Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La cresa era plin de baieti. Nu stiu exact numarul baieilor si al fetelor dar clar in majoritate sunt baieti. "Vin vremuri de razboi"..asha se spune cand sunt mai multi baieti decat fete.
Asistenta sefa de la cresa a fost colega de banca cu Nelu la generala iar la licru au fost impreuna. Ce bine e cand are omul cunostiinte

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

ACINA ...FELICITARI!!!!
Se ingroasa rindurile burticilor! BRAVOS!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ACINA FELICITARI !!!!!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Anymonyrecunosc ca nu sunt la curent cu ce operatie vei face. Despre ce e vb? Succes oricum.
Eu mi-am pus la foc un ghiveci de legume...mi-a cerut Sandra ca ii e pofta.
Dani inca doarme...de mai bine de 3 ore. Sper nu se trezeasca daca tot am scris

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Acina felicitari!!!, sarcina usoara si bebe sanatos!
....oare de ce ma emotionez asa de fiecare data cand mai aud de o gravidita?? de parca eu asa fi aia

.........eu nu am chef de munca si sunt ingropata in retete

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bianca...am scis sapt trecuta..e vb de un chist apical la 4 dinti de sus..ma sperie gindul de operatie, si din ce mi s-a spus s-ar putea sa fie nevoie si de un implant de os artificial...om vedea...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca felicitari si sa fie bb sanatos si cum vrei tu
Anymony nasol cu operatia..eu m-am operat anul trecut la o masea de minte, am scos-o cu tot tacimul, hemoragie si injectii pe scaunul macelarului, atins nervul umflat jumate de fata 5 zile si 3 luni paralizie in partea de jos al buzei...vai de meu a fost, dar bine ca am scapat! Pupici cretulinei..frumos par mai are!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee tu cum esti?? tot pe baricade, inca nimic???

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Anymony ma depaseste termenul asta ..de chist apical. Caut pe net sa ma documentez si eu sa nu mor proasta

Mergi la inceput

M-am luminat si eu am gasit si citit. Deci ai probleme cu masticatia si e dureroasa problema. Succes la operatie, orice operatie e indicata daca stii ca se rezolva problema decat sa induri dureri.
S-a trezit si Dani, il aud ca se joaca in patut cu jucariile. A dormit foarte bine. Era rupt de oboseala la cat a plans saracul.

Mergi la inceput