Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
Neatza.
Va dau cafea de dimineata si tot ce mai doriti.Ca poate asa mai scriu si celelalte mamici de copii.
Omustata ma intrebai de Mara .A durat cam 3 zile si tot asa cu temparatura si fara alt simptom.Multa sanatate.
Flori chiar imi era dor de tine si vroiam sa mai aud vesti.Si multi pupici lui Maya vorbareata.
Iar ca sa fiu in ton cu voi cu copil care un lucru bun nu invata si numai cuvinte foarte educative stie.Sa va zic ca domnisoara stie sa zica "cut"(p... a femei) asta era traducerea cuvantului si i l-a adresat lui bunicusu si am primit observatii ca copilul nu trebuie sa vorbeasca urat si vreti sa va zic unde ma durut drept in cot.Parca ar fi invatat de la mine nu de la olandez.Da la un mos cu probleme la ce sa ma astept.Asa ca nu ma mai plang ca nu vorbeste ca ea invata numai selectiv si numai ce vrea.
Marilena si Mara Augusta
omustata spune:
monu-mai dar ce sensibila este Alexia! Sanatate multa si sper sa se faca bine cat mai repede. Tu cred ca poti sa-ti faci un business, sa deschizi o farmacie, ca vad ca stii o multime de medicamente.
gusta-m-a amuzat povestea ta.
nelia-distractie placuta!
Se poate sa faca febra mica de la dinti? Are in continuare o stare mai degraba subfebrila, rar trece de 38 si ieri se freca tare cu degetul pe gingie. Cand m-am uitat mai bine, ii ies doua masele odata. Sa fie de la asta? Eu nu ma sperii in general de febra, mai ales cand este mica, dar exact asa a avut la inceputul lui august si a tinut-o cam 10 zile, dupa care a crescut brusc la peste 39 si pana nu i-am dat antibiotic nu i-a trecut. Nici acum nu stiu ce a avut atunci, ca nu avea nici un simptom si m-am dus de doua ori cu ea la dr si m-am intors cum am venit. Noroc ca aveam antibiotic in casa.
Sa aveti un week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
denisa73 spune:
Buna mamicile! Am fost vineri la dr si avem 2 cm,crestem au inceput si la noi greturile de dimineata,dar le dregem cu biscuiti sarati.In rest nu mai sangerez deloc de luni,insa stau in stres continuu de frica, mai ales cand ma duc la wc.
Cristian e bine,nu prea vorbeste insa intelege multe.Merge inca pe varful picioarelor si luna viitoare mergem iar la ortoped,sper sa nu fie nici o problema ca data tracuta si sa fie o prosteala de plictiseala.Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu comportamentul lui Cristian,insa eu nu stiu daca sa-l las sa-i treaca de la sine sau sa iau masuri.Cand nu-i convine ceva se da cu capul de usa de 2,3 ori si apoi plange.Daca nu poate sa se dea cu capul de usa se de cu capul de jos de podea,iar in scaunul de masa cand nu are de ce sa se dea se musca de maini.O fi din cauza ca nu poate sa se exprime si asa sa se manifeste?Deocamdata il las in pace,insa nu stiu pana cand.
Va pupic pe toate si sa auzim numai de bine!
8+ si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
omustata spune:
denisa-bravo, ma bucur ca totul merge bine cu sarcina.
Legat de comportamentul lui Cristina, am aici o prietena cu baietel exact de varsta alor nostri (nascut in iunie) si care face exact la fel. Cum nu-i convine ceva se da cu capul de pereti, isi face vanatai ca stie ca asa obtine ce vrea, ca doar nu-l vor lasa parintii sa se loveasca la nesfarsit. Si ea este putin ingrijorata si zicea ca va intreba la dr cu prima ocazie. Eu cred ca este doar un mijloc de manipulare a parintilor. Te pup.
monu spune:
Denisa, felicitari ca merge bine sarcina.
Legat de comportament, Alexia, tocmai acum, a inceput sa arunce pe jos jucariile de suparare ca nu stiu ce nu a putut face. Cand nu ii fac pe plac loveste, musca, si arunca cu ce apuca.
E mucioasa rau, nu are febra, dar are f multe secretii nazale si plange ca o doare gatul. Ce pot sa ii dau pt nasuc? Aerius?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Monu, cand Andrei este foarte mucios ii curat de mai multe ori pe zi nasul. Mai intai dau cu Sterimar, sterg tot ce iese, bag si batista bebelusului si cand am scos tot ce se putea ii dau cate un puf de Olinth.
Am cumparat si vaporizator cu pastile care se baga in priza de la Olinth, ca sa poata dormi bine peste noapte.
Aerius parca e antihistaminic, nu cred ca ajuta prea mult.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Ciudat! de cand ma stiu cu Alexia racita adica de vreun 1 si 7 luni la fiecare raceala cu muci primeste Aerius. Faza e ca ea facea si febra. Acum nu are febra doar muci ffff multi si nu stiu daca sa ii dau ceva de nas.Eu ii dau cu Sterimar si o pun apoi sa isi sufle nasul ca nu ma pot apropia cu vreo pompa de ea.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
omustata spune:
monu-de ce nu incerci Ketof? Mayei ii face foarte bine. Am adus si aici si am dat la prieteni si au fost foarte multumiti. Ce-i drept, i-as da numai seara la culcare.
monu spune:
nu am dormit toata noaptea. Alexia se tezea speriata ca se ineca in muci si nu putea respira.
Acum se pare ca e mai bine. Olga multumesc pentru sugestie.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Danelutza spune:
La multi ani, Elisor ! 
Fie ca optimismul sa te calauzeasca mereu in viata, sa fii fericita alaturi de copilasii si sotul tau. Iti doresc din toata inima, multa sanatate si numai bucurii.