*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Fetelor, va multumesc!
Eu sunt usor zombilici, Narcisa s-a trezit azi noapte de cateva ori...
Gety, bunica era ultima dintre bunicii mei, avea 80 de ani.
Zacusca am facut-o si eu tot cu vinete, ardei, gogosari. O sa zica Lili daca e buna. Sanatate Mariei!
Ramomar, te cred ca iti vine greu, 11 zile fara Patri sigur iti vor parea tare lungi.
Itzy, eu am inceput sa-i pun cate putina miere in ceai Narcisei; si i-am dat si placinte cu branza (deci a papat si albus de ou si zahar ). Placintele au incantat-o, dar i-am dat cu portia.
Alexutza, Gabriel, asteptam si noi sa vedem cum evolueaza.
Lili, maine cred ca ies in oras, vin cu zacusca!
Inca o data urez multa sanatate bucuriilor bolnavioare!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am revenit si noi din plimbarica nr 1 pe ziua de azi...atat de pleostit a stat si fara chef ca-mi venea sa ma intorc in casa si sa zac si eu cu el...speram dupa-amiaza sa fie mai vioi un pic..

Gety - ma bucur sa aud ca sunteti mai bine...
Xandrutza -cunosc ritmul noptilor furtunoase...le am de o saptamana si deja sunt zombie de-a dreptul..

Fetelor - Mexxa a iesit din spital???Cum e Sebicu???

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Multumesc ca imi sunteti aproape,dar sincer ma apuca disperarea,nu stiu ce are.A adormit repede la 21.30 si apoi a inceput cosmarul,se trezea urland,cum al puneam la zaza gata adormea linistit,iar il puneam jos dormea 10 min,iar trezirea urland si asa a fost pana la ora 3.Am suspectat ca are crampe ca se cam chinuia sa traga parzuri,apoi am suspecat durere de dinti datorita faptului ca la zizi dormea linistit (nu sugea nu nik,numai sa o aiba in gura).Nu va puteti imagina cam cum ami simt sfarcul.De la 6 iar a inceput cu aceasi melodie,numai ca nu plangea,maraia ca o vrea pe "ica"io topita am lasat-o afara si cand avea nevoie se mufa,numai ca de data asta ai mai dedea si drumul (asta o face cand ai e foame si haleste).Cand ne-am trezit la 10.30 a bagat un caca mai moale (nu dearie)dar oricum nu ca cel care il face de obicei.L-am bagat pe morcov fiert cu orez,ceai menta care oricum il bea mai tot timpul.Acum am facut o mancarica de morcovi,dar o lasasem pe foc mic,l-am pus la "ica" a adormit si cand sa plec ca mi-era frica ca mi se arde aia,iara urlete cu "ica"-masiiiiiiii.S-a trezit binenteles si acum e fresh,dar vrea numai in brate si la ica-normal daca se poate.
Ufa unde ajung in stilul asta?
Am incercat sa ma uit in gura,ca mi-a adus borcanelul cu glicerina cu anestezina,i-am dat si chiar ami deschidea gura,dar n-am reusit sa vad nik.

Credeti-ma ca nu mai pot,iar sanul ami vine sa il tai si sa il dau numai sa nu mai simt senzatia aia.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sephora, mi-am adus aminte, dupa ce am citit niste randuri scrise de MamiLili si tine despre supt, ca o pusesem si eu pe Maria la san cu o zi - doua mai inainte si mi-a intors spatele, ca sa nu zic fundu'.
Ceva il supara pe Matti, mai ales ca nu mai papa cum vrei tu. Ica=san?

Maria mea a aplaudat singura azi pentru prima oara, iar aseara i-am dat o bucatica de covrig (era mai molcutz, de la Kaufland), am invatat-o cum sa-l duca la gura, si apoi manca singura din el. Numai ca rupea bucati prea mari si se mai ineca cu ele si trebuia sa fiu pe faza sa i le scot.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Ieri am scris un ditamai mesaj dar tocmai cand sa-l trimit nu a mai mers forumul.

Incerc sa recuperez in mesajul asta ce am scris ieri.

Ne primiti si pe noi in randul mucosilor? O fost dezastru noaptea asta!

