Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu am admirat blonda din tren

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Onixone-iti sta excelent blonda si imi place mult cum erai imbracata. Foarte sic! Iar Alex este tare dragut si dolofan. Se pare ca si inaltut.

Daniela-am tot vrut sa-ti zic ca mi-au placut pozele si pare ca v-ati distrat bine (desi stiu ca tu zici ca nu).

Eli-multumesc de intrebarea legata de Maya. Azi iar am inceput o noua serie din vaccinul ala, si astept rezultatul. Peste week-end nu a mai avut nimic, deci inclin sa cred ca de la vaccin a fost. Daca face din nou este clar. Acum ma duc sa o iau de la cresa.
IMi pare tare rau ca Bianca este bolnavioara. O fi primul virus luat de la gradinita? Ea merge 5 zile full time? Cum a fost de ziua ta? Te-ai simtit bine?

Ioana-am facut si eu o cura de filme zilele astea. Am vazut unul chiar bun "Breaking and Entering" cu Jude Law. Mi-a placut.

Tdi-tare dragut oraselul acela. Poate va mutati totusi acolo.

Androix-imi pare rau ca a fost asa un fiasco aniversarea voastra. Poate anul viitor sa fie mai bine. Acum poate Mihai este prea afectat de starea mamei lui. Si te inteleg cat iti este de greu. De ce nu incerci sa-l dai pe Filip la cresa?

Apropos de cresa/daycare/gradinita, fetele care ezitati intre dat copilul sau nu, mie mi-a schimbat putin viata chestia asta si in bine. La inceput ne-a fost foarte greu, si ei dar si mie. Dupa o luna ei pare sa-i fie mai bine, iar eu chiar rasuflu in sfarsit dupa 2 ani si ceva. Sunt 3 zile pe saptamana numai ale mele. Chiar daca mi le petrec facand treburi casnice sau cautand de lucru, dar le fac in liniste si nu ma mai simt frustrata. Asa ca va recomand cu caldura, daca va permiteti financiar sa o faceti si voi. Pentru sanatatea voastra psihica. Pe cuvant! Acum ramane sa-mi gasesc si ceva de lucru, ca altfel peste inca o luna va anunt ca ma sui pe pereti.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Am uitat...

mercedes-bravo pentru kg date jos!

Ioana-saraca Ana! Cum mai sa o muste poneiul! Pentru asta nu se face antitetanos sau antirabic?

Eli-am postat odata. Ce rau imi pare de Bianca. Dar are simptome de infectie urinara. Eu cand am avut E-coli (si nu o data), ma urcam pe pereti de usturime. Sanatate multa si ei si lui Dan. Banuiesc ca nici de ziua ta nu ti-a priit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Antitetanosul este inclus in vaccinul DTP, din care s-au facut cateva pana acum.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgutaM a facut Maya febra la fiecare vaccin sau doar la asta, presupui? Eu am copiii diferiti, Andreas imi facea febra la fiecare vaccin, iar Bianca deloc, deci eu cred ca e posibil orice.
Da, o duc la full time, nici nu cred ca aici ar fi varianta redusa la cresa (la gradi e varianta de 4 ore), adica de dimineata de la 7.30 si pana in jur de 16 si ceva, depinde cum e traficul si cat de nebuna conduc. Aici daca lipseste 3 zile trebuie adus din nou avizul cu "apt pentru colectivitate". Daca nu ar fi problema cu racelile astea in lant ar fi totul ok, desi plange dimineata, dar asa cum spuneai si tu pentru psihic conteaza mult sa mai iesi din mediul copil-casa, dar recunosc ca sunt momente cand mi-e dor de zilele cand eram impreuna acasa, doar noi doua.
Cum am petrecut? Mi-am scos parintii la un restaurant pe la Timisu de Jos (vorba vine i-am scos, ca doar am mers fiecare cu masina lui ca de cand cu accidentele astea de pe la noi nu indraznesc sa circul fara scaun cu Bianca), si nu prea le venea sa creada ca au liber la comanda ca platesc eu , intotdeauna a fost invers. Ideal ar fi sa iesim fara copii ca m-am saturat sa ofer circ pe gratis, ca asta suntem cand iesim undeva: o familie de nebuni. Plus ca Bianca a semnalat ca ceva nu e in regula cu ea.
Iar cu o zi inainte mi-am invitat rudele foarte apropiate la o felie de tort si un pahar de baut, m-am suparat ca nu mi-am gasit lumanare cu varsta ca m-am trezit prea tarziu ca nu am, cand tortul incepea sa se topeasca

Mi-a adormit in brate asa ca ne nanim, speram sa avem o noapte mai linistita, ceea ce va doresc si voua! Va pup!
Maine sper sa pun cateva poze din vacanta, Bianca cu codite si cu noua freza.
Noapte buna!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor sanatate multa Biancai . Multumesc pentru vizionarea pozelor, m-au amuzat mult comentariile . Tipa insarcinata am cunoscut-o pe forum si asa ne-am incuscrit

Oana am vazut pozele, arati de milioane , feciorasul la fel, de sot nu zic nimic, ca nu-mi permit

Olga M multumesc pentru vizionare. Vacanta a fost foarte frumoasa pentru Isabella, asta si datorita faptului ca n-a mai avut probleme de sanatate. Eu am avut de amindoua, si sanatatea si membrii familiei, nu toti, doar o parte care nu apar in poze. Important e ca Isabella s-a simtit minunat, ca nici cu tat'su nu vroia sa vorbeasca la telefon.
Ma bucur pentru tine ca Maya s-a obisnuit sa stea fara mami, abia astept si eu anul viitor, cind va merge motata la gradinita, doar atunci ma voi destrabala singura cu aspiratorul, fara asistenta

Teddy frumos oras unde vreti sa stati. Parerea mea, asta e doar a mea, daca puteti sa cumparati, ca chirie platiti o viata si fara folos.

Laura nu mai zici nimic ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor sanatate multa Biancai . Multumesc pentru vizionarea pozelor, m-au amuzat mult comentariile . Tipa insarcinata am cunoscut-o pe forum si asa ne-am incuscrit

Oana am vazut pozele, arati de milioane , feciorasul la fel, de sot nu zic nimic, ca nu-mi permit

Olga M multumesc pentru vizionare. Vacanta a fost foarte frumoasa pentru Isabella, asta si datorita faptului ca n-a mai avut probleme de sanatate. Eu am avut de amindoua, si sanatatea si membrii familiei, nu toti, doar o parte care nu apar in poze. Important e ca Isabella s-a simtit minunat, ca nici cu tat'su nu vroia sa vorbeasca la telefon.
Ma bucur pentru tine ca Maya s-a obisnuit sa stea fara mami, abia astept si eu anul viitor, cind va merge motata la gradinita, doar atunci ma voi destrabala singura cu aspiratorul, fara asistenta

Teddy frumos oras unde vreti sa stati. Parerea mea, asta e doar a mea, daca puteti sa cumparati, ca chirie platiti o viata si fara folos.

Laura nu mai zici nimic ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Gabitza-asa este, uitasem.

Eli-da, Maya a facut febra la absolut fiecare vaccin. De ce zici ca este circ cand iesiti la restaurant?

Daniela-pai sa stii ca asa este, distractie cu aspiratorul dar doar in doi .

Azi Maya mi-a zis, ca si vineri cand am luat-o de la cresa ca a fost "happy". Vad ca a inceput sa mai spuna si cuvinte in engleza. Suntem pe drumul cel bun. Dar de cand a venit acasa este ciufuta rau. Asa ca am lasat-o la TV si eu m-am refugiat la calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,

Suntem muciosi. A luat-o si Antonia.
Laura esti bine?

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!

Monu sanatate fetelor, tu esti bine?

OlgutaM imagineaza-ti ca unul incepe si bate cu tacamurile in farfurie, celalalt vrea farfuria celuilalt ca deh, are 0.0000001 grame mai mult sau e mai coafata sau trebuie sa se impunga pe sub masa si alte asemenea dragalasenii acompaniate bineinteles de miorlaituri si scheunari de ma lasa nervii si ma trezesc ca eu sunt cea nebuna de ii amenint cu bataia, dar sunt foarte obositori impreuna si ma gandesc oare cum e sa merg la restaurant doar eu cu Dan si sa purtam discutii civilizate si eventual "incarcate" romantic.
Da, o ustura si se plange ca o doare "pica" de aici a si plecat suspiciunea de infectie urinara. Acum e majora si ne spune daca o doare ceva si unde.

Daniela nu-mi miros a bine flirturile Isabellei din Ro, cand o da ginerica al tau cu ochii de pozele mandrei tale atunci sa te tii explicatii

OlgutaM la fel e si Bianca cand vine de la cresa, mai ales spre seara cand deja e obosita si atunci ma vrea doar pentru ea si nu mai pot face nimic pana nu o adorm, ceea ce nu se intampla inainte. Maya iti povesteste cum e la cresa? Bianca ne povesteste ca are o prietena Ana care plange si ea ii face gigea pe obrajor sa nu mai planga, acum c-o fi asa sau nu nu stiu...

Am reusit sa incarc o parte din poze (cele mai multe) din vacanta noastra la extern: OLANDA

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput