Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
monu spune:
Gabitza, sincer imi pare rau de accident. ai grija de tine.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
onixone spune:
fetelor e daca dispar pt cateva saptamani e din ccauza ca imi schimb providerul la net si si pana fac astia transferul intre ei(desi ei spun ca nu te lasa fara net) dureaza vreo 10 zile.Stiu ca nu sunt asa activa ca voi, dar am simtit nevoia sa spun ...in caz ca dispar.Eu nu ma simt activa ca nu scriu dar de citit va citesc zilnic.
nelia: succes la invatzat.
gabitzam:imi pare rau sa aud ca te-ai accidentat.
beatrice mi-au placut pozele din centru.Ma bucur ca Alex a scapt de ghips.Eu sunt terorizata cu manutele de la Alex al meu.Acum descarc si eu aerobica.
Pe mine de la Pilates (faceam pt abdomen) ma durea foarte rau spatele.Poate si pt ca nu faceam cum trebuie...dar nici nu puteam mai bine de atat.
Apropo de fier de calcat, masina de spalat, si alte utilitati prin casa pot sa spun cu mandrie ca al meu barbat m-a invatzat ca nu se dau cadou la aniversari.Asta stie de la mama lui care cred era satula de print fier de calcat, masina de spalat etc...si cred ca l-a batut la cap de mic sa nu faca asa ceva cu nevasta lui.(SA NU MA INJURATI)
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
omustata spune:
Gabitza-vai de tine. Cred ca nu-i rupt, ca altfel se umfla. Ai grija de tine.
Eli-saracuta Bianca! Stiu ce cumplit este pentru un adult. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi pentru ea.
Am vazut pozele si sunt pur si simplu indragostita de Bianca. Este atat de frumoasa! Tu ai slabit enorm si-ti sta foarte bine. Mama ta pare o femeie foarte fina, iar sotul ei arata foarte prezentabil. Te intelegi bine cu el?
onixone-si sotul meu are aceeasi idee. Ca nu se dau cadouri pentru casa nici la aniversari si nici la zile de nastere. Nu stiu daca l-a invatat cineva, dar ma bucur ca are principiul asta.
monu-imi pare rau ca a luat si Antonia raceala. Sper sa le treaca cat mai repede.
nelia-ma bucur ca v-ati simtit bine acolo si spor la invatat.
beatrice-si eu am vazut pozele din centru. Nici nu mai stiu daca ti-am zis.
Simt ca mai aveam ceva de zis cuiva, dar nu-mi aduc deloc aminte ce si cui. Scuze!
Olga si Maya (28.05.2005)
gusta spune:
Neatza.
Dupa o noapte alba in care am avut grija de socru ca a facut cred o mini pareza am revenit acasa dimineata sa imi fac dus sa bag 2 cafele direct in sange si sa ma intorc inapoi cand se trezete Mara.
Beatrice eu soacra nu am am numai socru care dupa cum vezi nu cred ca mai apuca intalnirea de pe 24 daca continua asa.
Ce parere aveti imi ridica astea statuie aici in olanda daca mai am vreo cateva nopti asa?
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Of, Gusta, dar stiu ca faci colectie de belele!
Piciorul meu e ceva mai bine, desi inca ma doare. Azi am venit cu adidasi ca sa ma tin mai bine pe picioare.
Aseara Andrei m-a luat de nou-noutza, ce stie el. M-a frecat in nota obisnuita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Filip a varsat apa pe tastatura asa ca a inceput sa scoata niste caractere pe unde nu ar trebui.La shift imi baga si un 4 inainte
4Gusta imi pare rau ca n-ai dormit. 4Dar cu fierul de calcat esti super tare4!
4Onixone, adevarul este ca eu am deschis cutia pandorei cand i-am promis masina de tocat mult visata cu ocazia zilei noastre aniversare. 4Asa ca in principiu nu as avea motiv de suparare pentru un fier de calcat. 4Problema mea e mai pragmatica de atat1: eu vroiam pur si simplu 4ALT fier de calcat, unul mic, finut, un tefal care costa doar 1 milion, nicidecum acest philips care este 2.5 milioane, super greu si nu face altceva decat fac toate fiarele de calcat1: abur, stropeste cu apa, are anticalcar si talpa nu stiu de care.
4De fapt nu asta m-a suparat ci faptul ca m-a parasit o zi intreaga singura acasa cu copiii, ca in ziua in care speram sa facem ceva care sa marcheze cei 5 ani, eu am facut ce fac de 2 ani jumate incoace, am dadacit copii, si sincer cu tot ajutorul pe care mi-l da obligat fortat, mi s-a cam luat de pampersi, muci, lovituri, miorlaieli si alte cele 
4Ei, dar azi merg la scoala si dau din coada ca un catel. 4Si-a luat filmare dupamasa si de la 13 ma pot duce la singurul curs programat azi. 4Sunt in extaz4!!!
4Gabitza, sa te faci bine repede4! 4Am auzit si eu la tv despre programul ala de la primarie cu izolarea. 4Ma bate gandul sa-mi fac singura dar nu stiu daca imi mai dau certificatul ala fara de care n-o sa mai putem vinde casele din 2010 in colo.
4Gata fug sa ma pregatesc ca am dormit ca vaca pana la 10 jumate si ma doare capul de mor acum, si mai am putin si tre sa ies pe usa 
Andreea
gusta spune:
Revenit acasa sa mananc.
Situatia nu e roz,asteptam inca un medic sa vedem ce ne zice.Chiar imi e mila de el ,si sincer nu mi-as dori sa ajung asa.Sunt un pic zapacita ca olandezu e super panicat si stie ca eu nu prea mai pot.Am carat copilul in brate de acolo pana acasa si trebuie sa ma intorc inapoi dar incerc poate o vrea cu carutu ca in brate cred ca mor.
Gabitza toate se aduna la mine si nu stiu cu ce gresesc de sa am atatea.
Androix azi aveam in plan sa exersez fieru da am calcat la socru cat pentru tot orasu si numai zic de curatenie.
Va pup si poate mai intru azi.
Marilena si Mara Augusta