Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ralu Bia prefera supele, dar manica si ciorbe acrite...am uitat, masa de prinz cu carne inca o mincam la blendar, altfel papa nitica zeama, fara legume si carne...
Ioana Bia sta de pe la 9:30 la 13:30 la copii, in parc, iar vara statea de la 8 la 14:30!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cosmi, pupici si de la noi lui Stef sa treaca buba cat mai repede. Ma bucur ca el suporta bine.
Cat despre accesorii, fetelor, treaba grea la noi. S-ar impopotzona maimutza non stop. Zdranganele pe care le vedeti in poze nu m-a lasat sa i le dau jos nici la baie nici la somn. Abia de cateva zile am reusit sa o conving sa le dea jos sa mi le pun eu si le-am ascuns. Cand mergem la pediatra nu prea ii convine mandrei si se crizeaza cand ii face control, dar se linisteste subit cand ii dau cosul cu margele si bratari din dotare si poti sa ii faci orice.
Giova, te inteleg perfect cu violenta. cred ca e totusi o etapa pentru ca si Anastasia impinge toti copiii, ciupeste si musca, parca de cateva zile s-a mai pototlit.Avem niste preiteni cu un baietel de 2.5 ani si e asa dragut cand vine la mine "ma Ralu, ma, Anastasia iarasi ma impinge". Iar pe mine ma musca si altele de drag, se vede pe ea. Eu ii explic frumos ca nu e voie, ca nu e frumos, ca doare, bla bla. Cand a muscat-o si pe ea un baietel i-am explicat sa asa ne doare si pe noi cand ne musca si imediat a venit si a pupat...sper sa inteleaga intr-un final.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Gata facut nou capitol deci treceti acolo.Vine Giova si repara ce e de reparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Gata facut nou capitol deci treceti acolo.Vine Giova si repara ce e de reparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata, si asta vara cand statea de la 8 la 14.30 in parcmanca 2 mese afara? Sau cum faceati? Sau mai bine zis cate mese are?
Noi masa de fructe o mancam inca mixata ca altfel nu mananca decat mar si piersica bucati (unde mai pui ca mananca un mar intr-o ora) si ca sa-i bag si altfel de fructe trebuie sa i le amestec si sa le blenduiesc!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU mersi mi notez si siropul ala,mai ales daca zici ca-i doar din plante.Diana mananca acru orice si ii place mult ,are gusturile noastre.
IRINA ce polemici frate,intrebam,nu sa ma trezesc pe urma ca toata lumea face ceva,numa' io-s pe dinafara si nu ma gandesc la imunitatea copilului.Aaa ... si Mark sta descultz pe gresie la greu,eu doar vara am mai lasat-o un pic pe Diana asa si si atunci mi-a sarit mami in cap Zici ca zice babau Mario? L-ati mai "speriat" cu bau-baul? Hai ca doar n-oi fi io singura moanstra cu lupu' si goanga ,nu?
IOANA la cresa aia primeste doar de la ora 6 pana la 8 si sa vad ce fac,pentru ca ieri m-am intalnit cu o vecina in lift si zicea ca l-a dus pe baiat la gradinitza la cea de peste drum,unde am fost eu cand eram mica.Stiu ca la cresa il ducea aci in spate si cand am intrebat-o de ce l-a mutat,a strambat din nas,ca la cresa era mai nu stiu cum,n-am apucat sa aflu amanunte..
Va las ca tre sa fac ceva urgent.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput