Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cataaaa, ma bucur mult ca ai scos parola de la dopshots, e scumpa de tot Bia. Ai inceput munca? Off ce emotii am ca de maine vine si la noi bona 4 ore, in completarea mamei si desi am vazut ce bine se intelege cu maimutza mea, tot am un sentiment ciudat in a o lasa cu o straina.
Ioana, si noi am fost amandoua racite si e prima data in viata noastra cand nu a recidivat si nu a facut complicatii sa necesite antibiotice. Se pare ca cele doua ture de mare si-au facut un pic efectul. Am fost o data la Portita, unde Anastasia a fost in extaz de libertate si a doua oara la vecinii nostri unde am dat aceeasi bani ca la noi, doar ca am avut si mancarea inclusa .

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Moni, habar n-am de inaltime ca singura nu pot sa o masor ca nu sta, iar Ovi are o problema cu masuratul copilului. Cert e ca s-a inaltat vara asta mult, pe cand la kg e tot pe la 12 si ceva (bineinteles ca nici aici nu sta pe loc), un pic mai mult ca la un an.

Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ingrid, imi pare tare rau de Diana dar vorba Monicai, tot e bine ca nu ati ajuns la antibiotic! La noi s-au fluidificat foarte bine secretiile cu Sinupret (aici pe forum am citit despre el) si chiar nu aveam ce sa scot cu batista bb.ca si mie mi-e tare groaza de otita!Sanatate multa
Ralu, si eu sper ca marea ne va ajuta. Mi-am promis ca de acum, inainte sa-i dau antibiotic, ii fac exudat faringian+nazal ca sa fiu eu sigura ca merita, daca e bacteriana sau virala toata treaba! Ca la noi cel putin medicii astia nu stiu altceva decat antibiotic si iar antibiotic.........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU uau doua ture la mare? ce fain! Sa pui poze si de la mare!
IRINO unde zaci,tot de carutza? Tre' sa caut in urma? Hai ca m-am resetat sa fim iar umar la umar
Eu plec acum,de fapt fug intai pana undeva,asa ca doar dupa 17 sunt acasa.
Mama, cat am muncit azi,ma dor degetele

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

Ioana, treaba grea cu exudate si altele. La noi pana acum a fost un pattern...raceala mucoasa si febra, dupa care puroi in gat si infectii ale gurii. Am facut n exudate si au fost ok, dar tot cu antibiotic trecea. Subscriu si eu la Sinupret, e aur curat.
Fetele, cum descarc dropboxul, ca nu am aici la munca si nu reusesc pe acolo.

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ralu si eu din ultimile poze...de mai demult... am dedus ca e mare Anastasia....Te cred ca poarta 24 la picior. Cu bona am avut noroc, de la inceput ne-am inteles perfect..Bia cind pleaca bona dupa ce vin de la serviciu plinge sa se duca cu ea..ba se si pune singura in carucior sa plece!Eu o am din iunie si am stat ceva cu ea acasa sa vad cum se poarta cu Bia pina sa ma intorc...noroc ca a fost bine! Sper sa fie si la voi asa, ca stiu cum e cu emotiile cind o lasi pe maini straine...Ioana, eu am vrut demult sa ma intorc, dar mereu mi-a fost frica ca nu o sa am incredere in cineva din afara familiei...bine macar ca bona a corespuns dorintelor mele, ca citesc tot felul de povesti horror si mi se ridica parul pe spate!Ingrid nasol cu otita..Diana a mai avut si vad ca e cam sensibila din pacate...si eu am bagat batista bb in functiune acum 1 sapt si am scos o tona de muci...daca raminea cu ei sigur se pricopsea cu ceva! Pupici sa va treaca repede..Masaj placut!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ioana tin sa salut si rusinica...nu te-ai tinut de promisiune.
Noi mergem afara ca e vreme frumoasa.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Multumesc mult pentru urari fetelelor , Doamne ce emotii ca pe vremuri...
Daca Ioana si Raluca au scris la subiect e chiar frumos.
Suntem f incantati , de data asta sper sa fie fetita.Dan nu are preferinte.
Andrei are toti dintii si primul rand de masele.
E un nazdravan, nu sta locului o clipa.
Si-a dat si el drumul la vorbit.Spune o multime de cuvinte destul de clar .
Mami, mama, mamaie, tata, tati, tataie, buni, Iaia, Ale, baie, mashina, padon(pardon) si multe altele care in momentul asta numi trec prin cap.
Mergem pe strada si saluta pe toata lumea cu "Buunaaaa", desigur ca ii face pe oameni sa rada cu faza asta, mai ales ca nu face deosebirea intre batrani si tineri, adica saluta si babele cu acelasi "buunaaaaa"
E inebunit dupa nepotica mea Ale .Vrea s-o ia in brate s-o puna pe calutul lui sau pe masinuta , dupa care s-o plimbe ...Si ea e super fericita cand il vede , i se lumineaza toata fata ...
Ma invita la el in casuta sa stam de vorba, Mami haide.
Intram amandoi , el iese si eu raman acolo, inchide usa si geamul si imi face bau cand pe usa cand pe geam.Repeta ca papagalul daca te aude zicand ceva.
Are 12 kg si 89 cm , cred ca e printre piticii sectei.
Va pup.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anca nu e mic Andrei...din ce vad, va stii cum sa o trateze pe surioara/fratiorul lui, iar asta e perfect si cu Ale, au deja un mini grup de joaca perfect...
Noi asteptam sa faca nasa Biei un bb ca e gravida in 6 sapt. si dupa 5 ani de incercari, in fine a ramas, si inca natural!
Va pupic ca eu de acasa nu pot intra ca ma ia Bia de noua, asa ca ne auzim noi!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata felicitari nasei tale, mi-a zis Alina.Mai ma bucur sincer pt ea.Cred ca e in al noualea cer.
Edit:
Da si noi tot pe asta ne bazam, ca Andrei deja e obisnuit cu bebei(Ale) si nu cred ca o sa avem probleme cu gelozisme din partea lui fata de bebe2 , sau mai stii ce schimbari vor fi?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput