Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cum ziceam, ne intorseram din concediu; maine e zi de munca, dar inainte mai am de vazut un film, dar peste vreo 5 minute ca inca mai e meci si vrea si barbatul sa se uite la film.
A fost tare placut in concediu: a inceput destul de plictisitor la Sighisoara, sincer nu am inteles de ce toata lumea se da in vant dupa oras: in cetate ma simteam deprimata cu toate casele alea vechi (de fapt acolo am si stat, intr-o casa veche de pe la 1500, am si zis ca m-am indragostit de baie pentru ca era singura incapere moderna), iar in orasul nou de tristetea magazinelor (au magazine din alea cum gasesti pe la tara, cu metraje, haine, papuci, perne, de toate in acelasi magazin, brrr) - in orice caz mi-am dat seama ca daca nu sunt undeva cu cladiri de sticla si macar un mall nu ma simt bine. Barbatul era superincantat de toate ce a vazut si nu intelegea de ce nu ma entuziasmez, dupa cum eu nu inteleg de ce se entuziasma el. In fine, bine ca am stat doar 2 zile, dupa care am plecat la Cheile Gradistei. Acolo am avut un noroc fenomenal pentru ca toata saptamana nu am putut obtine o rezervare ferma de la ei, ci abia in ultima clipa, cand deja eram pe drum. Mai mult decat atat, vila la care am rezervat totusi era inchisa pentru curantenie, asa ca ne-au dat in alta parte din complex cazare in camera cu 3 paturi in loc de 2. Asta a insemnat si camera mai mare, evident, asa ca Mogo a avut spatiu sa se desfasoare si pe noi ne-a calarit mai putin. Au fost si acolo 3 zile odihnitoare, Doamne, ce frumos e sa scoti capul pe geam sau sa iesi afara fara sa simti stresul orasului, al traficului si al nebunilor de pe strada.
Si cu asta cam trecu concediul, ca miercuri seara ne-am intors, barbatul s-a intors la munca, eu am mai huzurit un pic cu administrative si niste shopping. Una peste alta, mi s-a parut o lunga perioada de relaxare, iar Ana afost si ea incantata ca a petrecut atata timp cu noi.
Acum astept cu mare interes excusria in Israel pe care o facem cu biroul peste 3 saptmani (am emotii ca acestia raman acasa singurei), dupa cum vedeti lunile astea - septembrie - octombrie - au fost mai mult de plimbare pentru mine. Si inca mai am o gramda de zile de concediu pentru ca din cele 7 zile in care am stat acasa, 3 au fost libere oricum pentru tot biroul pentru ca au fost niste sarbatori evreiesti si am profitat si noi.
Gata, va las ca incepe filmul. Sa aveti o saptmana buna!

Daniel/OlgaM - multumesc de primire!

PS Am uitat sa va spun ca la o ferma unde am fost sa vedem animale a muscat-o un ponei pe Ana de manuta. Am avut noroc ca nu s-a infectat, dar ne-am speriat un pic, mai ales ca a avut mana umflata vreo 2 zile.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

La multi ani, Elisor! Sa fi sanatoasa si implinita, iubita si norocoasa!

Scuze pt intarziere...Nu mai am timp de nimic. Suntem pe final cu renovatul, cel putin asa credeam, pana a fost concediata echipa, si pana a venit cea noua, am stat cateva zile. Mai am nitel si cedez daca nu ma vad in casa mea. Alergam de nebuni dupa mobila, si in loc sa fie o placere ne enervam cu traficul din Buc. Am fost la Ikea sa luam cele necesare pt ca m-au alertat toti ca sunt vanzari f mari si te trezesti ca nu gasesti o usa de la sifonierul dorit, o husa de la canapeaua p care o cumperi, etc, asa ca am cumparat ce am prins si le-am depozitat la bunica lui Mihai. Cred ca o sa murim cu totii carand si asambland , mutand toate lucrurile dintr-un loc in altul, apoi curatenia, etc.

A cumparat cineva saltea de la Ikea? Care este cea mai buna? Arcuri, spuma poliuretanica, latex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Din nou de sambata sangerare maro........offffff.Multumesc mult de raspunsuri,m-ati mai linistit cu Cristian ca cu e singurul copil care face asa.Va pupic si sper sa aveti numai liniste si fericire fara necazuri si intristari!

8+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Denisa eu tin pumni stransi si ma rog ca baba mic sa fie bine si sa stea acolo la caldurica la mami lui.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI ELISOR!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de puiutii tai!

Noi am fost ieri la mosie un drum scurt, am luat aer curat in piept ca altfel vremea destul de urata. Teodora s-a zbenguit prin iarba si s-a jucat cu merele cazute facute gramada in curte pentru tuica si pe urma "l-a ajutat" pe tati sa culeaga unele proaspete.
Sambata program administrativ si de joaca+lene.
Sa va zic ce mai zice duda:
se duce la tati " tati e frumoasa"
se intoarce spre mine: "si mami e frumpoasa....si cocheta"
Eu si tati: "dar Teodora cum e?"

"cuminte" si "o dulceata de gogoasha"

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Elisor!sa ai in continuare o familie reusita si fericita!

denisa- iti tin pumnii sa fie bine , sa fie bebe ul bine si sa nu o mai ingrijoreze pe mami ei/lui.

Am fost plecati la sf saptamanii la socrii si acolo am gasit biei ceva puzzle dar format din 9cuburi sub forma de posetuta, zic eu faine.Am mai luat unul cu 24 de puzzle format a4 merge un pic mai greu dar vad ca se descurca si cu aia.

Mi-am dat seama ca bia nu ca n ar cunoaste cuvintele si ca ar fi muta... ci ii rusine sa pronunte( probabil n are siguranta ca pronunta bine).

In rest am ajuns sub 70 de kg am scapat de un hop in sfarsit. E f fain cand vad si cei din jur ca te ai schimbat dar mor cand sunt intrebata,, ai ceva probleme... ca ai slabit asa??? la care eu... de ce ar tb sa am?? ... pana la urma raspund ca am slabit ca asa au vrut muschii mei sau ma rog depinde de la caz la caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, la multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti, de sanatate si momente frumoase alaturi de toti ai tai!

Fetelor, multumesc de urari, sunteti niste dragute din pacate sarbatoare nu a fost, exact asa cum am preconizat. Mihai a plecat dimineata pe la 10 in berceni sa-i cumpere ma-sii un tv ca s-a saturat frate sa se uite la fotbal la televizor, asa ca pusculita de serviciu s-a executat rapid. Asta n-ar fi fost nimic daca nu ar fi stat acolo pana la 8 seara In tot acest timp eu statusem cu plozii iar pe seara a aparut si femeia care-mi face curat ca vorbisem sa spalam tapiteria la masina. Era vorba sa vina dimineata, ca tot speram in prostia mea ca pe seara sa facem ceva special, ca doar implineam si noi un cincinal. Ma rog, cand am vazut ca Mihai nu mai apare m-am dus sa spal jegoasa de masina si apoi am lasat-o pe Aurelia la aparat iar eu m-am intors la indeletnicirea mea vesnica adik plozii.
Intr-un final cand a aparut si Mihai acasa eram deja plina de nervi, bucataria era plina de pungi goale si de mormane de hainute de copii pe care le sortam de zor. Iar el in loc sa ma lase in pace cand a vazut ca spumeg repede repede sa puna gratarul sa faca el niste pulpe de pui, in prostia lui asta avand miros de sarbatorire.
M-a rugat sa nu fiu suparata pe el, sa il inteleg. I-am raspuns ca nu-mi vine sa cred ca nu-i este rusine sa aiba pretentia asta de la mine.
Apoi m-am pomenit ca mi-a facut un cadou, evident manat de un sentiment profund de vina, cadou care nici macar nu este ce imi doream si a mai costat si o caciula de bani. Adik un fier de calcat , Dumnezeu stie cat a dat pe el, dar e ditamai animalul iar eu cum am mare drag de calcat tocmai ca-mi cade mana de greutatea fierului va dati seama, ce calcam eu o data pe an, acum o sa calc la cincinal, ca tot e tema momentului.
Din toata treaba asta n-au iesit decat cateva lucruri extraordinare: nu mai am portabgajul plin cu haine de copil; masina mea e curata boboc; am sortat hainele de copii; am dat deja o mare parte din ele. Inca mai am de dat trebuie sa incep sa intind antenele care incotro. Trebuie sa mai am rabdare pana la primavara, ca tocmai am aflat ca fina mea e gravida in 5 saptamani si va naste ca mine in mai/iunie. Hainute bune si frumoase am numai de fata, ce mi-a ramas deja mic pentru Georgia ca ce a fost de baiat am dat deja la o mamica de gemeni asa ca am dat multe. Asa ca daca face fata m-am scos, daca nu vad eu cui le dau.
A si suntem muciosi si tusim nasol de tot toti: Filip, care este si cel care ne-a contaminat pe toti, si apoi in ordinaea gravitatii: eu, Mihai si Georgia. Deja a doua oara in 10-15 zile.

Ioana, cu izolarea nu merge, sta. Pana nu am cu cine lasa kinderii nu ma pot apuca de nimic ca Filip e calare pe mine non stop. Stiu ca ma asteapta zile grele dar in continuare nu mi-e frica, ca e suprafata mica.
Plus ca tot astept sa vad ce hotaraste maria sa administratorul cu terasa mea, ca am tot fost in dicutii, din gura imi zice ca se face sa caut firma sa faca deviz. Am gasit, devizul s-a facut acum asteptam sa dea ok-ul presedintele care mi-a zis ca pe el il doare in cot, ca el sta pe cealalta scara si el e de acord, vicepresedinta e pe scara mea si a zis ca si pe ea tot acolo o doare si semneaza fara probleme, acum mai ramane sa isi scoata comisionul si administratorul care stramba din nas, si care culmea nici nu sta la noi in bloc, deci e doar angajatul nostru. Ca sa va faceti o idee: devizul este de 43 de milioane, pentru o lucrare facuta de administrator acum 3 ani pentru 110 milioane! O lucrare prin care mi-a plouat in toata casa inca din primele luni. Deci imaginati-va cat a putut fura, cati bani si-a bagat in buzunar

Vedeti ce viata palpitanta am Ma apuca toate alea, imi vine sa fug mancand norii...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti, Elisor!

Casa de piatra Andreea!

Va pup,
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sambata s-a terminat cu santierul din casa, am calorifer si tevi noi Si dormitorul izolat pe afara. Mai urmeaza sufrageria, dar acolo nu ma mai afecteaza ca nu mai vin nmeseriasii peste mine.

Androix, ai mare curaj sa te apuci de una singura de izolare, pe dinauntru !!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza, OlgutaM, Dana, OlgaT, Simona, Ioana, Adina, Clara, Mercedes, Androix, Cornelia! Va pupic pe toate si va multumesc !

Sarumana de telefon Laura! Si Adriana de mail!

Daniela am vizionat pozele cu Isabella...Toate!!! Am vazut ca si-a facut planuri de maritis in vacanta asta, sunt curioasa cum a ramas pana la urma, si-a gasit si-un job, de prezentatoare; i-a citit bunicului ziarul, a stat la taifas cu bunica, iar cu unchiu s-a distrat cel mai tare, una peste alta Isabella ne-a prezentat o vacanta frumoasa...cam diferita de ce spuneai tu

OlgutaM te-am intrebat si ieri cum ii mai este Mayei, dar am aflat din raspunsul pentru Dana...si eu sunt curioasa daca vaccinul e vinovat pentru febra Mayei.

Ioana chiar am observat ca ai cam tinut-o in pelegrinari vara asta si cu Mogo si fara, imi aduc aminte anul trecut pe vremea asta erai cu examenul de gat, era cazul sa-ti iei revansa, nu?
Ce sperietura ati tras cu poneiul, dar cum de-a muscat-o, ca e totusi un animal bland...

Adina hai ca mai aveti un pic si va mutati in noua casa, ce-a fost mai greu a trecut...parintii mei au stat o luna in tara sa faca amenajari intr-o garsoniera si mai mult de-o centrala, usi, tevarie si termopane n-au reusit, s-au ingrozit ce "parolisti" sunt meseriasii romani, au concediat si ei una din echipe...

Denisa tin pumnii sa fie doar o sperietura si sa duci cu bine sarcina...

Mercedes la fel am patit si eu, multa lume m-a intrebat ce-i cu mine de-am slabit atata, mai ales soacra-mea care nu ma slabea din "ce palida esti, ce slabita esti", anyway...felicitari!
Sa vezi tu ca peste o vreme vei constata ca ti-ai facut griji exact degeaba cu vorbitul lui Bia.

Androix rasu-plansu citind relatarile tale...femeia vesnic nemultumita ar spune partea masculina, e bine si-un fier de calcat (cred ca-i performant rau daca ma iau dupa greutatea lui ) decat nica', iar partea cu "ce-mi doresc eu...si primesc altceva" mi-e un refren prea cunoscut ca sa nu-l impartasesc cu tine . Sanatate multa la puterea 4!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput