Copiluti de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
omustata spune:
Androix, casa de piatra! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii!
Vaccin-ii dau Ribomunyl. Se da dupa o schema mai multe luni la rand. De BronhoVaxom soacra-mea zicea ca este pentru copii putin mai mari, parca. Dar uite, tocmai m-am conversat cu monupe messenger si ea zicea ca Alexia a luat si nu i-a folosit.
Gusta-pe Mara cat a tinut-o febra asta fara alt simptom?
Clara-mi-a placut chestia cu "Trei iezi". Deformartie profesionala ![]()
OlgaT-m-am amuzat. Chiar ca Tony nu pierde vremea
.
TDI-nu te potolesti ![]()
Eli-ma bucur mult ca ai scris si ca Bianca este bine cu cresa. Maya abia acum, dupa o luna de zile, nu mai plange cand o las. Azi am lasat-o chiar vesela acolo.
Florentina-tare mult m-a bucurat mesajul tau. Ma uimeste Maya cat vorbeste. Tiza ei vorbeste la fel de mult, dar intelegm doar jumatate, iar restul intelegem mai mult noi, care o auzim mereu si stim ce vrea sa zica
.
mercedes-vezi ca Bia vorbeste?
laura-chiar, mi-a amintit Eli, ai fost la analize?
nelia-eu cu parere de rau constat ca Maya nu are deloc ureche muzicala si nici nu-i place sa danseze (pasiunea mea). Cred ca seamana cu sotul meu. Ea cica vrea sa ne cante si nu seamana nimic cu melodia pe care zice ca o canta
.
Maya a avut 37.9 aseara si azi dimineata 37.5, rectal, eu numai asa ii iau. Asa ca am dus-o la cresa si am lasat-o mai bine ca niciodata. Asta nu este o garantie ca va fi bine pana o iau, ca s-a mai intamplat sa o las bine si sa o gasesc trista si invers. Dar cum nu are nimic in rest, eu tot zic ca este de la vaccinul asta, ca ea a facut febra la toate vaccinurile pana acum. NUmai ca asta se ia in prima luna 3 saptamani consecutiv, cate 4 zile pe saptamana. Ce fac daca o tin tot asa?
Hai ca va las ca de cand am venit de la cresa stau numai pe internet.
Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
Cloreta spune:
OlgaM, sanatate multa Mayei. Am citi de ii iei temperatura rectal si mi-am aminti ca nu v-am spus ca eu nu i-am luat niciodata asa, nici nu a fost cazul ce e drept dar pentru ca i-am pus de cateva ori supozitor cu glicerina e terorizata pur si simplu. Nu suporta si pace, aici seamana cu mine, sa nu aud de supozitor. Si saracuta a avut o perioada lunga in care abia o puteam spala la fundulet ca strangea tare si se ferea: " nu face nimic, nu face nimic" asa repeta mititica ce ii spuneam eu.
Elisor, ce bine ca s-a acomodat Bianca la cresa si esti linistita.
Adin, garga a mea nu a domrit vreo doua zile la pranz dar nu pentru ca nu ii e somn ci pur si simplu nu vrea, casca de rupe dar se tine tare. In plus se trezeste nopatea si sta cate o ora treaza si cere apa, la olita, la bucatarie, sa ii faca "rece cu puiul", adica sa ii faca vant cu puiul de perna
. Ieri dimineata s-a trezit la 5.30 si nu a fost chip sa mai adoarma, cand am iesit eu la 7 din camera ea era in bucatarie imbracata si statea cu mamala taclale.
Eu am stat o zi acasa saptamana asta ca sa pot lucra ca la birou mi-era imposibil
si am convins-o cu greu sa faca nani dar a dormit trei ore.
Florentina, chiar ma intrebam ce e cu tine, ma bucur ca ne-ai mai dat de veste despre voi.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
Cloreta, nu ne-ai mai zis ce-ti face piciorul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
quote:
Originally posted by nelia
Eu sint atit de prinsa de cresterea copiilor, ca ma trezesc citeodata vorbind cu sotul, sau si mai grav, cu prietenii cam asa: ia minuta, ai papat... plus ca daca vad vreun adult ca se repede sau ca face ceva periculos si s-ar putea lovi, imi vine tot timpul sa sar si sa-l avertizez: ai grija, sa nu cazi, e periculos...
suuupeeeerrrr!
Aurasa spune:
Androix - Casa de piatra si multi ani fericiti alaturi de puiutii vostri !
