Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am uitat sa va spun ca sunt acasa! Dupa o noapte mai mult alba am sunat de dimineata la birou sa spun ca nu vin cateva zile...Bianca face febra, are gatul rosu si amigdalele sunt pe butuci, tuseste, muci, voce harjaita, e maraita de vrea numa'n brate si nu-i intru-n voie cu nimica. Ne pregatim sa ajungem la doctor!

Gabitza fain ca v-ati facut izolatia, stiu ce bine e!!!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, micuta de ea, tare greu trebuie sa-i fie, si tie de altfel pe linga ea!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Multa sanatate la bolnaviori!!!
Noi iar suntem home alone, sotul e in delegatie pana miercuri si deja ma vad cu neuronii friptzi ca Alyssa face numai ce vrea ea si am obosit de tot.
Ieri am fost plecati toata ziua intr-un orasel din zona unde am vrea sa ne mutam, ne-au invitat prietenii nostri care stau acolo la sarbatoarea locala...foarte fain, oameni imbracati ca pe vremuri, activitati gen spalat rufele la rau, sfarmat porumb, plimbari cu carutele cu cai sau magarusi, jocuri in aer liber, mamaliga la ceaun...ma rog, chestii de astea in romania inca mai dainuie insa italienii sunt fascinati de traditie ca n-au mai vazut asa ceva "live" de generatii intregi.
Am vizitat si un apartament nou de inchiriat, frumos, liniste, pretul ok insa sotzer nu e convins...mie nu-mi place ca are gradina in spate si se intra doar din dormitor, altfel am fi deja mutati!
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum tot cu chirie stati, Tdi?
De unde se intra in dormitor? Din gradina?
Ce avantaje are orasul acela fata de unde stati acum?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziulica! Nu e chiar asa de rea prima zi de munca, cu exceptia faptului ca la ora 14 am constatat cu stupoare ca e doar atat, mie mi se parea ca e ora 18 cel putin (cred ca e si vremea de vina).

Elisor - chiar ca ne-am plimbat in vara asta si ai dreptate, imi iau revansa pentru examenul de anul trecut (Doamne, ce grea a fost perioada aia si cu toate astea, ce repede am uitat).
Poneiul a muscat-o pentru ca a pus mana sa il mangaie; eu in general nu sunt panicoasa pentru Ana, asa ca nu o tin de guler daca o ia la fuga, nu alerg sa o ridic daca a cazut (doar daca imi dau seama ca a cazut foarte rau), o incurajez sa puna mana pe animale etc. La acea ferma (de fapt era o pensiune, dar care avea tot felul de animale, adica struti, cai, pauni) tocmai vazusem calul, care era foarte bland (ma rog, era si "imblanzitorul" cu el) si pe care Ana l-a mangaiat. Apoi am mers la ponei, care erau in alta parte si Ana a dat sa-l mangaie; poate ca poneiul a crezut ca are ceva in mana, poate s-a enervat, cert e ca a capsat-o de manuta, chiar la incheietura dintre degetul mijlociu/inelar si palma. I-a dat sangele si mai ales s-a umflat, iar Ana a urlat zdravan. Imi era teama sa nu se infecteze, dar umflatura a dat inapoi si buba s-a vindecat. Ma bucur insa ca nu a ramas cu sechele, caci de cate ori vedea cai pe camp exclama fericita: Cai!
Multa sanatatei papusii blonde si asteptam poze cu noua freza. Ce bine ca poti sa stai acasa cand ai probleme cu aia mica. Puteti sa credeti ca in 7 ani de munca nu am lipsit, in afara de concediul de odihna si de cel suplimentar de casatorie/nastere nici macar o zi pentru boala proprie (inchipuita (aveam colegi care lipseau o data la cateva luni pe motiv ca s-au stricat la burta sau au racit brusc peste week-end si de multe ori ma intrebam daca e a devarat) sau reala), d'apoi pentru copil? Nu va zic de cate ori am zis ca gata, azi sun la birou si spun ca sunt bolnava, dar nu am avut niciodata taria sa fac asta. Ma rog, divaghez, ideea e ca e bine sa poti lipsi ca sa ai grija de copil, caci tu poti face cel mai bine acest lucru.

Cloreta - . Doamne, ce cuvinte stie Teodora, Ana nici sa pronunte frumoasa nu poate (ma intreb cateodata daca stie ce inseamna, ca ma simt obligata sa intaresc ca e mai, mai ca sa fiu sigura ca stie ce spun.

Mercedes - felicitari pentru slabit! Tine-o tot asa! Sa va spun ca este nevoie de o cura si pentru mine? Nu stiu ce am patit in ultima vreme, dar m-am ingrasat ingrozitor: am facut un fund, copane si o burta. Se vede treaba ca pe masura ce inaintezi in varsta e tot mai greu sa dai jos, ma tot chinui sa mananc mai putin, sa beau mai multa apa etc. si nimic. Aproape m-am autoconvins ca trebuie sa fac sport, ceea ce inseamna ca e chiar grav, pentru ca sportul este ceva de neacceptat pentru mine.

