Copiluti de mai-iunie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Elisor.Sa ai parte numai de bucurii si tot ceea ce iti doresti .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI ELISOR!!!!

MULTA, MULTA FERICIRE, IUBIRE, PRIETENI SI TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ELISOR, LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Multumesc Daniela , Marilena , Monu , Teddy !
Multumesc Florentina de telefon ! Mi-ai facut o adevarata surpriza!
Multumesc Anca de urari si mailuri, le-am primit. Esti atenta si draguta ca intotdeauna, felicitarea inca nu a ajuns, dar stii cum e posta romana...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Monu santatae Alexiei! Si eu am avut cam aceeasi schema de noapte, s-a trezit de cateva ori ca o ineca tusea si i se infunda nasucul, e foarte apatica si miorlaita, nu stiu ce-o sa ma fac cu ea la noapte si maine cand incep serviciul

Denisa ma bucur ca sarcina merge bine! Sunt de aceeasi parere cu OlgutaM.

Marilena daca te referi la messenger sa stii ca nu il am instalat si probabil de aia nu primesc adresa ta. Am avut ceva pb. cu compu si inca nu am instalate toate hangaralele pe el. Trimite-mi pe "dansaueli" de pe yahoo.

Nelia distractie placuta!

Noi ne pregatim sa iesim la o pensiune pe DN1, pe la Timisu de sus...

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

OlgutaM cum se mai simte Maya? Si Bianca mi-a facut febra saptamana trecuta, in jur de 38 cu ceva, nu prea cred ca dintii sunt cauza unei asemenea febre, dar s-a suprapus cu iesitul unui coltisor de masea, pe langa faptul ca are si o raceala ce treneaza de 2 saptamani.

Mergi la inceput

Fetelor, nu mai eu sunt pe aici??

Teddy multam de mail, acum am citit !

Am tuns-o pe Bianca scurt, cam in genul Papadiei, dar mai scurt la spate si putin mai lung lateral. E total schimbata fata de cum o stiati, inca nu ne-am obisnuit nici noi

Va cinstesc cu ce doriti voi (bufet suedez), na, ca nu mi se deschid emoticoanele si nu le stiu pe dinafara alea cu papica, dar sigur o felie de tort, sampanie, suc, un miculet, o bere, o fripturica sunt in meniu, comandati ce doriti si treceti in contul meu...doar azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor m-am prezentat la tortulet si la beutura, ca dupa un paharel sigur adorm mai repejor la prinz. Sa bagi poza cu albastrica s-o vedem si noi

Sanatate la toti bolnaviorii.
N-am apucat sa citesc prea mult.

Vacanta in Romania a fost frumoasa, adica timpul probabil , avind in vedere ca m-am nascut in familia gresita sau ma rog eu nu inteleg ca nu trebuie sa duc doar cadouri ci si contul din banca , anul viitor voi sari plimbarea in tara. Poze avem la casuta, dar sint prea multe si sigur va veti plictisi sa le vizionati , asa ca va arat un zimbet de-al Isabellei

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ANDROIX casa de piatra in continuare si multe bucurii. Nici noi n-am sarbatorit cei 4 ani de casatorie, pentru ca eram in tara iar sotul in cealalta tara .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Acum am ajuns acasa si am intrat repede sa-i spun LA MULTI ANI lui ELISOR si sa-i urez multa sanatate, zile fericite alaturi de cei dragi, sa faci tot ce visezi in viata si dorintele sa devina realitate! Te imbratisez cu drag!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput