Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Mercedes spune:
sanatate bolnaviorilor!
laura- cand ai vreme mai scrie ceva, esti ok?sper ca ai scapat cu bine...
gabitzam spune:
Sunt cu piciorul in mana, ca sa zic asa, vorba Cloretei.
Dimineata am facut un super salt mortal si am aterizat cu zgaibaracele in sus ca un gandac, in fata blocului unde sunt un fel de scari. A plouat si erau ude si eu cu niste pantofi alunecosi rau. In prima secunda dupa ce m-a adunat Costi de pe jos mi-am zis in sinea mea "am b...-o, sa ma vezi cu piciorul rupt acum". In primele momente nu puteam calca pe el, dupa care usor-usor am inceput sa-mi revin si am putut calca, am facut cativa pasi, chiar daca aveam si dureri. Am ezitat daca sa ma intorc acasa sau sa merg eroic la servici. Pina la urma, ca Ana lu' Manole, am zis ca merg la servici. Pare ca e ok, m-am dus aici la cabinet, m-a pipait o duduie si a zis ca pare a fi bine, daca era fractura faceam pe mine deja de durere, nu s-a umflat. Cred doar ca e de la cum am cazut si am prins piciorul sub mine, si nu sunt vreo subtirica, stiti bine.
Il urmaresc cu atentie, inca ma doare putin, am pus o punga de gheata si stau cu el urcat pe un scaun. Let's see!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Gabitza ce-ai facut? Am citit de 2 ori postarea ta sa vad daca am inteles bine...m-ai speriat, bine ca ai scapat de fractura, dar asta nu inseamna ca si durerile vor disparea. O sa ai o vanataie de toata frumusetea
, refacere rapida! 
Andra am vazut pozele cu Horia, e atat de mic, pufos, perfect, am stat minute in sir sa-l privesc cum doarme pe paturica, te inteleg perfect ca nu-ti vine sa te dezlipesti de el si savurezi fiecare clipa...iar tu arati bestial de bine intr-un timp atat de scurt de la nastere...si suvitata!!!
Dana am reusit sa vad dupa un cincinal poze cu voi, am convingerea ca seamana cu tine Diana...am remarcat ca in mai toate pozele e vesela si bine dispusa. E inaltuta, subtirica si are un zambet fermecator.
OanaC multumesc de mesaj
! Cum se mai simte Eva? Tot asa rau? Nici Bianca nu are nici o imbunatatire, inca, a facut toata noaptea febra si mi-a cerut apa, apa in continuu, acum a adormit si i-a scazut febra. Sanatate multa!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ioanailincam spune:
Buna ziulica! Dupa cum vedeti, iar frec menta (oare cat va dura?) asa ca am zis sa profit sa mai intru si eu pe aici!
Elisor/OlgaM - m-am gandit si eu de antitetanos/antirabic, dar nu am luat masuri pentru ca totusi poneiul e vaccinat si ingrijit. Am preferat sa o urmaresc atent si cred ca daca era sa aiba ceva s-ar fi vazut pana acum.
Gabitza - iaca n-am stiut ca vaccinurile facute deja au si antitetanos, din cate stiu efectul lor tine vreun an. SPer sa se refaca repede piciorul. Si eu sunt pe niste tocuri inalte azi si deja am calcat stramb de vreo 2 ori, bine, eu sunt impiedicata si cand sunt incaltata cu adidasi
.
Loreen - chiar asa, pe unde esti?
Gusta - nimic, nu ne dai nici macar o cafeluta azi?
OlgaM - ceva febra?
Elisor - frumoasa e Olanda, dar si protagonistele! Multa santate Albastritei si sotului tau! Mititica, ce se mai chinuie cu boala!
Onixone - iti sta bine cu noua tunsoare/culoare! SI ce grasunel e Alex, pastreaza inca alura de bebelus, Ana s-a cam desirat si nu mai are pernutele specifice.
Gata, va las ca sa ma fac ca muncesc si eu putin (sau sa mai rezolv din balariile organizatorice, ca ieri am avut un spor nebun la asa ceva). O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andutzy spune:
Uite cum ma face pe mine eli sa scriu cateva cuvinte! Multumesc din inima, bineinteles, ca orice cioara, vibrez cand mi se spune de puiul meu ca e frumos! esti o dragutza, ca de obicei! LA MULTI ANI, ca stiu ca a fost ziua ta, sa fii fericita si sa ai o viata plina de impliniri!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
ioanailincam spune:
Andra - mai, cum imi faci mie pofta de un alt bebe. Ma uitai si eu acum la poze si bebe Horia este atat de pufos si dragalas ca l-as manca tot! Am vazut si poze de la Monu si mai rau m-ati starnit. Iar asta vine peste urmatoarele: (i) duminica am vazut la Auchan o mamica care alapta nestingherita pe o banca; cand i-a mufat tzitzi in gurita la bb parca am simtit eu senzatia aia de vid si de furnici pe care o ai cand hranesti bebelusul si (ii) am o fosta colega de facultate care naste in curand al doilea bb si (iii) am o fosta colega de facultate care tocmai a ramas insarcinata cu al doilea bebe (fetele astea fiind in acelasi timp cele care au dat tonul la bebelusi din generatia mea, deci au copilasi mai mari cu 6-8 luni fata de Ana). Cand vad cat imi este de greu cu Ana (iar ne tampeste cu somnul seara si vad ca se trezeste in continuare noaptea, tipand dupa lapte
) imi spun ca sunt de-a dreptul cretina ca mai vreau unul. Pe zi ce trece imi dau seama ca vom trece la treaba numai dupa ce ne asiguram ca avem unde sa o maritam cateva luni bune pe Ana (dupa ce nasc), chiar daca asta va insemna sa stea la 300 km de noi.
Si mi-a mai venit o idee geniala: as mai vrea sa angajez o bona pentru partea a doua a zilei; as incerca sa ii mai reduc din program bonei actuale ca am senzatia ca ii este destul de greu si sa iau o alta bona de la 5 la 10, de exemplu ca sa nu mai alerg mereu cu limba scoasa de la birou sa dau drumul la bona, sa pot merge la cumparaturi in timpul saptamanii fara sa cumpere si Anajumate de magazin s.a.m.d. Acum bineinteles problema este unde as gasi pe cineva sa accepte acest program destul de aiuristic si competent pe deasupra. Daca cunoasteti pe cineva, nu ezitati!
Daniela - chiar ca pare ca ati petrecut bine in Romania, nu o mai vazusem de mult pe Isa, insa pare neschimbata si ghidusa, ca de obicei.
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
elisor spune:
OanaC am reusit sa vad in sfarsit pozele de la Niagara. Sunt mirifice imaginile, Eva e goala taica-su, creata si cu ochi albastri, dar sprancenele sunt ale tale, o prinde foarte bine combinatia roz-bleu (blugi). Sa nu-mi spui ca ati lins toti 3 la acadeaua aia cat roata carului ![]()
Gabitza cum te mai simti? Poate n-ar fi rau sa te vada totusi si-un medic, si entorsa daca e tot trebuie imobilizat piciorul si pune frunza de varza cand ajungi acasa. L-am vazut pe rasfatatul Andrei la buni Didi in brate (e mama ta? ca prea seamana cu tine), e ca un pisoias lenes...
Andra mersi de urari
, pai daca tot ai intrat mai spune-ne cum e cu 2 pui mici, ti-ai mai revenit, esti mai odihnita?
Ioana esti teribila...cum mai sa nu se descurce bona cu Ana si sa te gandesti la inca una?! I-a vezi ca daca-i maresti salariul o sa stea fara probleme "peste program". Nu spun ca e usor, nici pe departe, dar nici s-ajungi s-o compatimesti ca doar nu sapa santuri cu Ana in carca si nici nu-si strofoaca creierii sa gaseasca formula tineretii vesnice. Tu poti sa stai nspe ore la servici ea de ce n-ar sta, mai ales ca Ana e si-o dulce.
