Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 20
Bee spune:
Eu Anei i-am dat parca Imunogrip, pe baza de plante, fara efecte relevante. De Bronhovaxon stiam si eu ca e un fel de vaccin, deci sarim peste. Sa vad cum debuteaza sezonul si e posibil sa incerc totusi iar ceva naturist/ natural. Din Decembrie pana in mai, a racit si domnisoara mea de nenunamaret ori. In iunie, de la amigdalita si turele de mare....pauza. Si a fost in contact cu oameni bolnavi zdravan. Mare chestie la ea care prindea orice din zbor!
Irina, de ce sectorul 3 in Bucuresti? Nu esti tu la Constanta, cu aerosolii la discretie?
Gata, ma asteapta patul.
Noapte buna!
Bee 37+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ana_m spune:
Salutare ,
Lipseste omul un wekewnd si surprize , surprize
. Fetelor ma bucur sincer ca ati revenit
. Nici nu imi vine sa cred
.
La Rali, chiar saptamna trecuta ma gandeam, cand citaem in urma la odisea. E mare spiridusa , am vazut poze, dar merge greu drop-ul si nu am putut pune comentarii.
Ioana, felicitari ca ati scapat de suzeta
.
Acina, FELICITARI , sa ai o sarcina cat mai usoara si o surioara pt Sebi
.
Catalina, vesela ca intotdeauna
. Pupici la nastrusnica ta . Cum e cu bona, o terorizeaza ? 
![]()
Irina, salutari
Asa , acum ca le-am urat bun venit , sa va spun despre noi . Sambata si duminica am fost in Franta la Lourdes. Clara a dat dovada de o enerrgie de nedescris. A urcat singura pe munte , fara ajutor , a coborat singura
. Nu vreau sa va zic cu ce circ am dus-o jos, ca imi era frica ca va cadea direct in nas la viteza aia ce o avea in panta
. A tras din pacate si o picatura si si-a spart putin buza de jos
. Ei , o sa ii treaca ce sa fac , daca o secunda nu sta locului
. A mancat in astea 2 zile, cipsuri, biscuiti si lapte
.
La socrii le-am facut rezervare la autobus , vor pleca peste o saptamana. Maine merg sa vad ce acte am nevoie sa incep demersurile pt statul acasa
.
Giova , si Clara e cam violenta uneori
. Sper sa reusesc sa o reeduc cand vom fii doar noi 2 .
Moni, patine ,pt fete mari ![]()
Ingrid, multa sanatate Dianei, se poate scapa de otita si fara antibiotic , si cu antiinflamatoare. Stiu ca nu esti adepatata homeopatiei , dar du-te in magazine din astea naturiste si stiu ca este ceva si de plante pt cresterea imunitatii . Trebuie sa existe ceva. Daca nu ma insel , sper sa nu zic prostii , stiu de ceva ulei din seminte de dovleac. O sa te lamureasca aia acolo. Pana la urma e o chestie naturala . Si mult suc de portocale, zilnic. Trebuie sa reincep si eu sa cumpar portocale sa-i fac suc , caci cam demult nu i-am facut.
Maraki, ce e pita .... aia de care ziceai ca iti aminteste de Grecia ?
Gagicile, nu mai tin minte altceva , v-am pupat pe toate
Noapte buna
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Ana, ce noroc pe voi ca vrea sa mearga Clara singurica....noi mai mult de 200 m nu mergem pe jos si dupa aia urla ca vrea brate sau carucior........cam puturos fi-miu asta!
Denisa, m-ai omorat cu crevetii
Cata, ce mai fac Alina si Ayan?Poate scrie si ea 2 randuri!
Oare Liliana si Nicolas sunt tot la casa? Nu mai stiu nimik de ei de luni de zile!
Fetelor, eu sunt in mare pana de idei la bucatareala (Moni , sper sa nu ma fugaresti
)....lui Cristi i-au iesit cam prost analizele, adica colesterolul marit si trigliceridele mai mult decat dublul limitei maxime admise. Asta inseamna regim, fara carne grasa, fara carne de porc, grasimi, sosuri grase, oua, dulciuri cu ou etc.............si la felul doi efectiv habar n-am ce sa mai gatesc. O sa mi se aplece de la atata pui....sariti si voi cu ceva idei, va rog! Moni, voi sunteti cu gatitul mai fara carne, baga aici meniul zilnic sa ma mai inspir si io![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
Neata, eu o sa bag in curind cafeaua sa ma trezesc ca sunt cam zombi
...Din discutiile de aseara am retinut ceva cu imunizarea copiiilor... Eu cu Bia de la 1 an si 4 luni de cind cu enterocolita, pina acum, slava Cerului, nu a mai avut decit de 2 ori mucisori si usoara febra, care au trecut cu batista bb si antitermice, fara antibiotice...Eu as fi incercat pe ea Immunogrip de copii, dar nu a fost cazul, si din ce a scris Bee, vad ca nu are cine stie ce efecte
Ana nici Bia cind plecam cu ea undeva nu maninca mai nimik, de pofticioasa este pofticioasa, dar tot degeaba ca dupa ce gusta nitel zice pas...ultima data mi-a supt toata muraturile din farfurie, nu le minca, dar nici nu ma lasa sa i le iau de la gura!
Denisa sper ca lui Alex sa ii priasca noul laptic...Emma s-a facut si ea mare si tot zimbareata cum o stiu...misto poza cu pestele mingaiat de ea!![]()
Apropo, Bia nu are decit 2 canini, aia de sus care au iesit acum 2 luni si nici un semn de aia de jos!
Bia
loren@ spune:
Ioana Alina si Ayan sunt bine...apropo azi e ziua ei de nastere!
Uau cu caratul in brate nici nu mai vreau sa imi aduc aminte...cind am fost la mare la noi nu ne puteam plimba deloc, cum ieseam din bloc, cum vroia numai in brate si numai la mine
...asa ca dupa 1 ora de mers cu ea in brate, ma intorceam acasa plina de nervi...din fericire, dupa ce a intrat iar pe mainile bonei si-a revenit si acum merge si pina la Unirea, apoi in magazin si inapoi pe jos de minuta!
Bia
monica70 spune:
Buna dimineatza!
ANA chiar am gandeam cu jale ca ,acum nu mai esti in fatza PC si nu mai intri si cand colo tu umbli teleleu
Si zici ca ai o alpinista la casa omului? Asa i-a placut si Dianei la munte sa umble pe teren accidentat.Ce bine ca stai acasa cu Clara o vreme
IRINUTZA si Diana e pasionata rau de alergat si nu doar ea din zona ... cand imi amintesc ce ture tragea cu Mario si Vladimir
Diana a dormit iar bine,s-a trezit un pic doar sa bea apa si a adormit la loc.Si nu i-am pus ieri deloc vibrocil,doar nazomer (apa de mare) i-a pus Ghitza dimineatza.Si doar aseara i-am dat un pic de eferalgan,pentru ca parca mai e usor ragusita.In schimb i-am aspirat mucozitatile de vreo 5-6 ori.
Vad ca majoritatea le-ati dat sau v-ati gandit sa le dati ceva medicamente pentru cresterea imunitatii.Numai eu sunt aia
in cap care nu m-am gandit la asa ceva ??? Poate si pentru ca nu prea am avut probleme cu ea.La mare dupa ce in prima zi a facut febra 39 ,n-a mai facut deloc, dar a fost cu mucii pana la brau tot timpul,dar doar cand eram pe plaja langa apa ... eu m-am gandit ca de la mediul marin si ca e foarte bine,ca se curatza sau ceva de genul asta...Cum am plecat de-acolo,gata n-a mai curs nimic.
Ea la cele doua episoade de febra 39+ de asta iarna,n-a avut deloc alte simptome...s-a presupus doar ca e viroza,ca avea usor rosu in gat. Bronsita,amigdalita,otita,etc. n-a avut din fericire asa ca nu am prea avut ocazia sa dau nas in nas cu pediatra si sa ne recomande ceva.Aia daca o intreb orice,da din umeri ,ceva de genul "daca chiar vrei ..." Ziceti-mi care le mai dati ceva de imunitate si din ce motive,ca sa imi fac o idee.Ma gandesc la vecinutul Razvan de la 8,cel care e cu o aproape 2 luni mai mare ca Diana ca in permanentza a fost racit saracul,de la bronsite la pneumonii
,cred ca in asa caz e chiar necesara o cura d-asta.Si apropo de el,e o figuraa! Cand era mai mic era mai blegutz,da' sa il vedeti acum ce sprinten si smecher e!E doar cat Diana de inalt (dar cu cateva kg in plus evident) si vorbeste binisor si e taare simpatic.Cand se intalneste din intamplare cu Diana baga la ture de fugareala si rasete amandoi de nu-i adevarat!
Hai ca am bagat un cearceaf aci de la prima ora ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
monica70 spune:
Era sa uit:
ALINA LA MULTI ANI!
monica70 spune:
MAI,ACUM VAD, PANA AM INTINS EU CEARCEAFUL MI-ATI LUaT-O INAINTE 
IOANA o sa ma gandesc la meniu si iti zic.
T_Ioana spune:
La multi ani Alina!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de baietii tai! Pe cand bb2?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
Deci la capitolul bucatarie,nu te baza prea mult,ca nu-s gospodina,adica fac mancare din an in pasti,numai cand am chef de ceva,sau de jena ca trebuie dus si la socru,ori pentru Diana.
Noi daca mancam un fel,nu-l mai putem manca pe al doilea ca ne saturam cu unul 
Dar ca idei de felul doi pot sa enumar:
-ghiveci de legume (ulei,ceapa,ardei,rosii,orez, sare asta e reteta clasica a lui mami)
-faci tocana de carne de vita (fiarta cu ceapa + un pic de ulei)- care e slaba si de regim si langa ea bagi mamaliga,sau mazare boabe + un pic de sos ,sau orez ,sau cartofi in toate tipurile,fasole verde etc.
-pestele e de baza si mai ales ala gras (e f. sanatoasa grasimea aia).Noi cumparam de la Selgros un tip fara oase si gras care merge prajit rapid cu faina de malai+faian de grau .Eu il mananc gol ca o sparta,mai pun eventual lamaie.Si pe asta poti sa il combini cu legume ca si carnea de vita
- cu carnea de pui poti face si alte cele de exemplu piept de pui pane,pilaf de orez cu carne de pui ,doar le fierbi pe ambele impreuna ...
-la fel inlocuitor de carne sunt dovlecelul pane,chiftelutze de dovlecel,sau chestiile din soia...
Ma mai gandesc.Noi mai mult bagam ciorbe si supe.Dar multe-s cu smantana = colesterol ,desi fara carne ![]()
-