Eu am avut o saptamana tare aiurea, inceputa de luni. A racit Catalin la nas (fluviu, nu altceva), i-am dat Oscillococcinum,Nurofen si Vitamina C, i-a trecut. Acum e ok. Nu febra, nu stare proasta, nu tuse. De miercuri seara am luat-o cu Alexandru: raaaau, lacrimi, urlete, inecat, urlat la pus ser, urlat la demucizarea cu pompita, stat noapte intreaga cu el pe umar, tot tacamul. Azi noapte a fost mai bine, in sensul ca respira bine pe nas, nu mai are secretii, in schimb s-a pus fix pe eruptie dentara si acum e cu gura plina de saliva si iar se ineaca. Nu e rosu in gatulet, e vesel si ganguritor pana cand apare cate o secretie. Ooofff.
Catalin a dat cu piciorul in el ca - spune el - "Andu papa perna lui Tin". In patul mare nu il lasa din cauza ca "papa somnul". Are o perioada de egoism turbat, e asa de vreo 2 saptamani. Ii ia lui Alexandru toate jucariile, nu il lasa sa puna mana pe nimic, nu il mai lasa in patul mare. Nimic-nimic, numai cand suntem noi in preajma. Singuri insa(i-am surprins, eu fiind la bucatarie), Catalin e tare protector, il pupa si la un moment dat Alexandru a bagat in gura centura de la carucior (il pusesem sa stau linistita si sa il iau dupa mine daca e cazul):"Andu - ii zicea - nu baga in gura, e mundar".
In rest, roze peste roze, canta refrenele de la cutiutele muzicale, spune poezii scurte, se uita toata ziua la "Maria Mirabela"(asta a fost saptamana asta in top) si imi canta: "oake, oake,tze biine, tze biine, boshcutzele fac oac-oac" si topaie prin casa de cred ca vecinul de jos crede ca avem oarece iezi in casa.
Pupici si un weekend placut!!!
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
nelia spune:
Am pus citeva www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze noi, ca pe alea din vacanta vi le-am tot aratat! Nu stiu cind voi avea timp sa le sortez si sa pun macar citeva.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
32+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
gtexro spune:
Androix casa de piatra!!! Si felicitari pentru primul iepuras al Georgiei! In privinta aniversarii nu fi suparata, mie mi s-a intamplat mai rau... Cu vreo saptamana inainte imi tot aminteam ca peste 4 si apoi 3 etc. zile va fi ziua sotului meu dar in dimineata cu pricina ce crezi ca am facut? I-am zis senina serviciu usor si ma gandeam ca am uitat ceva dar nu stiam ce
. Noroc ca am dat drumul la tv sa ma uit la vreme si mi-au picat ochii pe data...l-am sunat imediat.
Am intrat mai mult sa va urez un week-end placut!!! Noi avem si luni liber...Nelia distractie maxima la lacuri, ma bucur pentru voi. Aici se anunta zapada maine dar parca am vazut ca Ontario era pe la 25 grade. Vreme frumoasa va doresc!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
patriciaRO spune:
Andreea, casa de Piatra. Sa fiti fericiti! te pup!
Noi am fost prin centru nitel azi, ca am fost sa-l luam pe tati de la serviciu asa incat ne-am plimbat cu bicicletele...
CU PIFOS IN CENTRU
Nu stiu daca v-am povestit insa aseara i-am dat jos ghipsul lui Pifos de la mana ca saracutzul era plin de sange, pic, pic.. Nu stiam de la ce. Ghipsul se scorojise pe margini si il zgaria rau. Asa incat cand am vazut, am zis gata, ca si asa avea 3 saptamani. Si-o foloseste foarte bine, se joaca. Nu avem treaba!
ma duc la nani ca suntem franti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
ola,
sunt inca treaza. m-a pus ala... sa fac azi dulceata de ardei iuti. frate!!!!! am umplut toata casa a iuteala de plangeau copiii (ca i-am dat prin masina de stors fructe) si tuseau ca nu puteau respira. in final am terminat-o dar a trebuit sa curat toata bucataria sa nu las vreun samburel pe jos sau pe unde au mai sarit. e buna dulceata cui ii place super picant. ia gura foc nu altceva.
Iar Alexia se plange iar ca o doare in gat iar in seara asta se jelea ca a ramas fara mami. Adica eu eram in bucatarie si ea in sufragerie la desene. Si plangea de ziceai ca am plecat in lume fara ea.
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
Mercedes, aseara eram pregatita sa spun ca stam f bine cu sanatatea. insa peste noapte.... Alexia a luat raceala. Asa ca iar dureri de gat si nas cu muci :(
TONSILOTREN ati auzit de el? e bun la ceva?
, mami de printese
Alexia Ioana si
Iulia Antonia
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.