Mersi de complimente si ca ti-ai facut timp sa le vezi (pozele).
Eu am vizionat poze ieri si azi, ca daca tot nu ma lasa maimuta sa fac nimic stau cu ea in brate si "comentam" pozele, am mai recuperat ca prea am pierdut multe de cand am inceput serviciul...
A vorbit cineva cu Fran, stie careva cum e cu tatal ei?
Zis si eu ca Ioana ca-i suspecta linistea asta...
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cloreta spune:
Hello,
Am facut o pauza nesimtita de la treaba, ma enerveaza faptul ca nu pot pleca la masa
.
Elisor, Monu, sanatate multa puilor, vine iarna si ne umplem de sanatate, vad ca si a mea e infundata la nasuc iar.
Ioana, imi pare tare rau de Ana, sper ca e bine rana, toutis a vazut-o un medic?
Vreau sa ma uit le poze, am bagat ochii la Elisor, ma indrept spre Danelutza si sa vad ce mai pot de la birou. Observ ca de acasa nu mai pot intra din lipsa acuta de timp, ajung destul de tarziu si ma ocup exclusiv de Teodora care, by the way, nu mananca in continuare si nu stiu ce sa ii fac.
Gabitza, slava cerului ca nu ai nimic! Multumesc ca te interesezi de ologelul meu, nu fac bine dar nici nu va mai incarc cu asta. Una peste alta, am ligamente incrucisate rupte, am facut RMN, era vorba de operatie dar nu fac si voi avea, dupa gimnastica recuperatorie la greu (de care nu m-am apucat en-vident
)un "genunchi de oras" dupa cum mi-a spus dr. Laura m-a vazut cum merg, e o mica ameliorare dar e nasol, asta e.
va pup pe toate si va citesc chiar daca nu raspund la toata lumea
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
ioanailincam spune:
Elisor - bona nu s-a plans si nici bani mai multi nu a cerut (i-am mai suplimentat noi anul trecut cand am intrat la noul locul loc de munca si cand mi-a fost clar ca nu vom mai ajunge acasa la 7, ca inainte), dar eu sunt mereu stresata ca unul dintre noi trebuie sa fuga sa elibereze bona sau sa o ia acasa pe Ana de la bona. Iar abia dupa ce o recuperam putem sa mai facem si altceva, dar oricum cu Ana de gat, ceea ce, stiti si voi cat de greu este. Asa, daca as avea un om care e platit sa stea pana la ora 10 stiu o treaba: nu mai alerg cu limba scoasa sa-i dau drumul, pot intarzia daca dupa birou mai am de rezolvat una-alta sau, daca am de facut prin casa cate ceva, stiu ca are cine sta cu ea ca m-am saturat sa pun rufe la spalat cu ea printre picioare, sa gatesc cu ea s.a.m.d.
Ma rog, mai e de luat in considerare aspectul ca pana la urma nu m-as simti prea confortabil cu femeia intre picioare
sau, ma rog, mi s-ar parea ciudat sa aiba altcineva grija de Ana, iar eu sa ma uit. De-aia zic, e doar un proiect incoltit in capul meu, barbatul nici nu stie si n-am idee ce parere ar avea.
Alta solutie ar fi sa platesc doar de 2-3 pe saptamana pe cineva sa iaba grija seara de ea (exact cand sunt serile mai aglomerate si stiu ca vin tarziu sau atunci cand imi programez ce am de facut).
In fine, pana una-n alta, m-am hotarat sa ma duc la pilates
. Am aflat ca un grup de colege merge intr-un loc, nu departe de birou (seara dupa program sau sambata), si in felul asta poate mai dau jos slanina. Vorba barbatului, sa vedem cat ma tine si chestia asta. Maine ar fi teoretic prima sedinta, sunt curioasa cate zile voi avea febra musculara
.
Hai si mai ziceti si voi ceva, tocmai acum cand am si eu timp e asa de liniste pe aici![]()
Ana - dupa 1 an