Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Mira..multumesc de raspuns, eu i i-am luat de casa ca medicul ne-a indicat pantofi cu glezna si talonet neaparat. Sunt hotarata sa ii cumpar pantofi noi macar pana incepe sa umble k-lumea cu picorul stang.
Chiar ca e densitate de sectate pe mp2
. Ma intreb..oare ce au facut pana acum de nu au scris nimic? ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
loren@ spune:
Mama Ioana ce de vesti! Are omul ce
Vad incepeti cresa si iti urez succes
..am vazut si la Astery cum a fost si mai citesc si pe la mamicile de noi dec 2005 ce si cum...Sper sa se acomodeze repede si sa nu se imbolnaveasca de pe acolo..Sanatate, ca vad ca sunteti raciti...Noi suntem pe la 90 de cm si 11700 kg...suficient zic eu, pentru ea. Cu mincatul depinde, de chef, noi preferam macoroanele cu smintina, brinza si ou si laptele, desigur!
Bia
monica70 spune:
IOANA lasa ca vine Andiaroro fara
.Promit ![]()
CATA 90 cm? Manechinaaa ... nu degeaba e fotomodel!!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
ralirali spune:
Salutare salutareeeeeeeee gashca,
In urma discutiilor private ![]()
, iata-ma-s si eu pe aici, chiar daca sunt un pic in urma cu discutiile.
Ancaaaaaaaaa, bravo, fata, ma bucur mult mult pentru tine!
Noi ne laudam cu o strumfa vitezomana care nu sta o clipa locului, dar care a prins gustul calculatorului si vrea toata ziua sa se uite la filmulete cu copii si sa se joace pe fisherprice, dar o mai pacalesc eu ca e stricat laptopul (ce e drept trebuie sa imi iau cooler), asa ca de acasa cam pa calculator. Nu ne laudam nici noi prea mult cu vorbitul, pronunta absolut toate cuvintele, dar numai eu o inteleg. De o saptamana a inceput sa lege cuvintele si "nu veau" este la ordinea zilei. La olita facem numai pipi si o las fara "pem" doar in casa, in schimb kk se ascunde sa faca pt ca face ff tare. Cu papa avem zile si zile si imi cere nonstop zmeura si ou.
Ce sa mai zic...a ajuns la 24 la ghetutze si doctorita a zis ca nu ii mai dau calciu si vigantol pt ca s-a inaltat prea tare si sa nu aiba probleme cu oasele..toata lumea se mira cand spun ca nu are doi ani, desi ea sustine tare si mare ca are doi ani...nu a invatat-o nimeni.
Pup gasha, ma intorc la muncile mele si de maine ma relaxez un pic, astfel ca voi putea intra mai des.
PS: Nu am poze noi descrcate, dar o sa fac tot posibilul zilele astea sa uploadez cateva.
Ralu si strumfa
Ingrid S spune:
N-am citit din urma, recuperez eu mai tarziu, am fost la medic, are otita (cum m-am asteptat), dar nu am primit antibiotic, asta e vestea buna! Cu nasul e problema, trebuie desfundat mereu si continuam cu Panadol si spray nazal.
Revin, ca am masaj...sa-mi treaca nervii (si asta o zic pe bune, ca sunt foarte suparata din cauza Dianei).
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Biancas spune:
Mulmumesc si celolarlente fete pt raspunsul la intrebare mea
.
In special tie Moni
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Cata
multumim! Dar voi? Deci tu la munca si Bia....cu bona?!
Moni, am vrut sa-ti spun eu de atunci ca nu era nimik personal ci doar voia sa studieze baiatul rotile....dar imi era ca nu ma crezi![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Biancas spune:
Ingrid, santate multa la pitica!!!
Bianca
monica70 spune:
RALU ce sa facem si noi pe la munci,mai bagam discutii private
Maai da' n-ai zis de inaltimea Anastasiei!
24 la piciooor? Uaauuuuuuuuu! Si sa te prind ca "uiti" de pozele si filmele alea!
INGRID lasa nervii,hai aci ca iti trec instant.Promit solemn.Bucura-te ca nu i-a dat antibiotic,deci nu e grav,baga mare la aspirat mucii ca ii trece,hai capul sus si fi optimista! 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Mulmumesc si celolarlente fete pt raspunsul la intrebare mea.
In special tie Moni.
Bianca![]()
si de
Baiii ... si io cand sunt nervoasa calaresc literele
sau te grabesti undeva? ce sa raspund daca nu stiu?MONI SI DIANA (01.01.2006)