Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 21
ralirali spune:
Neata si de la mine.
La chestia cu imunitatea, am ajuns la concluzia ca trebuie sa se imunizeze copilul...noi pe langa imunogrip, imunobaby si alte cele, am apelat si la artileria grea, CAntastim, care vad ca anul asta nu a avut mare efect asupra racelilor. Anul trecut ne-a ajutat enorm cu infectiile urinare si nu a mai racit din august pana in ianuarie
, dar anul asta au fost racelile si complicatiile de rigoare pe banda. Din cate am observ at eu, Anastasia a racit mai mult primavara, si vara decat toamna, iarna. Eu ii mai dau din cand in cand cate 10, 15 zile multivitamine de la Amway, cel putin am garantia ca sunt naturale si se elimina surplusul. Si vitamina C ii dau tot de la Amway, e din nu stiu ce cirese...strumfa nu prea serveste fructe in afara de zmeura, asa ca ii suplimentez. Si cand ii dau vitaminele observ intr-adevar o pofta normala de mancare si in perioadele astea papa si ea fructe si alte cele. Prin primavara vreau sa ii fac o cura de oua de prepelitza, mi-a recomandat doctorita ei.
Ana, alpiniste la facem pe Duracell-e. Anastasia vrea nonstop sa mearga pe borduri si se catzara te miri pe unde. in prima zi in Bulgaria, in timp ce desfaceam bagaje am gasit-o cocotzata pe blatul acela se la chiuveta si se hlizea in oglingda si ma striga tare mandra de isprava.
Denisa, te admir sincer cum ai atata energie sa gatesti si sa faci atatea in casa. Eu am maaaaaaare noroc cu mama... ei, mai gatesc si eu daca vrem ceva special, dar baza e mama.
Cata, Bia tot atat de zapa' e cu bona? Ca eu am mai spus, strumfa numai pe mine ma hamaleste. Ieri am lasat-o la matusa mea la curte toata ziua si a zis ca nu a mai vazut copil asa cuminte.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Moni, si eu ii fac tratament pentru imunizare cu Imunogrip Junior. Acum suntem sub tratament, de asta il duc doar din 15 la cresa ca sa vedem ceva rezultate. Cristi era chiar surprins ca a racit iar in timpul tratamentului dar eu zic ca e recidiva din august plus ca duminica trecuta l-a luat soacra-mea la pupat desi era racita cobza si desi am rugat-o frumos sa nu-l pupe ca-l imbolnaveste. De luni dimineata a inceput piticul cu muci si putina febra. Abia astept sa ma intalnesc cu duamna soacra sa-mi spun ofurile.....de fapt sa-i duc decontul de cheltuieli
ca numai Sinupretul ala a fost o carca de bani+Oscilococcinum care iar e ceva, plus Stodalul etc........in loc sa-i fi cumparat ceva de imbracat sau jucarii
.
Eu i-am facut tratamentul si in ianuarie (la recomandarea unui medic pediatru foarte bun, din Cluj,- Dr. Miu) si de atunci pana in august i-a curs doar nasucul doar de vreo 2 ori....Am fost tare multumita de rezultate, avand in vedere ca Razvan e super sensibil totusi nu a avut nici o bronsita, faringita, laringita etc timp de 8 luni.
Schema de tratament era cu Imunogrip Junior+Vitam+Liv 52 . Vitam pt cresterea poftei de mancare ca manca extrem de prost si Liv 52 pentru refacerea functiilor hepatice ca era cam varza dupa atata antibiotic!
Imunogrip Junior se atministreaza dimineata si seara, cate 3 ml, timp de 4 zile dupa care alte 4 zile pauza (schema de administrare exista si in cutie) iar Vitamul si Liv se administreaza cate 2,5 ml din fiecare, de 3 ori pe zi, pana termini cate 2 flacoane din fiecare tip.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Mersi de info fetele!
Ioana schema aia mi-am listat-o si eu,sa o am ,mai ales la partea cu pofta de mancare sunt interesata
Desi cam banuiesc eu de ce nu mai mananca Diana atat: bea mai mult lapte si baga si dulciuri
Si ieri si alaltaieri am prins-o cu ciocolata mea , mi-o furase de prin sertar,degeaba am dosit-o mai adanc 
RALU Diana mea ne cam "haleste" pe toti
Husbandu' deja "e cu nervii" din pricina ei,mami se mai abtine cat de cat da' si cu ea face ca si cu negrii
De mine nu mai zic
CATA zi Alinei sa se inspire de la Irina pentru un nou nume ![]()
![]()
Eu o sa incerc sa merg la pediatra si sa o intreb iar cu pofta de mancare,ca mie mi-au zis ca sa nu ii dau inca nimic pentru asa ceva.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
cosmi1975 spune:
neata si de la mine
suntem ok , buba se vindeca si vineri scoatem fire
eu il pansez si el sta cuminte nici nu misca , iar bandajul nu si l da la o parte ...ieri se uita in oglinda si zicea ,,bebe buba,,,dar cand l am intrebat ,, stef unde i buba ?, mi a aratat o ciupitura pe picior
deci nu a bagat de seama
mai bine ca nu stiu ce ma faceam daca si dadea la o parte pansamentul
bianca e super ocupata , n are timp nici sa respire , dar nu se plange 
eu??alerg n am timp nici sa mor dar imi place 
marti vin musafirii...deja am intrat in curatenie darr abia astept sa vina ne vom simti bine asta i sigur...sa vedem daca imi iau vreo 2 zile liber ca as vrea sa plimb putin pt ca abia vineri pe 12 plecam la tara si nu i pot tine in casa
imunizare?nu le dau nik
pup absolut toate fetele si sper ca si ALINA sa intre si ii doresc inca o data 
loren@ spune:
Ralu, nu Bia tot numai pe mine ma calareste, cu bona si Dan este ca o bombonica, cind apar eu insa, zici ca intra
in ea...din copilul cuminte nu mai ramine nici o urma
...
Ioana nu stiu ce sugestii sa iti dau cu papa..eu cind fac, fac in asa fel incit sa papam toti ce gatesc...Biei ii mai plac si ciorba de perisoare de pui si perisoarele cu sos alb...i-am facut si din piept de curcan, asa ca poti sa faci si tu din astea pentru Cristi..
Moni nici eu nu i-am dat nimik pentru imunizare, dar daca ar fi cazul i-as da!
Fug la treaba..pup!
Bia
loren@ spune:
Cosmi pupici lui Stef sa treaca buba...acum 1 luna jumate Bia si-a spart obrazul rau de tot intr-un colt de tejghea, in care a intrat in viteza...si acum mai are un usor semn, dar bine ca trece!
Bia
monica70 spune:
Deci Cosmi si Cata nu le-ati dat nimic de imunitate,astept sa vad ce zic restul.Pana acum e cum ma gandeam,adica la cei care n-au prea fost raciti nu e cazul,nu? Razvan si Anastasia stiu ca au avut probleme mai des,deci e clar ca era necesar.Irina cu Mario cum e? Stiu ca a fost de cateva ori racit anul asta,de aia ii dai? De fapt la voi cu clima aia de peste iarna,cu vantoasee ... brrrr
,e mai bine sa ii dai ceva!
Ma apuc si eu de treaba
Mai bag eu nasul 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
T_Ioana spune:
Moni, in Bistrita eu merg ila un pediatru (cand efectiv se bat cap in cap ideile mele cu cele ale dr de familie) in care am mare incredere. El mi-a spus ca nu i-ar recomanda lui Razvan tratamente de imunizare, ca ar trebui sa-l las sa-si faca songur imunitatea sa invete organismul sa lupte. Dar ma rog, avand in vedre ca el a fost atat de mult racit si a luat o tona de antibiotice pot sa-l "ajut". La Diana, care a fost chiar ok din punctul asta de vedere eu personal nu i-as da nimik. Mai ales ca nu ai de gand sa o duci in colectivitate in toamna-iarna asta.
Apropo de colectivitate, ma gandeam zilele trecute la voi. Daca tu crezi ca i-ar placea atat de mult intre copii de ce nu o duci cateva ore/zi la cresa de langa voi. Nici nu-i musai sa o duci de la 8 daca doarme in unele zile pana mai tarziu. SI o poti duce 3-4 ore, se joaca si ea cu gramezi de jucarii
, copii, socializeaza, iar dupa cresa poate f bine sa stea ca si pana acum Ghitza sau mama ta cu ea! Poti sa faci o incercare....
Deschide cineva cap nou?!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
ralirali spune:
Moni, eu care le-am studiat si incercat pe toate ti-as recomanda pentru Diana sirop Viusid. E un complex de multivitamine din plante si e si pentru pofta de mancare si pt imunitate. Anastasiei i-a mers f bine cu el, a luat vreo luna asta vara dupa infectiile alea urate in gurita si gat si i-a revenit super pfta de mancare, doar ca e vreo 400 de mii si nu gasesti oriunde si oricand.
Ioana, si eu voiam sa iti dau ideea cu perisoare, chiftele, sarmalutze din piept de pui, ies super bune si poti sa ii dai linistita si lui Razvan.
Copiii vostri mananca acru? Strumfa nici sa nu simta ceva acru ca scuipa, de ex daca e un pic un pic acrita ciorba, fie ea cu ce o fi, bors sau altele, nici nu se uita...de altfel e fan supe, ciorbe. Sa nu mai zic ce mi-a facut duminica...am facut gratar si cat ia-m facut eu soldatei din pulpa/piept de pui, s-a infipt intr-o bucata de slanina prajita si a devorat-o, ba mai mult, a cerut inca una
. Si asta bineinteles fara paine, pe care o scuipa in orice combinatie.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
d_melli spune:
Maraki cand zic ca Mario nu vb ma refeream ca nu vb ca Diana...care oricum e o exceptie din punctul meu de vedere( stiam eu ce aleg)...el spune mami, tata, mamaie, tataie, papa , apa , babau, bibi, bebe, kaka, drei-andrei, oin-florin, pa, miau...nu mai imi vin in minte altele....deci spune destule...dar nu extraordinar de multe.
Cat despre schema de imunizare cred ca nu au rost polemicile , fiecare da ce ii recomanda medicul, ce ii recomanda instinctul, ce poate, ce crede si tot asa. Noi am inceput de azi ca asa ne-a dat medicul.
Moni Mario a fost o singura data racit mai nasol in sensul ca a facut laringita nu stiu cum ...singura data cand a luat si antibiotic dc imi aduc aminte...in rest numai vrajeli de raceala...maibine zis curs nasul...ceea ceiar e normal avand in vedere ca defileaza pe gresie in picioarele goale( seamana cu masa).
Alina la multi ani si tot ce iti doresti mai bunin viata si multa sanatate...te asteptam cu berea.
Bee parca tu mai intrebat de adresa...uite asa mi-a venit pe moment ca tot ma intreba chestionarul...macar e misto sectorul ala?
.
Revin ca sunt la munca si am ceva de facut.