Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
La cresa era plin de baieti. Nu stiu exact numarul baieilor si al fetelor dar clar in majoritate sunt baieti
. "Vin vremuri de razboi"..asha se spune cand sunt mai multi baieti decat fete
.
Asistenta sefa de la cresa a fost colega de banca cu Nelu la generala iar la licru au fost impreuna
. Ce bine e cand are omul cunostiinte
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anymony spune:
ACINA ...FELICITARI!!!!
Se ingroasa rindurile burticilor! BRAVOS!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
ACINA FELICITARI !!!!! 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Biancas spune:
Anymonyrecunosc ca nu sunt la curent cu ce operatie vei face. Despre ce e vb? Succes oricum.
Eu mi-am pus la foc un ghiveci de legume...mi-a cerut Sandra ca ii e pofta.
Dani inca doarme...de mai bine de 3 ore. Sper nu se trezeasca daca tot am scris
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
miraklucker spune:
Acina felicitari!!!
, sarcina usoara si bebe sanatos!
....oare de ce ma emotionez asa de fiecare data cand mai aud de o gravidita?? de parca eu asa fi aia![]()
.........eu nu am chef de munca si sunt ingropata in retete
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
anymony spune:
Bianca...am scis sapt trecuta..e vb de un chist apical la 4 dinti de sus..ma sperie gindul de operatie, si din ce mi s-a spus s-ar putea sa fie nevoie si de un implant de os artificial...om vedea...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
loren@ spune:
Anca felicitari si sa fie bb sanatos si cum vrei tu 
Anymony nasol cu operatia..eu m-am operat anul trecut la o masea de minte, am scos-o cu tot tacimul, hemoragie si injectii pe scaunul macelarului, atins nervul umflat jumate de fata 5 zile si 3 luni paralizie in partea de jos al buzei...vai de
meu a fost, dar bine ca am scapat! Pupici cretulinei..frumos par mai are!![]()
Bia
miraklucker spune:
Bee tu cum esti?? tot pe baricade, inca nimic???
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
Anymony ma depaseste termenul asta ..de chist apical
. Caut pe net sa ma documentez si eu sa nu mor proasta![]()
Bianca
Biancas spune:
M-am luminat si eu
am gasit si citit. Deci ai probleme cu masticatia si e dureroasa problema. Succes la operatie, orice operatie e indicata daca stii ca se rezolva problema decat sa induri dureri.
S-a trezit si Dani, il aud ca se joaca in patut cu jucariile. A dormit foarte bine. Era rupt de oboseala la cat a plans saracul
.
Bianca