Ignatica - sa stii ca si pentru mine trec foarte repede acum saptamanile de sarcina, nu mai e ca si la prima sarcina, cand imi parea ca trece mult prea greu timpul (in prima jumatate a sarcinii). cred ca e pentru ca nu am timp sa ma gandesc la asta. Daca atunci abia asteptam urmatoarea echo, acum... trebuie sa-mi setez telefonul sa-mi sune cu o zi inainte de echo sa nu cumva sa uit. Sunt curioasa ce o sa am, dar parca nici curiozitatea asta nu-i asa mare. Deocamdata grija mea cea mai mare legata de sarcina asta (in afara de faptul ca bebe sa fie sanatos si sa le aiba pe toate in regula, nu cum e la Vladut ) e sa nu ma ingras tare, pentru ca nu cred ca mai rezista mult spatele meu. Acum deja, spre seara am momente cand nu pot merge din cauza spatelui. Mi-i frica (,) ca o crestere mare in greutate ma va imobiliza.

Sephora - pofta mare lui Matteo! Pentru mine e foarte greu cand face Vladut greva foamei, parca da cu cutitul in mine!

Xandrutza - sincere condoleante!

Ramomar, Itzy - multa putere, mamicilor muncitoare!

Beatrix - cum a fost testarea? Sanatate lui Eric!

Adriana mica si Ramomar - sanatate multa si la piticii vostri.

Tanima - oul de prepelita il prepar exact la fel ca si cel de gaina, ca nu stiu altfel cum. Albusul nu am avut curaj sa i-l dau. m vrut sa-ti raspund si despre CM dar mi-am amintit ca nu la-m avut de cateva luni deja Saracu de el, n-a trecut nici un an si iarasi l-am gonit! Poate incerci si tu sa scapi asa de el?

Sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca da, mi se iarta, nu? Neuronul...

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristina, te primim, ca eu tocmai acum am mai scos o sarja de muci, dar parca a mai scazut cantitatea.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna dimineata,
CristinaGoji,vad ca si la tine diferenta dintre puiuti o sa fie mica la fel ca la mine,o sa fim partenere de suferinta.Asa ai vrut unul dupa altul sau a hotarat bebe sa vina mai repede?
Apropo de cum simt ca trece timpul la al doilea ai perfecta dreptate, la cristina numaram zilele ,stiam si orele in care eram gravida , gen 5 sapt 2 zile jumate,iar la Victor uitam cateodata in ce saptamana sunt si imi trebuia sa fac calcule sa imi aduc aminte,asta pentru ca suntem foarte absorbite de primul copil,te pupic.
Sephora,iti spun sa nu te mai stresez chiar daca eu nu am reusit niciodata acest lucru,sigur il geneaza ceva si se alinta si el.Sensatia de sfarc murat o cunosc prea bine , v am povestit ca fata mea statea cite 2 ore cu el in gura noaptea fara sa suga , ca suseta.O sa treaca , rabdare multa,nu ai de gand sa il intarci ?La mine s a resolvat cand am intarcat o.

Am si eu o intrebare ,citi metri de perdea trebuie sa iei pentru ca sa arate frumos , dublul lungimii camerei sau triplu,la draperii cit iei , stiam ca draperia nu trebuie sa stea creata, deci iau lungimea camerei sau mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea!
Gety, felicitari pentru Maria! Mi-ai adus aminte si Narcisa aplauda de mult, face pa, danseaza, am uitat sa va spun.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Itzy, ma bucur ca e totul OK la servici.
Ramo, curaj pentru cele 11 zile departe de Patri. Vor trece repede, vei vedea. Dar te inteleg perfect.
Xandrutza, cum te simti? Ne gandim la tine.
Sephora, din ceea ce spui tu, eu banuiesc ceva masele la Matteo. Daca-i asa singurul sfat pe care ti-l pot da e sa te inarmezi cu muuulta rabdare.
AdinaF, cum ati petrecut ieri ziua Germaniei?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am uitat sa va spun ca de 2 zile Maria reuseste sa faca 2-3 pasi singurica. Nu mai mult deocamdata, pentru ca in momentul in care vede ca poate, prinde viteza, si evident, are tendinta sa cada, noroc ca suntem mereu pe faza si o prindem.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput