*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Am uitat sa va spun ca de 2 zile Maria reuseste sa faca 2-3 pasi singurica. Nu mai mult deocamdata, pentru ca in momentul in care vede ca poate, prinde viteza, si evident, are tendinta sa cada, noroc ca suntem mereu pe faza si o prindem.de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Bravo, Maria!

Lexi, iti multumesc ca te gandesti la mine!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Neatza tuturor!
Bisous, nu ma pricep la perdele.
Ramomar, sa zboare timpul repede in delegatie!
Gonghy, intrebai zilele trecute de-un produs ptr imunitate. Mie una nu-mi inspira incredere, nu i-as da lui M.
Liduta, cred ca tu intrebai despre decalotare zilele trecute. Ai remarcat probabil ca parerile sunt ff impartite. Noi am fost sfatuiti la inceput sa incercam o decalotare usoara la baita, ceea ce am si facut. Si incet incet pielicica a cedat, cam 1/2 din "distanta de parcurs" ca sa zic asa. Oricum, pana acum decalotarea s-a dovedit a fi benefica pentru M, n-a avut infectii urinare si nici iritatii locale, totul ok.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Inca o intrebare: mi-am dat seama
ca si eu i-am dat lui M prajituri de casa sau alte mancaruri facute cu ou. Daca nu i-a aparut nici o reactie atunci, oare mai sunt sanse sa faca alergie la albush?
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
pufymic spune:
Lexi felicitari pentru Maria!Acusi va prinde curaj sa faca si mai mult de 2-3 pasi...si-atunci tine-te!![]()

Bisous habar n-am cu perdeaua
....poate stiu alte fete!
Lili dc zici ca a mancat M albus in manacaruri/prajituri, eu cred ca e mic riscul de alergie acum.....dc atunci nu s-a manifestat deloc...
Liduta eu am 2 baieti si pe nici unul nu l-am decalotat....se intampla de la sine...in timp!
Ramo drum bun si sa treaca zilele din delegatie ca vantul!
Gety felicitari Mariei pentru aplauze!
Gonghy eu am inceput sa le dau pentru imunitate lui Alesio ii dau Broncho-vaxon iar lui asta micu' Beres Drops(ceva picaturi cu minerale), ambele la indicatia pediatrei....sper sa-i ajute....sa le intaresca sistemul imunitar.....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
ramomar spune:
Salutare,
bisous, eu zic sa iei dublul draperiei(batul pe care le agheti), adica daca draperia are 3m cumperi 6m perdea ca sa arate bine; cel putin la acestea din organtza trebuie sa iei dublu ca sa arate bine. Eu una asa am luat, dar te mai poti sfatui si cu vanzatoarea sau cel mai bine cu cea care o sa ti le croiasca.
lexi, felictari Mariei pt primii pasi!
xandrutza 

mamilili, eu iti povestesc din experienta mea, sau mai bine zis de pe pielea Patriciei
: ea a mancat fara probleme placinte, prajituri sau alte mancaruri care au continut si albus si nu a avut nimic. Sau a mancat de 2-3 ori ou fiert (asa mai moale) si nu a facut alergie, dar acum a facut si spre mirarea mea nu e prima data cand il mananca, deci nu stiu ce sa zic.
lilina, Monica, alexutza, aradencele la apel!!!
Va multumesc fetelor pentru sustinere 
si eu sper sa treaca repede cele 11 zile, desi tare greu va fi.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lakioana spune:
Salutare voua fetele!!!
Eu sunt racita cobza...cu toate simptomele aferente (temperatura nu am avut pana acum prea mare...doar 37 cu 3-4). E groaznic!!! Muchi cat cuprinde, nas infundat,tuseeee, ochi lacrimand, capul cat un bostan etc...etc...
Oricum de mine nu imi fac prea mari probleme...sunt mare
...de Reby imi fac ganduri...numai eu o ingrijesc...e non stop in gura mea...asa ca de azi dimineata a inceput si ea sa stranute muuult si sa tuseasca usor. I-am dat si ei oscilococcinum si paracetamol...sper sa nu se raceasca prea tare, ca m-ar durea sufletul
.
Citeam despre copiii vostri bolnaviori si ma gandeam cum va simtiti voi...dar oare cum ma simt eu acum cand stiu ca eu o imbolnavesc????
Tuturor copilashilor bolnaviori MUUUUUUlta sanatate si numai bine...ca tare ne sunt dragi!!!
Gety...cu emigrarea deocamdata asteptam invitatia la interviul care va decide clar daca suntem sau nu apti pt. tara lor
...
Va pup pe toate cu drag...ma duc sa mai tusesc putin in camera sa nu o trezesc pe pitikutz
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
gonghy spune:
Buna fetelor!
Nu mai apuc sa intru,nu mai imi vad capul de treburi si cu fata......
Noi tot asa cum ne stiti muci,aspirator,siropele,muci,aspirator,siropele......

Acum colac peste pupaza si-a rupt si hasbantul degetul mic de la piciorul stang ieri cand iesea de la 
Acum e si el si bubulina pe capul meu.
Cred ca ma iau si 
si ii las sa se descurce ca eu simt,ca klachez. Mis terminata,nu mai am fortza in mine si cred ca tre' sa iau si eu Magne b6,da mie cred ca-mi trebuie intravenos ![]()
![]()
sa-si faca efectul cat mai repejor.
Xandrutza SINCERE CONDOLEANTE!! Dumnezeu s-o odihneasca in lumea celor drepti!!
MamiLili merci de sfat.
Si am fost ieri la dr da am uitat sa-l intreb de Imunogrip jr,oboseala 

Pufymic eu sunt asistent farmacist da cand e vorba de copilul meu parca mi-s
si nu mai stiu nimic. Mi frica sa nu exagerez cu vreun medicament si de aceea cand e cate ceva ma pun si intreb mamici cu experienta mai mare decat a mea.
O sa ma uit pe prospect de la Beres sa vad ce scrie,stiu ca sunt naturale.
-ici
Gety Doamne ajuta ca nu mai aveti multi muconi.La noi nu stiu cum frasament tot se fac si se tot ingalbenesc.

Parca Maya e fabrica de super-glue.
Merg sa-i dau papa la bubulina (am facut mazare si cu cremvursti taiati rondele) dupa care iesim afara si o duc la Mall sa o dau pe jucariile alea zburatoare. In casa nu mai are stare si afara ma alearga de-mi iasa sufletul.
Trebuie sa iau azi aparatul sa o filmez sa vedeti si voi ce viteza are 
LA MULTI ANI!!!

Theodor Matei,Cosmin Mihai

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
MamiLili spune:
Pufy, Ramo, merci de raspunsuri! 
Gonghy, zilele trecute citisem ca mucii care dureaza saptamani si nu cedeaza la tratament sunt semn de polipi. Ai dus-o pe Maya la un O.R.L.-ist s-o vada? Recuperare rapida husbandului!
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
gonghy spune:
Da MamiLili am dus-o la ORL si ni s-a spus ca are polipi care la 2 ani trebuiesc operati. Cand ne-a spus asta dr,eu am inghetat de frica. Cum sa o operez???

Mi frica mai ales ca la ce am vazut la tv ,cum au murit copilasi din cauza anestezicului,Doamne cred ca as muri imediat.
-------------------------------------------------------------
Ma da uituca mai sunt.
M-am 'nervat tare pe parul bubulinei care tot venea in ochi si ea nu vrea sa-si tina moatele asa ca l-am TAIAT!
Daca am timp diseara pun poze cu BRETONICA LU' MAMI.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Adriana mica spune:
Am revenit ceva mai intremati; Dudu a inceput sa manance binisor, desi ii dam inca mancarica d eregim. Iar eu, tati si bona facem tratament cu antibiotic, ca sa fim siguri ca "eradicam" virusul asta nenorocit.
Citesc cu bucurie cum i-ati aniversat voi pe puiuti. Din pacate, noi ii vol taia motul lui Dudu si ii vom aniversa anisorul de abia pe 27 octombrie, doar atunci mai pot nasii, dupa "incidentul" de saptamana trecuta. Stiu ca important este sa fim cu totii sanatosi; cu toate acestea m-am intristat cand am aflat ca trebuie sa asteptam pana atunci.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

de