta spune:
Androix sa iti zic ca am primit cadou un fier de calcatSi primul lucru la care m-am gandit a fost la tine ca mi s-a parut frumos sa auzi ca mai are cineva suferinta ca a ta.
Elisor primit pozele.Multumesc
Marilena si Mara Augusta
onixone spune:
fetelor multumesc pt aprecieri.Dragutze ca de fiecare data!
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
nelia spune:
Ne-am intors de la Betziveala canadeza, a fost supeeeer!!! Am citit rapid paginele scrise, am vazut si citeva poze, dar deja mi-a expirat timpul de stat pe DC pentru ca trebuie sa ma intorc la lucru... sint stresata la culme, pina nu vad tema predata joi seara, nu ma pot relaxa ca sa vorbesc si despre alte lucruri. Revin vineri dimineata cu detalii despre weekend-ul nostru si intilnirea DC de la 1000 island, cu poze si filmulete si cu raspunsuri pentru voi...
Va pup si doresc sanatate la toti bolnaviorii, ca am citit ca sint citiva copilasi. Noi sintem inca bine, Agata e un pic ragusita, dar se poate sa fie si de joaca si de la vorba, ca a avut cu cine sa se intretina la greu... Nu cred ca va dura mult fericirea, chiar daca procesul meu de imunizare pare sa dea roade de nu au luat nimic pina acum. Aici vremea s-a racit brusc dupa acest weekend (dar duminica am prins o zi de toamna absolut superba!), copiii si oamenii sint din ce in ce mai raciti peste tot... Si, din experienta, stim ca de aici si pina la primul fulg de nea nu e decit o chestiune scurta de timp. Astazi erau 12 grade la un moment dat, dar pare si mai frig, pentru ca nu e soare. Gata... la invatat cu mine, ma simt ca la scoala, in generala...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
patriciaRO spune:
Gabitza, acuma citi-i si eu... Doamen fereste mai, off, ce greu ti-a fost, doamne, bine ca nu a fost mai rau... Acuma cum iti mai este? Te-a vazut vreun medic>?
Ioana, succes la Pilates. Este super fain. Eu am slabit cu el, dar trebuie sa te tii. Si daca poti mergi si la Alerobic. Ajuta!
Cele care nu ati vazut filmuletul meu cu Aerobic ca-mi zicea cineva ca nu mai mergea linkul unde l-am pus prima oara, acuma este aici:
http://www.badongo.com/vid/496256
si merge bine.
Nelia, stai linistita cu lucrarea, ia-le usor ca se rezolva toate...
Gusta, ai mai, zi-i si tu socrelei ceva de doamne ajuta si fii tare pe pozitii. Si faza cu Mara sa stea acasa nu mi se pare o idee buna, spui clar si raspicat ca o iei cu tine ca nu poti sta fara ea si cu asta basta...
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Inca ma doare, mi-am pus un bandaj strins, m-am dat cu Voltaren. Nu e umflat, dar cred ca o sa ma mai doara cateva zile. Insa sunt bucuroasa ca n-a fost mai rau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla