Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
Bag sama c-ati plecat toate la petrecerea lui Elisor
, ca am ramas singura prin zona, sau ma pedepsiti ca am scris cam rar in ultima perioada
?

omustata spune:
[red]Eli, La multi ani! Sa ramai aceeasi persoana placuta, plina de bunatate si generozitate! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata fericita si cat mai frumoasa!
monu[/red]-i-ai dat Ketof pana la urma?
Olga si Maya (28.05.2005)
Danelutza spune:
Olga M eu tot mai astept invitatie, sa vad pozele cu Maya ![]()

gtexro spune:
La multi ani Elisor!!! Iti doresc tot binele din lume!
Danelutza, ce fetita frumoasa ai!
OlgaM, cum mai e Maya? Mai are febra?
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
simona_filipas spune:

Multi ani traiasca, LA MULTI ANI!

LA MULTI ANI ELI! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte de tot binele din lume.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Elisor!
Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa traiesti 1000 de ani alaturi de cei dragi!
Ne-am intors si noi acasa de cateva zile, am recuperat cu cititul, dar nu mai apuc sa scriu niciodata: Ana e din ce in ce mai obraznica, iar eu in loc sa stau sa o strunesc ma uit la filme
. Dar pur si simplu nu mai pot...
Daniela - bine ai revenit!
Androix - casa de piatra, cu intarziere! Cum merge cu izolatia? Mi-e mila de tine, ti-am zis ca barbatul a izolat singur si nu a fost usor, dar macar el e barbat.
Teddy - ma bucur ca ai scapat de avertismente, am citit si eu cu surprindere scandalul
Fran - cum a mers operatia tatalui tau?
Denisa - sarcina usoara si fara emotii in continuare! Aveam si eu o cunostinta al carui baietel facea asa, s-a mai cumintit acum, dupa ce a intrat la gradi.
Cormelia/Cloreta/Florentina - mereu ma bucur sa aud ce perle mai scot ai vostri copii.
Cam atat am retinut, ca stau prost cu memoria. Ma duc sa bag plodul la baie ca momentan matura cu sine insasi pe jos
. Azi trag speranta sa adoarma repede ca nu a prins decat jumate de ora de somn din zbor cat ne duceam la cumparaturi si daca e asa poate revin sa va spun cum a fost in concediu (Ca veni vorba, maine ma duc la munca
). Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Dana multumesc de complimente
. am bagat si ochii la pozele tale, scumpa foc domnisoara ta 
Cuscra astept o feliuta de tort, daca mai ai
. Ce mai face ginerica, cum mai e cu gradinita si pampersul ?
Ioana multumesc. Serviciu usor pentru miine, ca dupa concediu e cam greu inceputul.
Olga ti-am scris la casnicute, cum trebuie sa te comporti cu musafirii, asa ai sansa sa stea cit mai putin
. Tonyla ce mai face, nu mai zici nimic de el ?

omustata spune:
daniela-eu ti-am trimis mai demult invitatie. Cred ca acum o luna. Poate erai plecata, poate ti s-a dus in bulk. Iti trimit cu prima ocazie din nou. Si bine ai venit acasa!
Ioana-si tie, bun venit din concediu.
Dana-merci de intrebare. Ieri nu a mai avut deloc febra. Dar de maine iar incepem vaccinul, 4 zile. Daca iar ii creste febra, este clar de la ce este. Oricum, am dus-o vineri la daycare si a avut cea mai buna zi de pana acum
. Poate suntem pe calea cea buna.
Olga si Maya (28.05.2005)
Danelutza spune:
Olga M multumesc, astept...