Androix - pai, se intrevede vreo sansa sa ai pe cineva cu care sa lasi copiii? Cum mai e socrella?

Gabitza - sa stapaniti sanatosi izolatia! Noi ne-am dat seama ca am facut o prostie in alocare camerelor: camera Anei trebuia sa fie in locul camerei de entertainemnt (cea cu calculatorul) si invers. De ce? Pai camera Anei e cea mai prost izolata, nu atat din punctul de vedere al caldurii, cat din punctul de vedere al galagiei: ori ca e cea mai apropiata de strada (nu e pe strada, ci perpendicular pe ea, dar se aude destul de tare de afara, mai ales tramvaiul) ori e pus prost termopanul (sau e pusa invers banda izolanta, ca asa am patit unde stateam inainte), cert e ca sunt din ce in ce mai convinsa ca se trezeste noaptea din cauza tamvaiului. Si cel mai e rau e ca nu mai putem face nimic pentru ca am tras firul pentru internet pe sub plinta, iar acum ar insemna sa-l scoatem si sa-l lasam pe la suprafata pana la camera Anei, care e directia opusa, iar asta nu sunt pregatita sa fac (una din marile realizari la acest apartament este ca nu avem fire la suprafata).

Teddy - multa sanatate Alyssei! Wow, chiar ca ar fi palpitant sa va mutati (desi se vede treaba ca e mult de munca, vezi Babygirl). Dupa ce am terminat cu decorat apartamentul asta (nu stiu daca v-am zis ca am pus si ultimele lustre, ma rog, detalii ar mai fi, cum ar fi inchiderea unuia dintre balcoane, dar mai lasam si pentru la anul) parca ma mananca in palme sa o iau de la capat. Sunt atatea lucruri frumoase prin magazine ca ar merita o redecorare la fiecare 3 luni (ma rog, cu conditia ca peretii sa se repare singuri si sa poti da mereu gauri in alta parte).

Hai ca vaz ca azi am limbarita, iar voi sunteti suspect de tacute. A inceput o noua saptamana, nu? Sa aveti o seara placuta (eu deja ma gandesc cu groaza ca s-ar putea sa fie seara mea la culcat Mogaldele si nu stiu cum se face ca atunci cand sunt eu de jurna adoarme cel mai greu; de fapt nu asta ma enerveaza cel mai tare, ci faptul ca adorm si eu si dupa aceea nu mai chef sa ma trezesc si uite asa mai trece o seara fara ca eu sa fi facut mare lucru.)

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Gabi, deocamdata stam in chirie si cativa ani de acum incolo tot asa va fi (asta daca nu castig la loto!), suma e in jur de 500 euro/luna, cam jumatate din rata bancii daca am cumpara unul. Orasul unde vrem sa mergem e la vreo 20 km de unde suntem acum insa e mult mai fain, la deal la poalele muntilor, zona linistita si mai ales la 2 pasi de unde lucreaza sotzer si probabil o sa lucrez si eu intr-o buna zi. Acuma sotzer pierde zilnic 1.5 ore pe drum ca e foarte mare circulatia. Apartamentul asta care voiam sa-l luam e intr-un "bloc" cu 1 etaj, vreo 6 apartamente in total, fiecare cu intrare separata dintr-o curte comuna. cele de la parter au gradina proprie dar din pacate e situata in partea din spate...cum sa-ti zic, din curtea comuna intri in casa direct in sufragerie-bucatarie, apoi e un hol de unde in stanga si dreapta ai 2 bai, iar inainte intri in dormitor si in camera copilului. dormitorul are o usa-fereastra mare care da spre gradina! deci io daca o las pe pitik sa se joace afara in gradina asta nu pot sta in bucatarie sau la tv ca nu am vizibilitate defel la ea, ori tocmai asta e problema ca imi trebuie ceva unde s-o las sa se joace si sa-mi fac treburile casnice cu un oki afara pe geam sa vad ce face iar din dormitor n-am rezolvat nimic!
Ioana, din fericire majoritatea apartamentelor sunt (semi)noi si maxim trebuie o zugraveala, nu ne-am permite sa ne apucam de renovari nici material, nici ca timp si nici nervi de asa ceva nu am. Pupam manutza muscata de magar (de magarul de ponei)!

Mergi la inceput

am gasit pe net poze de unde vrem sa ne mutam, in "antetul" paginii se vede toata zona.
cine are chef sa bage un oki aici: http://www.comune.vittorio-veneto.tv.it/Citta/Foto.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...hai ca alex se uita foarte pasionat la tv asa ca scriu putin.

noi suntem bine, azi i-am facut revizia la copil (cea de 2 ani).Este ok, are 16,200kg si 92cm in inaltime.Vorbeste cat poate in ambele limbi,mananca singur cand nu e atras de altceva,motric e bine si nu stiu ce sa mai spun ca nu prea ma pricep.E bine si asta ma bucura.Ma face de rusine prin magazine.Era ieri pe la Mother Care sa incerc un carseat inainte de al cumpara de pe ebay,si din magazin l-am luat pe sus la un moment dat dupa ce s-a jucat cu tot felul de trenulete.Si cum il caram la subratz ca un sac de cartofi, el striga in gura mare:HELP! HELP!.Bineinteles ca pana am iesti din magazin am crezut ca toata activitatea s-a oprit acolo si ne urmarea fiecare om din magazin.Pana la usa am tot zis in stanga si dreapta ca sunt ma-sa si ca totul e ok(adica nu il fur...ca prea striga cu foc).

CA tot Beatrice a fost prin centru asta am facut si noi duminica.Am fost ca niste turisti.Am sa pun 2 poze cu Alex si taica-su din tren sa vedeti"ASA TATA ASA FIU"Pozele le pun pe filckr.Hai ca chiar acum incar pozele.Am pus vreo 10 mai noutze.Sper sa va placa

ELISOR, SCUZE DE INTARZIERE.LA MULTI ANI, SA FI SANATOASA SI TOT CEEA CE ITI DORESTI.!

mercedes:felictari pt slabit.

tdi: arata tare frumos zona...de munte, linistita...parca imi da impresia de Ardeal

gabitzam: sa stapaniti sanatosi lucrarea. Trebuie sa fie tare neplacut cu lucrari majore prin casa.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Oana, nu stiam ca te-ai facut blonda! uau...(nu gasesc emoticu ala de scoate okii ca la melc!)... imi faci si mie pofta de schimbare de look. Sa va traiasca dolofanelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

E atat de dependenta de mine cand e bolnava de nu-mi vine sa cred, nici cand era mica nu era asa, ma vrea langa ea non stop si daca se poate in brate. Asa ca Ioana chiar e un concediu dedicat 100 % ingrijirii ei.
Ne-a dat augmentin ES, care e mai puternic, dar sunt ingrijorata ca in prostia mea (mai bine zis indolenta si sila sa tot stau pe la usi la medic) nu m-am prezentat cu a doua urocultura la ea si acum m-a speriat rau de tot, cica infectiile la rinichi sunt extrem de periculoase si daca se alege cu o nefrita am de tras toata viata. Dupa antibioticul tintit foarte bine a iesit urocultura din nou pozitiva tot cu E-coli si am tras concluzia ca nu se poate domle sa iasa aproape identica analiza cu cea de acum 2 luni, asa ca am lasat-o moarta cu un alt tratament, desi Dan ma batea zilnic la cap sa-i spun dr. Cand ii voi repeta analiza sigur aleg un alt lab. sa fiu eu convinsa ca e facuta cum trebuie.
In fine ideea era sa va spun ca pe langa raceala asta care se pare ca e amigdalita, laringita si un inceput de bronsita mai avem de tras si cu infectia urinara.
M-am dus pregatita sa stau vreo 2-3 ore la medic sa asteptam, mai ales cand am vazut ca tot poporul ce era in sala de asteptare e pentru medica mea, dar am avut noroc ca a auzit-o tusind si ne-a chemat inauntru. Bineinteles ca inca suntem pe program artistic in cabinet.

Ioana alta varianta nu am cu Bianca, mami a plecat astazi, socrii nu sunt persoane pe care sa ma pot baza, asa ca am ajuns chiar sa nu-mi pese de servici sau de parerea sefei sau a altora, important e copilul meu si doar atat, bine, ma voi duce sa-mi rezolv hartiile dupa program cand poate sta Dan cu ea (deci tot ma duc la servici), dar acum e si el racit si cu febra de ma bazaie si el sa-l doftoricesc.
Si noi am tras toate tevile si firele prin pardoseala in aceeasi idee sa nu se vada, iarna e cel mai bine ca ne gadila caldura si la talpi, dar nu-ti spun cat am gandit-o cu firele, care unde sa iasa, am tras netul in toate camerele, plus bucataria.
Muscatura mi s-a parut serioasa din ce-ai descris-o, nu trebuia consultat un medic totusi, pentru un tetanos, ceva? Eu cand m-am taiat in cot cu o sticla de apa mi-a facut antitetanosul pentru ca era suspicionata plaga cu bucatele de sticla.

Oana englezoiaca sarumana de urari! Am vazut pozele, chiar sunt haiosi baietii tai cum stau impreuna, aproape identici, tu esti...socant de blonda si de scurta in freza, uau, e o schimbare radicala, dar te prinde la fel de bine, poate chiar mai bine. Iar Alex e zdravanel bine si sexos pe deasupra.

Teddy superba zona, in ce cartier v-ati gandit sa va mutati?

Multumim de urarile de sanatate, prind bine.

Laura tu cum te mai simti?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput