Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 10
Bee spune:
Mira, eu tot pe baricade. Mortale fetele tale. Tare bine ca-s de varste asa apropiate. Se distreaza impreuna.
Any, bafta cu operatia. Trece repede, sper. Io am patit-o cu un granulom vechi de care nu stiam. M-am operat pentru o rezectie apicala. SI eram cu masina, singura, in oras, pe o ploaie groaznica si m-a si lovit unul cand ieseam din parcare.
Am avut si eu jumate din fata umflata si vanata o saptamana.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:

![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
anymony spune:
BEE, nici eu nu aflam de el daca nu ma lovea Ioana si faceam infectie, urmarea radiografie si verdictul...Noroc de copil ca altfel pierdeam dintii si cine stie pe unde se ducea...e destul de mare asa cum se vede pe radiografie
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ANY deci a fost cu noroc
Iti tin pumnii 
Biancas spune:
Vreau sa va intreb ceva:
Voi le cumparati la copii pantofi ficsi?
Dani are de toamna de la nepotul meu o perche de pantofi de piele cu glezna dar nu au talonet. Azi dimineata a umblat foarte rau cu ei..ii sunt si cam mari cu toate ca nepotul meu e nascut tot iarna, deci teoretic pantofii li s-ar potrivi. Azi i-am mai luat o pereche de sandale de casa nr 23 dar ii sunt cam mari. El cam 21-22 are la picior depinde de numerotatie. Ce sa fac cu ele? Eu cred ca i-ar fi bune si 22 dar oare pt cat timp? Oare are ceva daca umbla cu pantofii putin mai mari?
. Nici nu imi dau bine seama cat ii sunt de mari pt ca au varful tare si nu prea stiu unde ii e degetul. Daca ii cumpar 22 poate ii sunt ficsi si peste o luna nu ii vor mai fi buni. Ce sa fac?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:

Ce densitate de "sectante" pe mp![]()
Ma bucur mult sa vad ca sunt atatia spiridusii vorbareti (mai ales spiridusele.....Ana de France sper sa nu vii dupa mine cu 
.......crestem dragelor, crestem.......deja sunt ditamai copilasii!
Anca, profit si te felicit si aici pentru
, sa fiti sanatosi/sanatoase si tu si sufletul mic din burtica
Noi suntem IAR raciti, dar de tura asta nu i-am mai dat antibiotic si va dca incepe sa-si revina....mai greu, dar isi revine!
Din 15 incepem cresa, asta daca e totul ok si nu raceste iar piciul!
Razvan nu e vorbaret, zice doar cateva cuvinte: mama, tata, mami, tati,pa, api(apa), nani-nani (cand vrea somnic), "maou" cand vede vreo pisica (e disperat dupa pisici, ma mosteneste
),"uoaaau"- cand imita leul, ...si daca are chef face draga-draga, da pusi, iubeste tare (adica te strange in brate tare-tare) si acum nu imi mai vin in minte.
Chiar ma intreba o prietena cum de nu zice "papa".......pai nu zice, ca lui nu-i trebuie niciodata papa
, el prefera nani! In continuare doarme cam 11-12 ore noaptea si 2,5-3 ore ziua. Nu e cel mai cuminte dar se poate si mai rau......E cam dezordonat(ca mami si tati
), nu vrea niciodata sa stranga jucariile, ii place sa se uite la BE, canta cu Cutiuta muzicala (ma rog, canta e mult spus, face si el "pa-pam" la "un motan cat un pisoi" si "cocodaaaa" la o melodie cu cotcodac) e inebunit dupa biciclete,/triciclete/trotinete (dar sa le rastoarne si sa invarta rotile, nu sa se dea pe ele).
De papat, pentru ca in continuare stau de el, papa binisor; am trecut si noi de 1 saptamana pe lapte de magazin si ar bea numai lapte![]()
Am scapat de suzeta de 1 saptamana, nu a plans dupa ea dar e drept ca adoarme mai greu.....ce sa fac, mi-am asumat riscul. La olita nu vrea nicicum, urla pana se invineteste daca il pun si nu ma lasa inima sa-l fortez. Se vor chinui la cresa tantiile alea cu el, macar nu il chinui eu!
Are 12.700 si 89 cm, e fan clatite cu gem de visine si ar manca la fiecare masa oua!
Cam atat de la Bitrita![]()
Pup spiridusii si mamicile!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
La faza cu batutul ca tot s-a discutat, Bia ma ciupeste, bate si musca...o face din dragoste si nesimtire
, combinate cred, si ii raspund cu datul peste maini si amenintaream cu o fata supersuparata
, cu " te trimit in camera la tine..iesi afara"...atunci se linisteste...pentru moment!
Bia
miraklucker spune:
Bianca vine toamna, frigul, ii dai o soseta mai grasa si merge. Selin are 20-21, chiar daca 21 sunt cam maricei eu tot i-am mai dat. Ei cresc repede si apoi vorba ta ce faci??? arunci papucii noi ca i-au ramas mici dupa 1-2 luni???
........teoria spune ca nu e indicat sa incalti copilul, mai ales mic, cu papuci deja incaltati ca cica fiecare copil are stilul lui de umblat, bla, bla. .........Eu am papuci de la David inca buni,pe care Selin ii incalta cu succes![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica70 spune:
IOANA uauuu felicitari pentru suzeta,p-asta n-o stiam ! Deci sa inteleg ca la faza cu tricicleta nu era nimic personal,voia doar sa studieze rotile? ![]()
![]()
CATA deci si Bia cu
? E cam greu cu fetele astea ca-s mai fitzoase in general
Hai ca baietii teoretic e sa fie mai agresivi,da' ce ne facem cu "gingasele" noastre cand le apuca
?